A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Immár online is megtudhatsz mindent az aloéról, az életmódról és a Foreverről

Újra indul a nagy sikerű online tájékoztató sorozat
A YouTube segítségével akár a telefonodon is megnézheted
Könnyen, gyorsan, akár a nappalidból jutsz alapvető információkhoz

Anno 2008-2010. között hetente több alkalommal tartottunk webkonferenciákat tájékoztatva ezúton az érdeklődőket. Az úttörő szerep nem a miénk volt, hanem Barabié, a Juventus népszerű rádiósáé. Ő indította el a sorozatot, mi meg bekapcsolódtunk. Nagy sikere volt az előadás sorozatnak, sok nagyszerű partnerünket, munkatársunkat köszönhetjük neki. Sajnos különböző okok miatt a sorozat 2010-ben befejeződött. A mai cikk címképe nosztalgiából és a folytonosságot jelezve az akkori webkonferencia indítóképe.

Új indulás

Igen, a folytonosságot jelzi a címkép, ugyanis most lehetőségünk nyílt folytatni a népszerű online tájékoztató sorozatot. Sokkal egyszerűbb ám nagyszerűbb technikai körülményekkel és a Siklós-Révész csapat támogatásával nyílt lehetőségünk erre.

Mindössze egy YouTube linkre van szükséged, hogy csatlakozni tudj az előadásokhoz. Ezt a linket a 2317 tény, amit tudni akarsz az aloéról, az életmódról és a Foreverről Facebook csoport megfelelő eseményének leírásában találod meg. Javaslom, ha még nem vagy tagja, most csatlakozz a csoporthoz a “Csatlakozom a csoporthoz” gomb megnyomásával, és hamarosan elfogadjuk jelentkezésedet.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Az előadás megjelölt ideje alatt chat sáv is rendelkezésedre áll, ahol felteheted kérdéseidet az előadónak, vagy éppenséggel válaszolhatsz az ő kérdéseire. Tudj róla, hogy egy percben csak egy hozzászólást enged meg a rendszer egy résztvevő számára.

Dr. Révész Edit tájékoztatója a YouTube segítségével

Ha csatlakozol hozzánk, akkor is jól jársz a rendszerrel

Ugyanis online képzéseket, tájékoztatókat, információ átadásokat tekinthetsz meg a kedvenc foteledből, a kert alján csobogó patak partjáról vagy ha nem vezetsz és megfelelő a mobil sávszélességed az M7 sztrádán Balaton felé menet. Ezáltal igen könnyen és gyorsan megtanulhatod a szakmát.

Már holnap, 2017. szeptember 28-án csütörtökön este 8-kor megnézheted az első adást.

Gyere, várunk!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.