A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Gyerek-Sikernap szerencsés kimenetelű balesetekkel

Laza nyári Sikernap különös körülményekkel
A gyerekek voltak a központban: lufik, játszóház, koncert
Milyen meglepő elhatározásra jutott a bécsi ország igazgató értekezlet?

Laza nyári Sikernapra gyűltünk össze a Tüskecsarnokban. Sok mindenben más volt ez a nap, mint megszoktuk. Rögtön a bejáratnál láttuk ezt, ugyanis a csarnok előtt a FINA Vizes Világbajnokság autóbusz járatainak végállomását találtuk. A mellettünk levő uszoda edző helyszínként funkcionált. A buszmegálló problémát jelentett a parkoláskor, ugyanis a környéken számos megállási tilalom lépet életbe. Szerencsére a Tüskecsarnok mélygarázsa ezúttal is díjmentesen állt rendelkezésünkre.

Forever Kids Gyermek Egészséges Életmód Támogatási Program

Rögtön Dr. Milesz Sándor köszöntője után került sor a Forever Kids Gyermek Egészséges Életmód Támogatási Program aktuális díjkiosztójára. Ezúttal feltűnően sok óvoda és iskola kapott kisebb-nagyobb összeget beadott pályázata alapján a gyermekek egészséges életmódját támogató programjának vagy felújításának támogatására. Ezek az összegek a Forever magazin nyereségéből zsűri döntése alapján kerülnek kiosztásra. Ha érdekel, hogyan juthat gyermeked intézménye is pénzhez, kérdezz minket!

Éppen véget ért ez a programpont, amikor hirtelen kimerevedett a kép a kivetítőn, elment a hang technikusok futkorásztak a színpad mögött, és csak a vészvilágítás maradt a csarnokban. Ez itt éppenséggel nem probléma, mert bőven kap természetes fényt az aréna a tüskéknek hála. Kis idő múlva bekapcsolt a riasztó, és a biztonsági őrök elkezdték felszabadítani a kiürítési utakat. Ekkor Dr. Milesz Sándor megjelent a színpadon, és húsz perc szünetet hirdetett. Nyugodtan vártunk, mind a három-négyezren. Nem telt bele a húsz perc, és elkezdték újraindítani a számítógépeket, majd az ország igazgató bejelentette a program folytatását, és megnyugtatott, elhárították a trafótüzet. 🙂

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Hamar elfeledtük a közjátékot, mivel Edit hatalmas rózsacsokorral jelent meg a színen. Berkics Miki köszöntötte vele kerek évfordulója alkalmából.

Minden a gyerekekről és az online marketingről szólt

A rendezvény alatt a szomszéd épület VIP területén játszóház üzemelt. A csarnokban lufiárusok járkáltak fel s alá, minden gyerek kapott tőlük Forever Kids lufit. A nap közepén a MintaPinty zenekar adott koncertet, amit felettébb élveztek a lurkók. Én is, mivel mind a két számot játszották, amit az előzetesben bezengtem.

Az előadók főként az Y generáció tagjaiból kerültek ki. Ebből adódóan nagy hangsúllyal került említésre az online üzletépítés. Feltűnő volt a külföldről Forever üzletük építésére visszaérkezett fiatalok nagy létszáma. Olyan is akadt, aki még külföldön van főállásban, de már tervezi a hazatérést.

Valamikor az utolsó előadás előtt ismét bebizonyosodott, hogy Magyarországon manapság egy Forever rendezvény a legbiztonságosabb hely. A Tüskecsarnok lelátói igen meredekek, nagy figyelem kell, ha lejössz a lépcsőn. Egy hölgynek éppen mellettünk egy pillanatra elkalandozott a figyelme, máris gyorsabban indult el lefelé a lépcsőn, mint tervezte. Szerencsére meg tudott kapaszkodni egy szék háttámlájában, így nem hatalmasat, csak nagyot esett. Éppen láttam az esetet, szó szerint mire leért két orvos volt mellette, egy háziorvos és egy intenzív terápiás szakorvos. Amint látták, hogy esik, ugrottak. Azonnal diagnosztizálták, hála Istennek nagy baja nem történt. Megbicsaklott a lába, és kicsit lezúzta magát. Szóltak a csapatának, akik rohanvást érkeztek First-tel és zöld krémmel. Mire az orvosok végeztek, már ott volt a csapatából egy gyógytornász kinezio tape-pel, és nekiláttak a rehabilitációnak. Mondj még egy helyet az országban, ahol ez ennyi idő alatt megtörténik!

Az előadásokra Dr. Juronics Ilona és Varga Géza tette fel a koronát.

Dr. Milesz Sándor nagy bejelentése

A szokottnál jóval többször szerepelt az ország igazgató. A koncert után meglepő bejelentést tett. Bécsben járt ország igazgató értekezleten, ahol szóba került a májusi magyarországi születésnapi rendezvény. Persze hogy szóba került, ettől visszhangzik Európa, olyan jól sikerült. Peter Boots európai alelnök fájlalta, hogy kimaradt, és javaslatot tett: ismételjük meg szeptemberben, ő is eljön. Ilyet nem kell kétszer mondani Milesz dokinak, akinek híres szlogenje: “Jó a buli, gyerekek!”. Így hát szeptemberben újrázunk.

A rendezvény után mi a magunk részéről a Csíki Sörplaccon vezettük le a felgyülemlett feszültséget.

Hogy kicsit bele tudd élni magad ennek a laza júliusi Sikernapnak a hangulatába, nézd meg a Forever TV összefoglalóját!

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Melegen ajánlom, találkozzunk a szeptemberi szülinap újrázáson, jó lesz a buli.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.