A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Három minősülés, három buli

Assistant Managerek azaz igazgató helyettesek lettünk
Ünnepeltük Zsuzsa Supervisor és Kati Manager minősülését is
Szerinted rendesen megünnepeltük ezeket az eseményeket?

Az előző fejezetben elmeséltem, hogy 2007. nyarán nagy volt a hajtás, de meghozta gyümölcsét. Hárman három szintre minősültünk, negyedikként csatlakozott hozzánk automatikusan keresztanyám, aki az üzletpolitika sajátosságai folytán szintén szintet lépett.

Manager és Assistant Manager minősülések hirdetménye a 2007. októberi Forever Magazinban

Buli Békásmegyeren

Nosza, rögtön szeptember elején nekiláttunk keményen megünnepelni magunkat. Bíró Katihoz voltunk hivatalosak egész csapatunkkal együtt  egy kerti partira, nehogy kijöjjünk a nyáron elkezdett gyakorlatból. Itt elkezdtünk koccintgatni, és tulajdonképpen abba sem hagytuk ezt a tevékenységet szeptember végéig. A buli fénypontja volt Bíró Attila, aki versben örökítette meg üzleti előmenetelüket és minősülésüket. Később hatalmas sikerrel végigturnézta az országot ezzel az irománnyal.

Sikernap

Szeptember közepén elérkezett a minősülés hivatalos része. A Budapest Sportarénában megrendezett Sikernap szolgáltatta a keretet. Szép sorban felsorjáztunk a színpadra ki-ki a megfelelő szintű minősülésnél, mikor név szerint szólították. Dr. Milesz Sándor ország igazgató gratulált mindannyiunknak külön-külön, és átadta a megfelelő kitűzőt. Itt kell megjegyeznem, a kitűző sem holmi gagyi, a Manager jelvény már tiszta arany.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Zsuzsa kezdte a sort a Supervisorok között, majd a mi Assistant Manager minősülésünk volt soron, kicsit később Bíró Katiék következtek Manager minősülésükkel. Ők már szót is kaptak. Természetesen Attila itt is előadta versét, egy csarnoknyi ember tapsolt neki, nem is kicsit. Keresztanyám sajnos nem tudott eljönni, de majd mint később látni fogod, minősülés nem marad el.

Nagyon boldogok voltunk, egyáltalán nem szomorkodtunk. Különös érzés volt, hogy sok ezer ember előtt ünnepelnek minket, roppant büszkék voltunk. Ez a rendezvény lényegesen nagyobb volt már, mint Supervisor minősülésünkkor az Erkel színházban. Külön örömmel töltött el minket, hogy saját csapatunk is szép számmal volt jelen, együtt ünnepelhettünk.

Lakitelek

Szeptember végén Lakitelekre utaztunk két napra. Itt kezdődött ám igazán az ereszd el a hajam! Forever Expressz címmel zajlott a rendezvény, és többen szabványos vasúti egyenruhában jelentek meg, amit még “előző életükből” birtokoltak. Berkics Miki is forgalmistaként feszített emlékezve a “régi szép évekre”.

Természetesen jóval korábban érkeztünk, az idő gyönyörű volt, így hát a szabadban ejtőztünk. Nagy szerencsénkre ezúttal nyitva volt a Kölcsey ház melletti jurtaszerű épület, és egy igazán klassz képzőművészeti kiállítást leltünk benne.

Edit új termékekről tartott előadása és az orvosi kerekasztal után jöhetett a buli. Vacsora után egy szolid szobabulival alapoztunk. Később levomultunk a Kölcsey ház előterébe, ahol a nagyteremben már zajlott a hivatalos buli. Szorgosan folytattuk a hónap elején megkezdett tevékenységünket, és igen jól éreztük magunkat. Az est fénypontja volt, amikor kibontottuk a Lóri által ajándékba küldött – aki sajnos nem tudott jelen lenni – Aloe vera tartalmú, pezsgőszerű italt. A színe fantasztikus volt, az íze borzasztó, viszont mindenki felettébb élvezte.

Másnap került sor Bíró Kati előadására Egy muzsikus gondolatai a hálózatépítésről címmel. Ez alkalomból prezentálta basszusgitárosi mivoltát is, ami mindenkit meglepett. Mi tudtunk erről a profiljáról, de még nem tapasztaltuk, csupán csellóművészként láttuk addig. Klasszul csipegette, tépte a húrokat, az biztos.

Ezen a rendezvényen költözött be életünkbe a Siker című film és könyv, és jutalmul megkaptuk a Siker Kulcsát is, ami a mai napig ott lóg a fő kulcstartónkon.

A nap hangulatára jellemző adalék, hogy a minősültek spontán vonatozva jöttek le a színpadról, ha már Forever Expressz, és az előadások után megjelent Marilyn Monroe és Elvis Presley is.

Elkezdjük Assistant Manager életünket

Miután jól megünnepeltük magunkat, visszatértünk a hétköznapokhoz. Végre volt vezető a mi csapatunkban is, mi magunk meg már középvezetőnek számítottunk. Nagy változás volt, hogy Bíró Kati személyében nagyobb csapatunk menedzsere gyakorlatilag immár csak egy lépcsővel volt felettünk. Határozottan éreztük, fokozódóan számítanak ránk vezetőink, nő a ránk ruházott felelősség is, már csak az alattunk létező kis vezetői csoport növekedése miatt is. Immár bejuthattunk a lakitelki képzések vezetői értekezleteire is, és elkezdtük érezni, bizony jó falnak támasztottuk létránkat.

Lendületesen nőtt a csapat forgalma, maga a csapat is, vevők is rendre érkeztek, mégis elvonta figyelmünket a Foreveren kívüli élet. Fejlemények történtek a munkahelyen és magánéletünkben is, amiknek messzemenő következményei lettek. Ezt fogom elmesélni legközelebbi alkalommal. Remélem bele fog férni egy fejezetbe.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.