A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Főúri nyár a kastélyban

Ezen a nyáron rendkívüli helyeken dolgoztunk
Szirák, kastély, barátok, édes élet
Na de mitől remegett a lábunk egy hónapon át?

Manager minősülésünk és az első három nagy buli után 2009 augusztusa az öröm, a boldogság és a jutalom jegyében telt. Dolgoztunk is, de hogy!

Nem volt uborkaszezon

Augusztusban is folytatódott az új emberek érkezése a csapatba, és minősültek is páran a legelső üzleti szintre. Sőt, nagy örömünkre a csapatban először volt minősültünk a poreci Holiday Rallyra. Ildi és Gyula már biztosan utazhattak a luxussal egybekötött elit képzésre. Így hát mi is úgy döntöttünk, ebben az évben ott leszünk.

Mindkét vezetői csoportunkkal leültünk beszélni a jövőről, a tervekről, a csapat új felállásáról. Mondjuk nem akárhol és akárhogy tettük ezt. Az egyik csoporttal kerti parti keretében jacuzzi kísérettel, a másikkal a siófoki strandon “dolgoztunk”.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az internetes rendszerrel is volt dolgunk. A hónapban a csapat internetet használó részének zöme átállt egy új, stabilabb szolgáltatóra, és így újra fennakadások nélkül folyt a munka az interneten is. Csapatképzést is tartottunk a témában Krisztáék lakásán.

Új termékként megjelent Magyarországon a Forever Fizz taurin, ginzeng és vitamin tartalmú mangó ízű étrend-kiegészítő pezsgő tabletta. Igen intenzív élénkítő ereje volt, hamar az egyik kedvencünk lett. Sajnos később kiderült, a pezsgőtabletták stabilizálása nem volt teljesen megoldott, így a cég pár évvel később nagyszabású akció keretében visszahívta a terméket, és a FAB-et állította a helyére. Na de ne szaladjunk ennyire előre.

Az augusztusi csoportképzésen Bíró Kati a meghívásról tanított minket, majd Berta Marika összefoglalta, hogyan hívhatjuk meg a „TÚL” kategóriát az Aloe Travel Service-ről szerzett információk alapján. Az Aloe Travel Service-ről egyébként is sokat tanultunk a hónapban, mert több képzés is volt a Szondi utcában. Zseniális lehetőség volt munkatársaknak, törzsvásárlóknak egyaránt. Olyan helyekre és olyan színvonalon juthattunk el vele, ami Magyarországon akkor szinte ismeretlen volt, ráadásul hihetetlenül alacsony árakon. Az üzletépítésben is ki tudtuk használni ezt a lehetőséget.

2009 nyár vezetői konzultáció
2009 nyár vezetői konzultáció a jacuzziban

Jutalomút a kastélyba

Szponzoraink, Bíró Kati és Attila Manager minősülésünk alkalmából megleptek minket egy kétnapos pihenéssel a Forever Resorts láncba tartozó sziráki kastélyban. Ők is jöttek velünk. Majd kiugrottunk a bőrünkből, mert már régen szerettünk volna eljutni oda.

Nem is szobákat, lakosztályokat kaptunk ebben a gyönyörű kastélyban. Úgy éreztük magunkat, mintha grófok lennénk. Az ágyunktól a fürdőszobáig komoly távot kellett megtenni. Minden bútor gyönyörű, a falakon festmények, mindenhol kárpitok és illő kiegészítők. És akkor még nem beszéltünk a konyháról, a keleti stílusú wellness részlegről, az ősfás parkról, a lovardáról, és még ki tudja mi mindenről.

Ragyogóan éreztük magunkat. Ráadásul másnap megérkezett Dr. Milesz Sándor ország igazgató is családjával együtt a kastélyba. Nem restellte, hogy saját maga számoljon be nekünk a dallasi Super Rally-n történtekről, ahonnan frissiben érkezett.

Dallas

Merthogy ebben az évben Dallas-ban volt az évi rendes világszintű összejövetel. Edit és Zoli is beszámolót tartott nekünk az amerikai útról és az Amerikában már kapható új termékekről. Itt is tarolt a magyar csapat. Ismét harmadikok lettünk a világon forgalom alapján, és a magyar cég vezetése elnyerte a legnagyobb szervezeti és pénzügyi elismerést a tagvállalatok között. Megint büszkék lehettünk.

Ekkoriban történt, hogy megcsörrent Viki telefonja, és Berkics Miklós gyémánt-zafír menedzser volt a vonal túlsó végén. Felkért bennünket, hogy a szeptemberi lakitelki képzésen tartsunk előadást történetünkről, annak tanulságairól. Viki hirtelen köpni-nyelni nem tudott ijedtében. Kis időbe beletelt, mire felfogtuk, hogy egy, akkor már világhírű rendezvényen fogunk előadni több száz ember előtt. Onnantól egy hónapig citerázott a lábunk. Vettük az akadályt, elmesélem legközelebb.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Főúri nyár a kastélyban

Voltál már Szirákon?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.