A cikket várhatóan 7 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever Living Products új termékei 2017-ben

Az infinite by Forever™ az öregedési folyamatot
belülről kifelé és kívülről befelé haladva is célba veszi

NEM: természetes megoldás az aktív élethez

A Forever Living Products minden évben kijön néhány vadonatúj termékkel. Van amikor egész új kategóriát teremt. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy gondolnak egyet, gyorsan összedobnak valamit, esetleg vásárolnak valamit a piacon, és átcímkézik. Ezen új termékek mindegyike mögött hosszú évek kutatómunkája és jelentős anyagi befektetés áll. Régi tapasztalatunk, hogy a Forever új termékei sokszor évekkel megelőzik korukat.

Az új termékeket minden évben a Global Rally, az üzlettársak évi rendszeres összejövetele alkalmából jelentik be. A tavalyi johannesburgi rally óta külön termékbemutató show-t szerveznek erre az alkalomra. Idén április 4-én Dubai-ban jelentették be az új termékeket.

Ebben az évben is nagyon komoly kutatások, sőt klinikai vizsgálatok eredményét láthatjuk megjelenni a termékpalettán. Idén az öregedés gátlás és a mozgás került a központba.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

infinite by Forever

infinite by Forever - új termék 2017

Azt gondolhatnánk, hogy már jól ismerjük az aloét – ám ilyen szerepben még soha nem láthattuk! Az infinite by Forever™ az öregedési folyamatot belülről kifelé és kívülről befelé haladva is célba veszi, s teszi ezt olyan forradalmian új formulákkal, melyek kifejezetten a bőr hidratálására lettek kifejlesztve.

Amikor megalkották, a tudósok peptideket, ásványi anyagokat, gyógy- és sivatagi növényeket ötvöztek a modern bőrgyógyászati kutatások eredményeivel. Ezek nemcsak kiegészítik az aloe hatását, hanem emelik is hatékonyságát és fokozzák előnyeit.

Az infinite by Forever nem egy termék, hanem négy, egymásra épülő készítményből álló készlet.

hydrating cleanser

Hidratáló tisztító alma kivonattal, alma aminosavakkal és kókusz zsírsavakkal. Hidratálja a bőrt, és kíméletesen eltávolítja a szennyeződéseket a bőr szárítása nélkül.

firming serum

Klinikailag tesztelt peptid segítségével utánozza a bőr természetes folyamatait a bőr tartásának fokozására és a ráncok csökkentésére.

firming complex

A szépség a táplálkozással kezdődik. A Forever első szépség kapszulája két klinikai tanulmánnyal a háta mögött segít kordában tartani az öregedési folyamatot.

restoring crème

Több, mint 15 kondicionáló összetevőjével a bőrt simán hidratálttá és simává varázsolja.

A részleteket itt találod.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Az első videónak magyar, a másodiknak angol automatikus felirata van.

Forever ESM Komplex

Természetes megoldás az aktív élethez kurkuma és NEM® komplex felhasználásával.

A kurkuma a BioCurc® szabadalmaztatott technológia segítségével kerül a termékbe, ami a kurkuma biohasznosulását 200%-kal emeli.

A NEM® komplex teljes mértékben természetes forrásból származó, szabadalmaztatott összetevő, ami a tojás hártyájából származik, kondroitint, hialuron savat, glükozamint és kulcsfontosságú fehérjéket, mint pl. kollagént tartalmaz.

A készítmény Amerikában Move, Európában ESM Komplex  néven kerül forgalomba, azt még nem tudjuk, a két termék mennyire fedi egymást, de hamarosan megtudjuk. 🙂

A részleteket itt találod.

Forever ESM Komplex - új termék 2017
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak angol automatikus felirata van.

2017 nyarán további, már rendkívül kedvelt kozmetikai  termékek fognak megújulni, még természetesebbé és hatékonyabbá válni. Amint tudunk részleteket, tudósítani fogunk róla.

A termékek az Európai Unió és Magyarország engedélyezési eljárása után jelennek meg a hazai piacon, reméljük, mielőbb. Szólni fogunk, ha megérkeznek.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.