A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Fűt, fát összehordunk

A Forever Living Products sok ikonikus termékkel bír
Meg egy rakás olyannal, amiről talán még nem is hallottál
Vajon miért bízhatsz bennük, miért érdemes használnod őket?

A Forever Living Products rengeteg kiváló portékával rendelkezik.  Ezek nagy részét mi naponta használjuk, szinte nem is tudjuk elképzelni nélkülük az életünket. Véleményünk szerint annyival jobbak, és kellemesebb használni őket, mint más hasonló termékeket, hogy amikor időnként rákényszerülünk mást használni, szinte ordít a különbség. Legutóbb erre akkor volt példa, amikor Londonba repültünk feladott csomag nélkül, és még nem volt Travel Kit.

A termékek kisebb része talán még számunkra is kicsit egzotikusnak számít, bár mindent kipróbáltunk már. Ebben a rovatban mindkét fajtáról szó lesz. Rengeteg tapasztalatot gyűjtöttünk, amiket elmondunk neked, nyitogatjuk a dobozokat, bemutatjuk a kevésbé ismert darabokat, felhasználási ötleteket adunk.

Akkora témáról van szó, hogy számos alrovatot nyitottunk, hogy könnyebben tájékozódhass, ha éppen információra van szükséged.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Van új a nap alatt

Forever Travel Kit - az utazások elengedhetetlen társa

A Forever Living Products minden évben kijön néhány vadonatúj termékkel. Van amikor egész új kategóriát teremt. Persze nem úgy kell elképzelni, hogy gondolnak egyet, gyorsan összedobnak valamit, esetleg vásárolnak valamit a piacon, és átcímkézik. Ezen új termékek mindegyike mögött hosszú évek kutatómunkája és jelentős anyagi befektetés áll, időnként hallani erről suttogásokat és legendákat. Érdemes megfigyelni a termékek sorszámát, rengeteg hiányzik a sorból – ezek valószínűleg bedőlt kísérleti termékek sorszámai voltak… Régi tapasztalatunk, hogy a Forever új termékei sokszor évekkel megelőzik korukat. Ebben a rovatban ezekről az új termékekről lesz szó.

Régi bevált darab

Aztán ott vannak a Forever ikonikus termékei. Ezekről legendákat zengenek, és mit tesz Isten, sokszor ostobaságokat is hallunk felőlük. Már csak így van a legendákkal….
Ebben a rovatban az ezekkel a készítményekkel kapcsolatban szerzett tapasztalatainkat, értesüléseinket igyekszünk átadni nektek.

Herbárium

A Forever nagyon sok növényt használ fel termékeihez, jól ismerteket és olyanokat is, amikről szinte nem is hallottunk. Ezekről beszélünk nektek ebben a rovatban, iparkodunk sok-sok érdekességet összeszedni róluk.

Aloe Barbadensis Miller - Aloe vera Linne
Forever First - ki ne ismerné? Láttuk már focimeccsen, mentőautóban Operettszínházban és számtalan más helyen.

Lássuk, meddig húzza!

A Forever termékei, különösen a kozmetikai és személyi higiéniai termékek elsőre drágának tűnnek, de gyakorlati tapasztalatunk szerint rendkívül gazdaságosak, mert igen sokáig tartanak. Ezt bizonyítjuk be ebben a rovatban.

Aloe Shave - borotvahab férfiaknak és nőknek
Touch of Forever - a Forever érintése. A doboz, ami igazán megéri.

Dobozolunk

A Forevernél rengeteg féle dobozzal találkozhatunk. Izgalmas, mi lehet bennük. Sorban kibontjuk mindet.

Plecsni

A Forever Living Products termékei számtalan minősítő védjeggyel rendelkeznek. Ez számunkra természetes, hiszen szó szerint bőrünkön érezzük a termékek kiváló minőségét. De mit takarnak ezek a minősítések, mit kell teljesíteni az elérésükhöz? Utánajárunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
A Forever Living Products és termékei számtalan védjeggyel rendelkeznek.
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.