A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Hol volt, hol nem volt…

…volt egyszer egy fiatal házaspár
Na nem most, hanem derekas idővel ezelőtt
Kíváncsi vagy, honnan jövünk, mit éltünk meg, hová tartunk?

Egyszer csak bekopogott hozzánk a Lehetőség. (Akkoriban gyakran így becézték a Forever üzletet.) Kidobtuk az ablakon.

De kezdjük ennél jóval előbb.

Olyan dolgokat mesélünk el neked itt, amikről eddig vajmi kevesen értesültek. Még a hercegnél is, aki sárga Wartburggal járta a hegyeket és a pusztákat, előbb kezdjük a történetet. Ha figyelsz a mesénkre hamarosan még azt is megtudod, hogyan lettünk MLM sérültek, és miért határoztuk el szentül, hogy soha többé network marketing. Meg azt, hogy milyen hatással voltak a nagyzenekarok erre a nemes elhatározásunkra.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Attila a diplomaosztóján 1993-ban

Nagy kalandokról olvashatsz ebben a rovatban, váratlan utazásokról, furcsa fordulatokról és igen, kudarcokról, csalódásokról is. A sikert nem Intercity-vel, hanem hullámvasúttal tudod elérni, ennek megfelelően erős hullámzást tapasztalhatsz a mi sztorinkban is, ha figyelsz.

Ám a történet olvasása közben rájöhetsz, immár mi osztjuk be az időnket. Akkor és azt dolgozunk, amikor jónak látjuk és amit jónak látunk, tudunk gondoskodni szüleinkről ha kell, van szabadidőnk, még önkénteskedésre is futja időnként, és keresünk annyit, amennyit egykor a munkahelyeinken. Sőt…

Viki szalagavatóra készülve

És leszűrheted a lényeget is: remek embereket ismertünk meg, olyan barátokat tudhatunk magunk mellett, akiket anno még megismerni sem lett volna esélyünk. Mi is változtunk, fejlődtünk, olyan dolgokra lettünk képesek, amikre eddig nem. A mostani tudásunkkal és fellépésünkkel korábbi életünkben is sokkal eredményesebbek lettünk volna. Mindezt ennek az “üzletnek” köszönhetjük, és most megosztjuk veled, miért és hogyan.

Továbbra is vannak előttünk kihívások.

Ez a történet még koránt sincs lezárva, naponta új fejezetekkel bővül. Ki tudja, talán egyszer még te is a részese leszel…

Mindezekről olvashatsz hétfőnként, ha követed történetünket.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.