A cikket várhatóan 7 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever Magyarország 10. születésnapja

Manager találkozó a sziráki kastélyban
Születésnapi Success Day hatalmas meglepetéssel
Regatta a Margitszigeten EDDA-val megzenésítve

Arendkívül jól sikerült lakitelki képzés után kezdődött csak igazán a Forever Magyarország 10. születésnapjának megünneplése. Az ünnepségsorozatra hivatalos volt Gregg Maughan elnökhelyettes és Aidan O’Hare európai alelnök is, akik elfogadták a meghívást, és jelezték jöttüket. Viszont már hetekkel az események előtt sajnálkozott mindenki, hogy Rex Maughan nem tud eljönni.

Manager találkozó Szirákon

A háromnapos ünnepségsorozat Szirákon kezdődött a Teleky-Degenfeld kastélyszálló parkjában és összes helyiségében. A kastély a Forever Resorts hálózat egyetlen európai tagja. Itt a Managerek jöttek össze szokásos éves találkozójukra május 25-én. Sajnos nem lehettünk jelen, mivel nem volt meg még a minősülésünk, csak a szenzációs híreket hallottuk fájó szívvel.

Felütésnek nem volt éppen rossz. A magyar vezetők, Gregg Maughan és Aidan O’Hare mellett az összes vezető menedzser jelen volt, és még a fellépő művészeket is olyan nevek képviselték, mint Dukai Regina, Gáspár Győző és a Megasztár aktuális versenyzői. A nemzetközi futball torna díját Détári Lajos adta át. Amúgy a magyarok nyertek a szerbek előtt. A jelenlevők felavatták és sokan azon melegében ki is próbálták a kastély frissen felépült wellness részlegét és a Sonya Szépségközpontot..

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Születésnapi Sikernap

Másnap a Budapest Sportarénában már mi is ott voltunk a Sikernapon. Nem is egyedül, hanem az addig legnagyobb csapatunkkal. Közel 12 ezer Forever partner gyűlt össze az Arénában a jeles ünnep alkalmából. Az Aréna elé parkoltak a Forever autóösztönző programjából vásárolt gépkocsik, többnyire FLP rendszámmal. Rengeteg volt belőlük.

A Rajkó zenekar bevezető műsora után színre lépett a két műsorvezető, Détár Enikő és Rékasi Károly. Már ekkor megbizonyosodtunk róla, nem mindennapi eseményre érkeztünk, pedig még csak nem is sejtettük, milyen döbbenetes meglepetés vár ránk. Ezúttal nem csak Dr. Milesz Sándor ország igazgató, hanem Gregg Maughan és Aidan O’Hare is köszöntötte az egybegyűlteket. A köszöntő után Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke és Dr. Bakanek György orvos tanácsadó, a Sportegészségügyi Szakmai Kollégium tagja, a MOB Orvosi Bizottságának meghívott tagja adta át a sajtópályázat díjait a nyerteseknek.

Dr. Kassai Gabriella, a Forever Magyarországhoz elsőnek csatlakozott orvos, orvos tanácsadó a színpadra hívta kollégáit, akik ellepték azt. Mindenki bemondta szakvizsgáit és tevékenységi körét, amiből kiderült, egész megyei kórházat lehetne alapítani rájuk alapozva. A mentőorvostól a sebészen, a belgyógyászon és a gyermekorvoson át egészen a patológusig minden orvosi szakma képviseltette magát. Dr. Mezősi László, a Fővárosi Állatkert nyugalmazott vezető állatorvosa, állatorvos tanácsadó egyik páciensét is elhozta magával, aki történetesen egy teve volt.

Nógrádi Bence, a Rinocérosz Marketing és a Mikor Leszel Milliomos című könyv írója előadásával köszöntötte az egybegyűlt ünneplő tömeget.

Közben az Aréna előtt elindult a halpaprikás főzése egy hatalmas üstben. Akkora adag étel főtt egyszerre, hogy a Guiness rekordok bizottságával is sikerült hitelesíttetni. Magában a csarnokban hatalmas magyar és szerb zászlók keltek útra, kezdett fiesta jellege lenni a rendezvénynek.

Innen kezdett felforrósodni a hangulat. Elhangzott Berkics Miklós legendás Aloe Gel című átiratának ősbemutatója Hertelendy Klári, Judy, Debreczeni Márti, Mayer Péter, Lantos István és egy hatalmas tortából kikelő szépségkirálynő részvételével. A mai napig ezzel a számmal csörög a telefonunk, ha Foreveresek hívnak.

Utána Túri Lui következett az általa a 10. születésnapra komponált Forever Himnusz című számával. Előadói rajta kívül Dobó Zsuzsanna, Géczi Erika, Hertelendy Klára, Janza Kata, Judy, Pataky Attila, Sasvári Sándor, Gregg Maughan, Aidan O’Hare valamint a President’s Club munkatársai voltak, akik fel is sorakoztak a színpadon, míg hátuk mögött futott ez a videoklip:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Döbbenetes meglepetés

Az önmagában is hatásos videoklip utolsó strófái közben szétnyílt a sorfal, és előjött mögüle Rex Maughan…

Ritkán láttam ilyen döbbenetet egyszerre ennyi emberen. Mi is azt hittük, csak a kivetítőn látjuk Rexet, bevágták a videóba, ott a helye. De nem, személyesen jelent meg a színpadon. Amikor ez a tény leesett a tömegnek, mindenki felpattant, és szűnni nem akaró vastaps tört ki. Aki ott volt, azóta sem felejti a pillanatot.

Igen, tudom, úgy tűnik, ez olyan, mint Rákosi Mátyás esete, de addigra túl voltunk a nizzai rallyn , és őszintén, szívből örültünk Rex megjelenésének. Olyan volt, mint amikor kimész a konyhába, és a kredenc mögül előjön hőn szeretett és tisztelt gazdag amerikai nagybácsid, akire nem is számítottál. Rex egyenesen a repülőtérről érkezett a színpadra. 72 évesen átrepülte az óceánt, és pihenés nélkül a rendezvényre hajtatott, hogy nekünk örömet szerezzen.

Az FLP Himnuszt hosszú évekig minden Success Day elején levetítették…

És a show ment tovább

Rex megjelenésének legjobban a rengeteg frissen minősült örült, mivel ez azt jelentette, tőle vehetik át megszolgált kitűzőjüket. Közülünk is volt egy minősült, Gyöngyi Assistant Supervisor lett, pont jókor. A minősüléseket Lenkey Péter vezette fel, utoljára. Addig a Forever magyar hangjának hívtak, és a legnagyobb jókívánság úgy hangzott: Lenkey Péter mondja be a nevedet! Stockholmban azonban európai igazgatóvá nevezték ki, így ezzel a tevékenységével fel kellett hagynia.

A minősülések szünetében zajlott egy Sonya Show az Operettszínház balettkarával a Márton-Véghső divattervező párosnak a ruhakölteményeivel, és fellépett a Forever száztagú tánckara Izsák Anikó koreográfiájával, a Kormorán együttes zenéjére. Ekkor került sor Gregg és Aidan előadásaira is. A színpadi műsort Pataky Attila, az EDDA, az amerikai elnökség és a Forever munkatársainak közös bulija zárta, majd elfogyasztottuk a halpaprikást.

Na de ezzel nem ért véget az ünnep.

Dunai regatta a Margitszigeten

Másnap kimentünk a szigetre, mert nagy buli volt kilátásban. Evezősök versenyeztek a Dunán. Rex adta át az első helyezetteknek az aranyérmeket Ott Zsuzsanna, a Magyar Evezős Szövetség főtitkárának jelenlétében. Számunkra azonban nem ez volt a legfontosabb történés.

A versenyzők egy állóhajóhoz rögzített pontonról indultak. Az állóhajó férőhelye limitált volt, ezért csak kevesen, a meghívottak mehettek fel rá. Edit és Zoli is köztük voltak a gyerekekkel együtt. Mi a parton ültünk le a lépcsőkre, ahonnan kiválóan láttunk mindent. Volt mit, mert a regattát hatalmas motorcsónak felvonulás is köszöntötte.

Közben kicsit odébb mentünk, mert az EDDA unplugged koncertjét nem hagyhattuk ki. Én addig nem igazán csíptem az EDDA-t, de amit a fiúk ott a fák alatt műveltek, komolyan meggyőzött. Ez is életre szóló élmény volt, mert láttam közelről, tényleg tudnak zenélni.

Miután visszatértünk parti helyünkre Dr. Milesz Sándor látogatta meg a parton rekedt szurkolókat. Kértük, tegye lehetővé, hogy Rex Maughannal fényképezkedhessünk. Ő sajnálkozott, mert sietniük kellett Szirákra, nincs idő a verseny lezárása után. Azért amikor visszament a hajóra, tájékoztatta Rexet. Rex csapot-papot otthagyott, kisietett a partra, szó szerint belevetette magát a tömegbe, és mindenkivel készített fényképet, aki kérte. Természetesen mi is ott voltunk. Életemben nem láttam még olyan kétségbeesett testőröket, mint akik Rexre vigyáztak – volna. Nem tudtak mit kezdeni a helyzettel, hogy a védett személy önként bemegy a tömeg közepébe.

Egy városi legendával is leszámoltunk, nagy meglepetésünkre igazolva azt. Régi foreveresek mesélték többször, hogy Dr. Milesz Sándornak joga van bármikor kiállítani egy rendőri kíséretes diplomáciai konvojt. Csak nem szokta ezt tenni, nem él vissza előnyével. Mi ezt lazán nem hittük el. Aztán a Margitszigeten találkoztunk a konvojjal. Elől-hátul  rendőrmotoros, középen fekete autók máltai címerrel. Olyan gyorsan kellett ugyanis Szirákra érniük, hogy Sándor igénybe vette ezt a lehetőséget.

Szirákon Rex találkozott a President’s Club és a Profit Sharing Club tagjaival és hivatalosan felavatta a kastély wellness részlegét. Ha már ott volt, megnézett egy koncertet Sasvári Sándorral és Makó Andival valamint egy rendkívüli lovasbemutatót.

Visszanézve is úgy látjuk, a Forever Magyarország első aranykorának csúcspontja volt 2007. májusa, de már akkor is így éreztük. Eléggé felpörögtünk a nyárra

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.