A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Felhevülés Jakabszálláson

Jakabszállás 2018. január
Ismét a vadregényes Gedeon tanya vár minket
Tanítani fog minket Eagle Manager, Chairman’s Bonus teljesítő és Global Leadership Team tag is

Ajanuári jakabszállási képzésekre nem jellemző a gatyarohasztó meleg. Idén a csodálatos Gedeon tanyán fogunk lakni, márpedig az csak földúton érhető el. Fontos tehát, hogy ne a legnagyobb zimankó legyen jellemző a hétvégére. Szerencsére az előrejelzések szerint már-már kora tavaszias is lehet az időjárás. Úgy legyen!

Program

Jellemzője ezeknek a képzéseknek, hogy a végére üzembiztosan felhevülünk, lehet bármily zimankó is odakint. A képzés programjára sohasem, így ezúttal sem lehet panaszunk. Minden esetben olyan mennyiségű információval távozunk, amit hetekbe, hónapokba kerül feldolgozni és minél nagyobb mértékben beépíteni gyakorlatunkba.

A szombat az új minősülteké. Ezt a napot azért szeretem különösen, mert új szempontokat tár fel, friss látásmódot ismerhetünk meg az újonnan érkezőktől vagy a frissen lendületbe került régiektől.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Szombat este mindig buli van. Erre mi ritkán érünk vissza, mert olyan jól érezzük magunkat egymással, hogy nincs kedvünk vacsora után visszaindulni a szállásról a reptérre.

Vasárnap a nagy eredményeket elért “nagy öregek” okítanak minket. Ezúttal Dr. Hocsi Mária képviseli az Orvos Szakmai Bizottságot. Nagyon örülök, mert amellett, hogy előadásai mindig megdöbbentőek, felrázóak, cselekvésre indítóak sajátos humora annyira átszövi azokat, hogy általában leesünk a székről a nevetéstől. Közben meg életfontosságú információkat kapunk. Szó szerint.

Jakabszállás 2018 január program

Móricz Edit amellett, hogy Senior Manager, pszichológus is, így hitelesen beszélhet az üzleti pszichológiáról. Majoros Éva Eagle Manager közölni fogja velünk, hogy mi vagyunk a következők. Ez nagyon jó, mert nagyon akarunk már következő lenni mint Eagle Manager.

Tóth Sándor, mindenki Tóth Sanyija a stabil stratégiáról okít majd minket. Ő is meglehetősen hiteles, mert évenként stabilan akkora Chairman’s Bonus csekkeket visz haza, hogy nézni is elképesztő. Milyen lehet elkölteni! Természetesen 2017-ben is teljesítette a kiírást.

Zárásra nyugodtan mondhatom egy sztár érkezik. Szabó József, a Forever Közép- és Kelet-Európa alapítója idén ismét bekerült a Global Leadership Team-be, ami a világ legsikeresebb üzleti partnereinek testülete. Az ő véleményükre közvetlenül figyel Rex és Gregg Maughan. Most nekünk is lehetőségünk lesz.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Még van pár nap a kezdésig. Ha van kedved velünk tartani, szólj gyorsan, és gyere!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.