A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Hogyan indítsam el Forever üzletemet?

Eljött a nap. Elindulsz.
Ez a cikk csak azoknak szól, akik elhatározták magukat
Szép út áll előtted, és mi mindig fogjuk majd a kezed!

Elhatároztad magad, és most nézel ki a fejedből, mint az egyszeri pilóta a futópálya elején, aki nem készítette el a repülési tervet. Halványlila segéd dunsztod sincs, mik legyenek az első lépések. Jó hírem van, nem neked kell elkészítened a repülési tervedet. Kész van, csak végre kell hajtanod. Még társaságot, segítséget is kapsz hozzá.

Első lépések

Az első dolgod, hogy regisztrálj a Forever rendszerébe. Ezt első vásárlásod alkalmából díjmentesen megteheted itt. Csupán összeválogatod a téged érdeklő pár terméket, követed a regisztrációs eljárás lépéseit, és máris megkapod Forever kódodat. Várj még egy percet, pár dolgot át kell gondolnunk előtte.

Regisztrációd után még nem vagy Forever Üzleti Partner, csupán Novus Customer, azaz új vásárló. Ez három kellemetlenséggel jár. Az egyik az, hogy még nem csatlakoztathatsz másokat a rendszerbe, a másik, kellemetlenebb, hogy új vásárlói áron (Novus Customer Price NVCP) vásárolsz, ami bár 15 %-kal kevesebb a webáruházban látható kiskereskedelmi árnál, még mindig 15 %-kal több a nagykereskedelmi árnál, a harmadik pedig az, hogy ha fél éven belül nem vásárolsz újra, akkor törlik a regisztrációdat.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ezt nem a Forever találta ki saját kútfőből, alkalmazkodniuk kellett a tavalyi üzletpolitika változtatással a megváltozott amerikai szabályozáshoz és az új európai adatvédelmi törvényhez. Világosan meg kell különböztetniük egymástól a vásárlókat és az üzletépítőket.

Mi a megoldás? Két út áll előtted. Az egyik kényelmes, gyors, de pénzbe kerül. (Megjegyzem, méltatlanul kevés befektetés ez ahhoz képest, mekkora üzletet indítasz el ezzel, érdemes ennyit beruháznod magadba.) A másik megoldás nem kerül pénzbe, de munkás, és valószínűleg több idődet veszi igénybe.

A kényelmesebb út

A kényelmes megoldás, hogy veszel egy nagy levegőt, és beruházol  egy Touch of Forever, a Forever érintése készletbe. Ez számtalan előnnyel jár számodra amellett, hogy pikk-pakk megvagy az első üzleti szinttel. (Hozzáteszem, a Forevernél ez az egyetlen szint, ami megvásárolható, és érdemes megvásárolni.) A dobozban van 35 termék. Ezeket rögtön elkezdheted használni, átérzed a Forever érintését, és fényévnyi előnyt szerzel azokhoz képest, akik kevesebb terméktapasztalattal rendelkeznek. Az üzlet alapja ugyanis az, hogy tapasztalatot szerzel, azt továbbadod, így szerzel vásárlókat, és olyanokat is, akik szintén továbbadják tapasztalatukat. Előfordulhat,  hogy nem lesz módod ennyi terméket kipróbálni, ugyanis környezeted elkapkodja azokat előled. A doboz szép, izgalmas, a termékek szintén, nem egy példát láttam, hogy a kezdő üzletépítőnek szinte semmi kipróbálható nem maradt.

Touch of Forever

Lényeges előnye a doboznak, hogy a termékek igen nyomott áron vannak benne. Attól függ, honnan nézed, 5-6 terméket ingyen próbálsz ki, vagy az összeset megszerzed nagykereskedelmi ár alatt. Egyik jobb érzés, mint a másik. Az előző bekezdésben vázoltak esetén talán már kereshetsz is az ügyön.  Lényeg az, hogy egy pillanat alatt letudod az NVCP ár macerát.

És akkor még fogalmad sincs róla, milyen értéket fog jelenteni későbbi üzletépítésed során egy ilyen indulás…

A rögösebb út

Ha nincs módod beruházni a dobozba, akkor nincs mese, fel kell gyűrni az ingujjadat. Két hónapod van rá, hogy összerakd a szintlépéshez szükséges 2 pontot (2 cc). Ez kb. hat-hét minimum vásárlásnak felel meg. Ne aggódj, mindenben segítségedre leszünk. Tanácsokkal, oktatási anyagokkal, de még konkrét fizikai segítséggel is, ha a termékeket vagy az üzleti lehetőséget kell bemutatnod valakinek. Nem gond, ha távol vagy tőlünk, a Hangouts, Skype, Messenger és társai csodákra képesek. Nem hagyunk magadra.

Ennek az útnak is megvan az előnye, ugyanis jelentős üzletépítési tapasztalatra teszel szert, mire teljesíted a szintlépést. Ne hanyagold el azonban a terméktapasztalatokat, legalább néhány terméket kezdj el használni magad is!  Valamelyik gél, a First, a Daily multivitamin mindig jól jön, elkezdheted átállítani a fürdőszobádat is új életmódodra. Ha nincs terméktapasztalatod, nem fog működni az üzleted.

Akkor se csüggedj, ha elsőre nem jött össze. A cég csúszózsalusan nézi a hónapokat. Ha nem jött össze a szintlépés az első két hónapban, akkor a másodikhoz hozzáteheted a harmadik hónap teljesítményét, és ezt a kettőt veszik figyelembe. Ne adj Isten a harmadikat és a negyediket, és így tovább. Ennek ellenére érdemes minél előbb túllenni ezen a macerán.

Bármelyik utat választod is, első vásárlásod után bekerülsz fogyasztói klubunkba, ami egy Facebook csoport. A termékekkel kapcsolatban találsz itt információkat, tippeket, trükköket.

Végre Forever Üzleti Partner vagy

Ha a két út közül valamelyiken végigmész, akkor megszerzed az Assistant Supervisor minősítést. Mi csak kétpontosnak vagy brigádvezető helyettesnek becézzük ezt a szintet. Innentől hivatalosan Forever Üzleti Partner vagy. Ez számtalan előnnyel jár neked.

A legfontosabb, hogy innentől nagykereskedelmi áron vásárolhatsz, amíg a regisztrációd él. Sőt, még ebből is levonják a kiskereskedelmi árból (lásd. Forever Webshop bejelentkezés nélküli ára) számított 5 % jutalékodat. Regisztrációd törlése innentől csak 3 év teljes inaktivitás után történik meg.

Ha továbbjutnál

Ha elérted ezt a szintet, bekerülsz csapatunk zárt információs Facebook csoportjába, ami további felbecsülhetetlen segítséget ad neked.

Innentől te is csatlakoztathatsz embereket a rendszerhez, elkezdheted építeni a saját brigádodat és szerezhetsz kártyás törzsvásárlókat. Ezt el is ismeri a cég, mégpedig színpadon. Az ország igazgató nyújtja át neked a következő Sikernapon az elismerést és a szintet jelző aranyozott sas kitűzőt.

Nem csak a cég ismeri el, hanem mi is. Csapatszintű ösztönző programunk keretében az említett Sikernapra a beugrót mi álljuk. Innentől részt vehetsz a mi csapatösztönző rendszerünk kiírásainak teljesítésében és a Forever hivatalos kihívásainak teljesítésében is. Mindkettő megéri.

Első lépések a Managerré válás útján

Csapatszintű ösztönző programunk arra szolgál, hogy abban a pillanatban, amikor elérted ezt a szintet megragadja a kezed balról, miközben jobbodat az Online Training System és a hozzá tartozó munkafüzet fogja meg, és kézen fogva elvezetnek téged a Manager szintig, persze a mi hathatós közreműködésünkkel. Már ha nem akarsz megállni ezen a szinten. A rendszer skálázható, mindenkinek igénye szerint.

Végigvezetünk a cég és a csapat online és offline képzésein, megtanítunk az önálló munkára. Mindig belerakunk annyi munkát az üzletedbe, amennyit te beleraksz. Ez a mi személyes ígéretünk neked.

Válj vezetővé!

Nem érdemes sokat időznöd ezen a szinten, mert itt könnyen utolérhető vagy. A cég a százalékkülönbséget fizeti ki, ami közted és az általad behozott ember közt fennáll. Ha ugyanarra a szintre kerül, mint te, akkor ez pontosan nulla, és pont ennyit fizet neked a cég.

Ezért érdemes gyorsan megcélozni a Supervisor, brigádvezető szintet, ami további előnyöket hoz számodra. Ekkortól vezetőnek számítasz, te vagy az egyik kis főnök a csapatban. Eddigre megtanulod, hogy ez itt nem kiváltság, hanem szolgálat.

Innen egy lépés az Assistant Manager, igazgató helyettes szint, és a cég legutóbbi, bőkezű üzletpolitika változtatásának köszönhetően pillanatok alatt elérheted a Manager, igazgató szintet. Ekkortól önállónak, leváltnak számít az üzleted, nem üldöz többé a százalékkülönbség réme, a csapatösztönző helyét átveszik a Forever nagyszerű ösztönzői, és megnyílik az út a passzív jövedelem felé. Az igazi üzlet és az igazi tanulás itt kezdődik…

Supervisortól managerig

Szerintem ne sokat tökölődj, vágj bele most azonnal! Meglátjuk, mi lesz belőle. Szerintem klassz lesz.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.