A cikket várhatóan 7 perc alatt tudod elolvasni.

Forever Akadémia: a tudásbázis

Büszkék vagyunk a Forever Magyarország új képzéssorozatára
Sajnos nem mindenkinek elérhető, de önmagában megéri a feltételek teljesítését
Ki jöhet még, ha már az első három előadó is ilyen káprázatos volt?

Ritkán szoktunk olyan rendezvényekről beszámolni, amire nem mindenki nyerhet bebocsátást, most mégis megtesszük. Na nem azért, mert olyan kis szemetek vagyunk, hogy kárörömmel figyeljük a kimaradókat, hanem azért, mert olyan zseniálisnak tartjuk a képzéssorozatot, hogy önmagában a részvételért megéri teljesíteni a feltételeket.

Forever Akadémia képzéssorozat

A Forever Magyarország vezetősége felismerte, már semmi nem tarthatja vissza a network marketinget attól, hogy inkább előbb, mint utóbb elismert önálló szakmává váljon. Mivel egy szakmának jól képzett szakemberekre van szüksége, és a network marketing területén a képzési rendszer még hiányos, elhatározták, maguk indítják el a megfelelő oktatást.

Forever Akadémia

Ahogy a termékeknél maximumra törekszik a cég, úgy teszi ezt a képzésnél is. Ezt a képzéssorozatot három évre tervezik, előreláthatóan 36 előadás vár ránk összesen, havonta egy. Mind magas szintű előadás lesz különböző tudományos és szakmai témákban.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az oktatási események alkalmával nem pusztán a szakma mesterfogásaira óhajtanak megtanítani, hanem azt is el szeretnék érni, hogy széles rálátásunk legyen a működésünk által érintett területekre. Ezért aztán olyan előadói gárdát kértek fel – bizton állíthatjuk ezt már az első három előadás után, hogy minden elvárást felülmúlnak, sőt a meglepetéstől csak pislogni tudunk egy-egy új előadó bejelentésekor.

A részvétel feltételei és formái

A részvételhez nem pusztán rendezett Forever Üzleti Partner viszonnyal, hanem minimum Assistant Supervisor, azaz “kétpontos” szinttel kell rendelkezni. Mivel ennek a minősülési feltételeit még aránylag könnyű teljesíteni, önmagában, a további előnyök figyelembe vétele nélkül is megéri meglépni, pusztán azért, hogy részt vehessünk ezek a sorozaton.

Az előadások belépődíjasok, jelenleg 1.000 Ft/fő a beugró. Ezért vagy a helyszínen, a Nefelejcs utcai cégközpont nagytermében, vagy élő online közvetítésen keresztül kísérhető figyelemmel az oktatás. Minden előadás megtekintéséről személyre szóló oklevelet állítanak ki az előadó aláírásával. A sorozat végén az összes előadáson résztvevők tanúsítványt kapnak majd.

Az első három előadás

Az első három előadás már meg is volt. Tonk Emilt, a Magyar Marketing Szövetség alelnökét, Dr. Valálik István idegsebész főorvost és Dr. Zacher Gábor toxikológus főorvost hallhattuk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.
Forever Akadémia - Tonk Emil
Tonk Emil
Forever Akadémia oklevél - Tonk Emil
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.
Forever Akadémia - Dr. Valálik István
Dr. Valálik István
Forever Akadémia oklevél - Dr. Valálik István
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.
Forever Akadémia - Dr. Zacher Gábor
Dr. Zacher Gábor
Forever Akadémia oklevél - Dr. Zacher Gábor

Tonk Emil a szakma alapjainak és a marketingnek a mesterfogásait osztotta meg velünk szokásos sziporkázó humora kíséretében. Káprázatos előadás volt.

Dr. Valálik István az agysebészet rejtelmeibe és jelenlegi hazai helyzetébe vezetett be minket. Ámulattal hallgattuk, mire képes pár drót, egy testbe beépíthető készülék és egy táblagép segítségével. Ráadásul mindezt Magyarországon, Budapesten, a Szent János kórházban!

Dr. Zacher Gábor a környezetünkben található mérgekről tartott előadást kimerítően tárgyalva még olyan témákat is, mint a közelmúlt terrorcselekményeinek kapcsolata a drogokkal. Sokat tanultunk tőle.

Részünkről tűkön ülve várjuk, ki lesz a következő oktatónk. Javasoljuk, találd meg a módját, hogy csatlakozhass hozzánk! Ha gondolod, ebben tudunk segíteni.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.