A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Francia hagymaleves és banán palacsinta

Ma megmutatok nektek egy könnyű és finom ebédet
Én nagyon szeretem ezeket a fogásokat, gyakran készítem őket
Miért kell vigyázni a banán palacsintával?

Ma két olyan könnyű, finom ételt mutatok nektek, amik együtt egy egész ebédet kitesznek. Attilának aránylag egészséges ételt készíteni kész művészet, ezeket a fogásokat viszont ő is nagyon szereti.

Ki szereti a francia hagymalevest? Én nagyon! 🙂 Igen könnyű és gyors elkészíteni, és rendkívül finom.

Francia hagymaleveves

Francia hagymaleves

Hozzávalók:
4 fej hagyma
1,5 l víz
kókuszzsír
só (Parajdi só a Parajdi Sópinceből)
szárított zöldségkeverék (Vegeta helyett szintén a Parajdi Sópincéből szerzem be, garantált minőség)
bors

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Elkészítés:
A kókuszzsíron üvegesre pirítjuk a felvágott hagymát. Megsózzuk ízlés szerint és kevés vizet adunk hozzá. Tovább pároljuk kb. 5 percig, majd felöntjük a maradék vízzel. Beletesszük a zöldségkeveréket, borsozzuk ízlés szerint és összefőzzük az ízeket.

A második fogás a legegyszerűbb, ami létezhet…
Tejmentes, lisztmentes, cukormentes. Azért óvatosan vele, mert a banán miatt kalória bőven van benne.

Banán palacsinta

Hozzávalók:
2 db tojás,
1 db banán,
fahéj,
kevés kókuszzsír

Elkészítés:
Összetörjük a banánt egy villával, hozzákeverjük a tojásokat, fahéjat és kevés kókuszolajat (hogy ne tapadjon), palacsinta sütőben kisütjük. Ennyi.

Banán palacsinta

Jó étvágyat kívánok!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.