A cikket várhatóan 13 perc alatt tudod elolvasni.

A Forever rendezvényei manapság

A Forever üzlet a rendezvényekre épül
Oktatás és elismerés mindig a kor színvonalát meghaladó rendezvényeken
Mit tudnak nyújtani neked a Forever rendezvényei?

AForever Living Products nem alkalmazottakkal, hanem független üzleti partnerekkel dolgozik együtt a termékek értékesítésénél. Éppen ezért nem sok értelme lenne a nagy cégekhez hasonló értekezlet (meeting) rendszert fenntartania ezen a területen. Az információkat, híreket azonban el kell juttatni a partnereknek, állandóan képezni kell őket, és a rendszer lényegéből adódóan az elismeréseket is át kell adni valamilyen keretben. Erre szolgál a széleskörű rendezvény rendszer.

A Forever rendezvényei az egészen kicsitől a gigantikusig terjednek. A kicsiket csapat szinten, a nagyobbakat ország, régió szinten, a hatalmasakat globális szinten szervezik. Mindegyikre igaz, hogy a maga területén messze előrébb tart, mint bármely más vállalkozás hasonló rendezvénye. Régi tapasztalatunk, hogy amit mi évek óta élvezünk, az lassan elkezd beszivárogni a haladó gondolkozású kisvállalkozók köreibe, majd szép lassan továbbterjed a nagyobb cégek felé.

A Forever rendezvényszerkezete nem állandó, folyamatosan fejlődik, alkalmazkodik az időszakhoz, amit éppen élünk. Most arra vállalkozom, hogy összefoglalom a manapság megrendezésre kerülő fontosabb rendezvényeket. Az egészen picikkel kezdem.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Csapatban az erő

Családi nyílt tájékoztató

A kisebb rendezvények általában az új jelöltek, érdeklődő fogyasztók tájékoztatását szolgálják. Csapatunkban ilyen a családi nyílt tájékoztató. Ez a legkisebb csoport, általában 20-30 ember gyűlik össze, és a csapat tagjai közül való előadók ismerteik meg velük a cég, a termékek és az üzleti lehetőség alapjait, hátha valami felkelti az érdeklődésüket. Arról, miért érdemes részt venni rajta, már írtam egy szösszenetet.

Edit előad családi nyílt tájékoztatón
Viki előad családi nyílt tájékoztatón

Nyílt tájékoztató

Eggyel nagyobb esemény a nyílt tájékoztató.Ezen már általában többen, 50-100 fő vesz részt. Nagyobb csapat szervezi, sok ilyen van az országban. Mi Berkics Miki csapatába tartozunk, az ő budapesti tájékoztatójára járunk. Erről is írtam már. Ez a tájékoztató inkább az üzleti oldaláról közelíti a Forevert, partner jelölteknek és törzsvásárlóknak szól. Itt a tágabb csapat vezetői, esetenként vendég előadók tartanak előadást.

Berkics Miki tájékoztatója
Gidófalvi Attila Berkics Miki tájékoztatójának vendég előadója

Hétvégi szeminárium

Csapat szinten ez a legnagyobb rendezvény. Általában hétvégén zajló, kétnapos, kifejezetten oktatás céljára szolgáló rendezvény. Több van belőle az országban. Nekünk nagy szerencsénk van, mert a Berkics csapat tagjaként a legelső, legnagyobb, legjobb hírű képzésen vehetünk részt Jakabszálláson, amit sokan Sasreptetőnek becéznek. Évente három-négy alkalommal kerül megrendezésre 500-1000 fő részvételével a jakabszállási repülőtér nagy hangárjában. Nézd meg itt a beszámolómat a legutóbbiról. Itt mindig az aktuálisan eredményt elért emberek kapnak megszólalási lehetőséget, és nagyon komoly szakmai előadásokat tartanak. Általában akad egy sztárvendég is, aki sokszor nagy külföldi vezető.

Bekics Miki megnyitja a jakabszállási képzést
Vacsora a Gedeon tanyán

Ország, régió

Ezeket a rendezvényeket a Forever Magyarország vagy valamelyik, a régióban található képviselete szervezi.

Sikernap

Ez a rendezvény az ország legfontosabb Forever eseménye. Általában kéthavonta kerül megrendezésre valamelyik nagyobb budapesti sportcsarnokban. A rendezvény legfontosabb célja a szintlépések és a kiírt motivációs programok teljesítésének nyilvános elismerése, de mindig sor kerül komoly szakmai előadásokra és színvonalas művészi produkciókra, valamint Dr. Milesz Sándor ország igazgató is itt tájékoztatja a széles nyilvánosságot az elért eredményekről és az újdonságokról. Gyakran érkeznek külföldről is vendégek. A rendezvény gyerekbarát, mindig van játszóház felügyelettel, általában alsó limit nélkül lehet termékeket vásárolni, és a telefonflották ügyintézői is a helyszínen vannak. Mostanában a Magyar Természetgyógyászok Szövetsége is rendszeresen standdal képviselteti magát. Nézd meg a születésnapi alkalomról készült beszámolómat!

Sikernap 2017. július
Sikernap 2017. május

Forever Akadémia

A Forever Magyarország oktató rendezvénye. Mindig valamely szakterületen neves előadót hívnak meg, hogy bevezessen minket szakmájának alapjaiba. Az előadók komolyan veszik a feladatot, előadásaik magas szintűek, akár egy főiskolán megállnák a helyüket. A rendezvénysorozat célja, hogy képzett network marketing szakemberek legyünk, akik széles körben tájékozottak. Erről a sorozatról itt írtam.

Forever Akadémia Tonk Emil
Forever Akadémia Dr. Zacher Gábor

Vezetőségi értekezletek

Dr. Milesz Sándor ország igazgató sokszor együtt Lenkey Péter ügyvezető igazgatóval időnként vezetői értekezletet tart. Ezek különböző szélességű köröknek szólnak, minél jobban teljesítesz, annál többre mehetsz el. Itt olyan hírekről, újdonságokról van szó, ami a széles nyilvánosságra még nem tartoznak, de jó, ha a vezetők már tudnak róluk. Itt lehet javaslatokat is tenni a vezetésnek ha valamit jobbítani tudunk. Időnként exkluzív vezetői képzésre is sor kerül egy-egy ilyen alkalommal.

Vezetőségi értekezletre készülve
Szabó József és Dr. Milesz Sándor vezetőségi értekezleten

Holiday Rally

Az egész régió, tehát Magyarország, a délszláv államok és Albánia legnagyobb oktatási rendezvénye, amit általában Porecben, Horvátországban tartanak meg évente egyszer. Az előadókat a vezetők közül kérik fel, ami nagy dicsőség, és egész évben erre az előadásra gyúrnak. Ez a rendezvény a kezdők nagy lehetősége, mert az első vezetői szint elérése és megtartása esetén tengerparti utazást kaphatnak, amely tartalmazza a képzést, utazást, szállást, teljes ellátást és még egy esti bulit is.

A csapat Porecben
A csapat a tengerparton

Világraszóló események

Ezeket a rendezvényeket a Forever Living products központi irodája, a Home Office szervezi. Mindegyikre lehet minősülni, a feltételek teljesítése esetén a költségeket a cég állja. Közös jellemzőjük, hogy évről-évre káprázatosabb, hihetetlenebb programokat állítanak össze.

Eagle Manager Retreat

Azoknak a menedzsereknek a világtalálkozója, akik nemcsak elérték a szintet, hanem fenn is tudják tartani azt. Nagy, jól szervezett, kiegyensúlyozott csapatot kell építeni és vezetni ennek teljesítéséhez. Ez a mi nagy célunk jelenleg. Minden évben a földgolyó más-más táján rendezik meg, volt már például Mexikóban, Görögországban, az USA-ban, idén egy földközi-tengeri hajóút keretében kerül rá sor, jövőre hazamegy a cégközpontba, Scottsdale-be, Phoenixbe, hiszen a cég a 40. születésnapját fogja ünnepelni.

Eale Manager Retreat Görögország
Eagle Managerek a medencében, Görögországban

Global Rally

A cég évenként megrendezésre kerülő világtalálkozója. Nem egy rendezvény, hanem egy hétig tartó rendezvénysorozat. Van benne globális vezetőségi találkozó, ország igazgató képzés, különféle szintű partner képzések, szabadidős programok, új termék bemutató esemény, elnöki bónusz  kiosztó parti, nem utolsó sorban két napos rally a frissen minősültek elismerésével, az országok rangsorával és még ki tudja mi minden. Ez is évente máshol van, ez évben Dubaiban került megrendezésre, jövőre Dallasba megy haza a cég születésnapjára. Káprázatos esemény.

Global Rally Dubai elismerés
Dubai Global Rally Chairman's Bonus Party

Ezeken kívül még számtalan rendezvény vár rád, ha csatlakozol hozzánk. Még nem is szóltam a kulcsszavak képzésről, ami az alapokat adja, az orvos szakmai konferenciákról, az Eagle Summit eseményekről és még sok másról. Egyet megígérhetek: ha velünk tartasz, olyan élményekben lesz részed, amit most a kisagyad hátsó zugában sem lelnél fel, nemhogy az álmaidban. Tudom, mi már ezt éljük.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.