A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Forever Kids: a zöldséget is megeszik a kölykök

Nagyon régóta a gyerekek kedvence
Húszféle zöldség és gyümölcs van beleporítva
Hány éves korig szedhető a Forever Kids?

AForever Kids napon érlelt zöldségeket és gyümölcsöket gazdagon tartalmazó multivitamin rágótabletta. Nagyon rég a gyerekek kedvence, de a felnőttek mindennapi igényeit is kielégíti, 2-102 éves korig szedhető. Csapatunkban közmegegyezés, hogy 102 éves kor felett ingyen adjuk.

Nem tartalmaz mesterséges színezéket, cukrot és tartósítószert, tartalmaz viszont húszféle fagyasztva szárított és porított zöldséget és gyümölcsöt, ezáltal fitonutrienseket, azaz a  növényeknek azokat a szerves alkotóelemeit, melyek vélhetőleg kedvező hatással vannak az egészségre, vasat, kalciumot, magnéziumot és más ásványi anyagokat.

Ráncfelvarrás

A Kids egyszer esett át komplett modernizáláson. Ekkor sajnos elvesztette klassz, állatfigurás kinézetét, de a beltartalma jelentősen erősödött. Ekkor kerültek bele a különféle kelátos kötésben, azaz jól felszívódó formában levő ásványi anyagok, különös tekintettel a vasra.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Kids régen
A Kids most
Kids életérzés

A Kids a mi életünkben

Sajnos gyerekek már nem vagyunk, de a Kids a mi életünkben is szerepet kap. Mikor ezt a cikket írom, akkor is éppen két Kids tablettát szopogatok.

Igen, szopogatok, merthogy hiába hívják rágótablettának, érdemes elszopogatni. Az íze gyümölcsös, amerikai ízlésnek megfelelően meglehetősen édes. Van olyan gyerek, akinek egyben nem jön be a tabletta, de szerencsére könnyen porítható, és bármiben elkeverhető. Nagyon jó a Forever virágmézével, a végső megoldás a Nutella praxisunk szerint.

Nagyon sok gyereket ismerünk viszont, köztük a kereszt-fiúnkat, aki szó szerint tört már fel szekrényt a Kids tabletta megszerzése érdekében. Vigyázni kell, mert hiába a gyerekzár, ha a gyermek előbb nyitja ki, mint mi. Ösztönösen érzik, mi a jó nekik, és sorban állnak a tabletta osztásnál.

Javaslom, ha eddig nem tetted, próbáld ki!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.