A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Hogyan érdemes Forever terméket vásárolnom?

Az biztos, hogy nem a Vaterán
Biztonságosan és garanciálisan regisztrációval juthatsz a termékekhez
De miért nem árulják a sarki boltban?

Amikor korábban valaki érdeklődött a Forever termékei iránt, szinte mindig megkérdezte: miért nem boltokban árulják? Mostanában ezt ritkábban halljuk már, és szerintünk ehhez köze van a különböző megosztás alapú szolgáltatások, mint pl. a Uber és az Airbnb köztudatba kerülésének. Mert az egyik ok valahol ezen a környéken található.

A network marketing mint megosztáson alapuló kereskedelem

A network marketing ugyanis véleményünk szerint egyfajta közösségi, megosztáson alapuló kereskedelemként is felfogható. Ha elégedetten használod a cég termékeit, minden további nélkül nyithatsz egy saját “boltot”, már ha betartod a cég feltételeit és az ország törvényeit. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy üzlethelyiséget bérelsz, árukészletet vásárolsz stb. Elmeséled jó tapasztalataidat az érdeklődőknek, megválaszolod kérdéseit, és a céghez irányítod őket. A cég regisztrálja az ajánlásodat, és a saját erőforrásaival kielégíti az új igényt.

Ez jó az új fogyasztónak, mert olyan terméket tud használni, amiről a barátja, ismerőse tapasztalata alapján tudja, hogy jó. Jó neked, mint ajánlónak, mert többlet bevételhez juthatsz törvényesen, nagyobb befektetés nélkül. És természetesen jó a cégnek, mert a forgalom dinamikusan nő, ráadásul mindezt tapasztalati, elégedettségi alapon, tehát stabilan.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A cég  olyan üzlettársakra alapozhatja értékesítését, akik maguk is elégedett fogyasztói a termékeknek. Ők a tapasztalataik és a cég képzésein tanultak alapján meg tudják válaszolni az új fogyasztók kérdéseit, tudják segíteni őket a termék megfelelő használatában, és tudják kezelni esetleges problémáikat. Így minden vásárló sokkal személyesebb kiszolgálást kap, mint egy boltban, és a cég alkalmazottak helyett elkötelezett partnerekre támaszkodhat.

Reklámköltség megosztva

A network marketing cégek elkerülik a hagyományos reklámot, kizárólag a fogyasztók ajánlásaival népszerűsítik termékeiket. Ez a fentieken túl azzal az előnnyel is jár, hogy a reklámköltségek nagy részének megtakarítása által és a hálózatba szervezett fogyasztók jelentette biztos felvevő piac révén több pénzt költhetnek termékeik fejlesztésére. Ezért azok egyrészt általában jobb minőségűek, mint a boltokban kapható megfelelőik, másrészt sokszor előbb kerülnek közforgalomba, mint a hagyományos cégeknél, magyarul megelőzik a korukat. Mindkettőre megéltünk már példákat a Forevernél.

A reklámköltségek másik részét fizeti ki a cég üzleti partnereinek az ajánlások díjazásaként.

Forever Living Products webshop

A cég közvetlen kapcsolatba kerül fogyasztóival

A Forevernél te, mint fogyasztó közvetlenül a céggel kerülsz kapcsolatba, mikor kiváltod – ingyenes – partnerkártyádat az első vásárlás alkalmával. Ez számodra és a cég számára is biztonságot teremt.

A cég minden terméket egyedileg nyilvántart, megfelelően kezeli azokat, és betartja az előírt tárolási feltételeket. Mivel a termékeket közvetlenül neked juttatja el, nem kell harmadik féllel betartatnia ezeket a feltételeket. Ezáltal biztosítani tudja a megfelelő minőséget, és garanciát tud adni rá.

Ha te valamilyen más csatornán jutsz a termékhez, például ázsiai dömping áruházban, a Forever hivatalos webshopján kívüli internetes áruházban vagy esetleg valamilyen aukciós oldalon, úgy nem tudod érvényesíteni ezt a garanciaigényt a cég felé. Ráadásul a legtöbbször még azt a szolgáltatást sem kapod meg, amit egy hivatalos független üzleti partnertől megkapsz, úgymint használati útmutatót, tanácsadást, törődést. Arról nem is beszélve, hogy esetleg átvernek valamilyen hibás, lejárt szavatosságú vagy ne adj Isten hamis termékkel.

Amondóak vagyunk tehát, hogyha Forever termékekre van szükséged, regisztrálj a cégnél, és szerezd meg azokat biztonságosan, garanciálisan. Akár most. Csak kattints a gombra!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.