A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever Akadémia 2017 nyári előadásai

Az online marketingről és az egészségvédelmi szűrőprogramról tanultunk
A Forever Living Products a szűrőprogram főtámogatója
Szeptemberben folytatódik a sorozat

Anyár második felében adódik egy lélegzetvételnyi szünet a rendezvényprogramban, így van alkalmam néhány olyan dologról is beszámolni, amire eddig egyszerűen nem jutott idő. A Forever életében nincs uborkaszezon, éppen tegnap tett Gregg Maughan egy történelmi bejelentést, ami sok mindent megváltoztat a jövőben, éppen csak a rendezvények ritkultak egy szusszanásnyit.

Az egyik ilyen beszámolni való a Forever Akadémia állása. Most éppen ez a sorozat nyári szünetet tart, de előtte még volt két nagy hatású előadás, amiről eddig nem tudtam tudósítani.

Május

Ez az előadás kakukktojás a többi között, ugyanis úgy alakult, hogy sem személyesen, sem online nem tudtunk részt venni rajta. Anyukám 70. születésnapját ünnepeltük egy héten át a Balatonon, és ráadásul a hálaadó szentmise a balatonlellei templomban éppen az online adás idejére esett.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

No itt domborodik ki a network marketing egyik nagy előnye, ugyanis munkatársaink természetesen részt vettek rajta, és részletes, lefotózott jegyzetekkel alátámasztott beszámolót kaptunk róla. Így pontosan képben vagyunk, mi történt, milyen tudást adott át Tornai István, az Aquarius Hand online marketing tanácsadója.

Tornai István online marketing tanácsadó

Előadását két részben tartotta meg, az első rész címe Az online kommunikáció és marketing szerepe a XXI. századi vállalkozásainak támogatásában volt, a másodiké pedig Gyakorlatban könnyen megvalósítható online eszközök a profi hálózatépítő és értékesítő munkájában.

Az első részben felvázolta, mi változott a marketing alapelvekben az egyre inkább online világ hatására, hogyan érdemes gondolkodni az internetről, az online marketingről, a döntéshozatalról és a marketingről ennek tükrében. Ismertette a különböző közösségi hálózatok alapvető hasonlóságait és különbségeit, mit lehet és mit érdemes mérni, majd beszélt a megváltozott kommunikációs formákról, ezek hatásairól üzeneteink átvitelében, a döntéshozatalban. Nem csak megszerezni szükséges a vevőt, hanem megtartani és továbbajánlásra késztetni.. Már meg is érkeztünk a network marketing alapjaihoz.

A második részben a címnek megfelelően gyakorlati tanácsokat adott az online marketing elkezdéséhez.

Június

Ebben a hónapban  Dankovics Gergelyt, Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramjának programigazgatóját hallgathattuk. Az előadást maga Dr. Milesz Sándor országigazgató vezette fel, és bejelentette, bővítjük stratégiai partnerségünket a programmal, külön ösztönzőt is létrehozott ennek keretében.

Forever Akadémia Dr. Milesz Sándor
Forever Akadémia Dankovics Gergely

A programigazgató úr beszélt a program felépítéséről, az időpontok és helyszínek kialakításáról. A szűrőkamion mellett mi is többször képviseltük már a Forevert, a szusszanást kihasználva hamarosan beszámolok a programról.

Nagyon impozánsak az eredmények az elért helyszínek és a megvizsgált emberek számát illetően, kevésbé azok a vizsgálati eredmények vonatkozásában. Ahogy várható volt, tükröződnek az eredményekben a társadalom problémái. A program honlapján minden összesítés, statisztika elérhető.

A kamion és felszerelése évről-évre megújul, a rendelkezésre álló források lehetővé teszik, hogy mindig a legújabb technikával és technológiával végezzék a vizsgálatokat.

Forever Akadémia oklevél - Dankocics Gergely

Beszélt arról is, hogy lehetőség van pályázni a szűrőkamion megjelenésére rendezvényeken, falunapokon. Elmondta a program összeállításának prioritásait és gyakorlatát is.

Forever Akadémia 2017. június csoportkép

Az Akadémia szeptemberben folytatódik. Érdeklődéssel várjuk az új előadókat.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.