A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Forever: csapó 1

Megtalált minket a Forever, bejutottunk a Szondi utcai épületbe
Miért vágtuk ki mégis az ablakon?
Hogy tud beköltözni az Operett és a Forever a Gazdagrét-Böszörményi út távon az ember életébe?

Két héttel ezelőtt ott hagytuk abba a történetet, hogy megkezdtem minisztériumi karrieremet, és megtalált minket Magdi, a rendezvényszervező kolléganő.

Nagyon profi volt. Megkérdezte, hallottam-e a Forever Living Products cégről. Hát nem, de eszembe villant a Szondi utca sarkán levő házon a felirat. Úgyhogy leültünk beszélgetni. Magdi javasolta, üljünk le a szponzorával, aki történetesen az édesanyja, és Vikivel együtt átbeszélni az ügyet. Valami vonzott a dolog felé, ezért belementem.

Együtt egy gyöngyösi kiállításon

Le is ültünk négyesben a Népszínház utcai McDonald’s-ban. Elmondták, hogy a cég nagy rendezvénye, a Jonathan nap éppen a Hungexpo területén, a B pavilonban lesz. Ezen elgondolkoztam, ugyanis képben voltam, hogy ilyen rendezvényekre teljesen üresen adják ki a pavilont. A színpadot, a nézőteret és a kapcsolódó egyéb helyiségeket a bérlő cégnek kell felépíttetnie, ami nem kevés költség. Hanem nagyon sok. Hogy képes erre egy Magyarországon 6 éves cég? Az időpont viszont nem volt számunkra megfelelő. Megállapodtunk tehát, hogy egy úgynevezett nyílt tájékoztatóra megyünk el a Szondi utcai központba.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

El is mentünk. Magdiék nagyon boldogok voltak, mert éppen csapatuk felső vezetője tartotta a bemutatót. Megtudtam, hogy az épület a cég tulajdonában van, nem bérlik. Tehát hosszabb távra rendezkednek be. A cég hivatalosan az országban volt már, nem járhattunk megint úgy, mint a Herbalife-fal. A tájékoztató végén rengeteg kérdést tettünk fel a vezetőnek. Hazatérvén átrágtuk a dolgot Vikivel, de úgy döntöttünk, nem vágunk bele.

Mi okból nem ugrottunk a lehetőségre?

Sok okai voltak annak. Még nem voltunk túl az MLM csalódáson, hiába telt el 8 év. Éppen elkezdődött a minisztériumi karrierem, Viki meg édesapja családi cégében dolgozott, köszöntük, jól elvoltunk. Éppen akkoriban vettünk egy házat Érden, jó sok hitelt felvéve, meg egy autót. Egy nagyon szép Skoda Forman LX-et, aminek fordítva szerelték fel a típusjelzését, így nyerte el a keresztségben az X7 nevet. Sok-sok bajunk volt vele, de nagyon szerettük. Egyáltalán nem szúrt a szög, ahogy mondani szokták. Így hát köszöntük, nem éltünk a lehetőséggel.

Skoda Forman LX - X7

Telt-múlt az idő. Én hamar elkezdtem ráébredni, hogy a minisztériumi állást fenékig tejfölnek nevezni durva becsületsértés nevezett tejtermékre vonatkozóan. Úgyhogy elkezdtem tervezni a továbblépést középtávon. Még nem száradt meg a tinta a rendezvényszervező diplomámon, viszont gyakorlatom már hatalmas volt, világkiállítást, hatalmas agrárkiállításokat beleértve. Kiötlöttük Vikivel, hogy össze fogunk hozni egy rendezvényszervező céget. Elkezdtük körüljárni a témát. Valaki megtalált az ötlettel, hogyha van egy MLM hálózatom, akkor az anyukámról is be tudom bizonyítani az APEH-nek, hogy ügyfelem, és el tudom számolni a teljes telefonszámlát. Elhittük.

Így történt, hogy amikor valamelyik ismerősünk megtalált valami MLM-mel, elmentünk. Voltak ám cifra élményeink! A legmaradandóbb emlékünk, amikor  szó szerint beállítottak a sarokba, míg nem döntünk, és ketten győzködtek ezerrel. Mi persze csak a menekülésre tudtunk gondolni…

Szent Angyalok

Édesapám rendszeresen szervez koncerteket hol a zeneszerző társaságának, hol saját szerzői estet. Magdiék után durván egy évvel történt, hogy a gazdagréti Szent Angyalok templomban volt egy koncert, már nem emlékszem, a két típus közül melyik. A lényeg, hogy keresztanyám is dolgozott rajta, aki az Operett Színház zenekarában hegedült. Mi meg felajánlottuk, hazavisszük. Ahogy beült a kocsiba, a maga szolid, visszafogott modorában, kb. mint a forgószél közölte, hogy megfogta nekünk az Isten lábát: Forever Living Products.  Hiába bizonygattuk, köszönjük, már megvolt. Nem nagy táv a Böszörményi útig, de ennyi idő alatt beadtuk a derekunkat, és beleegyeztünk, hogy csellista kolléganője a nappalinkban tartson egy bemutatót a Foreverről.

Gazdagréti Szent Angyalok templom

Ez sem volt egy mindennapi bemutató. Erről lesz szó a jövő héten.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.