A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Ismét sikerült nagyon jól éreznünk magunkat

Peter Boots kérésére nagy kelletlenül buliztunk egy hatalmasat
Szülinapi Parti 2.0
Látványos buli nagy csapatmozgásokkal

Mint a beharangozóban említettem, a Forever Magyarország 20. születésnapi buliját Peter Boots európai alelnök kérésére meg kellett ismételnünk. Egye fene, belementünk.

Nézzük meg a Forever TV összefoglalóját a szülinapi partiról, mielőtt a szubjektív beszámolóra térünk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Rögtön meglepetés

Még szinte el sem kezdődött a nap, máris megérkezett az első meglepetés Edvin Marton személyében. Természetesen nem volt egyedül, társaságában volt felbecsülhetetlen értékű Stradivarius hangszere is, aminek külön testőre van. Ha már ott volt, használta is.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A régió országainak népviseletes felvonulása után megjelent maga Peter Boots is. Mint mondtuk, ez volt az első nyilvános megjelenése Magyarországon. Ezúttal sem csalódtunk a cégvezetés vezető kiválasztási stratégiájában. Jó kiállású embertől hallottunk egy végiggondol, értelmes, jól felépített előadást, a lányoknak ráadásul férfiként is bejött az alelnök.

Az egész napra jellemző volt a grandiózus látvány. Edvin Marton időnként visszatért a színpadra, a Hevesi Anna táncshow produkciójában is aktívan közreműködött. Mi sem természetesebb tehát, hogy a születésnapi torta felvágásánál is jelen volt. Egyébként ebből a tortából nekünk is jutott, és örömmel állapítottuk meg, hogy nagyon finom.

A színpadon egymást váltották a jobbnál jobb előadók, de a csapatban is folyamatosan zajlottak az események. Testvérvonalunkon Supervisor minősülés volt, aminek az ünneplésébe mi is örömmel kapcsolódtunk be. Nem kis teljesítmény az első vezetői szint elérése.

Sok megbeszélnivalónk is akadt. Hála Istennek a csapat teljesítménye szépen dagad, és az online bemutatósorozat újraindulása is bőven adott beszédtémát. Tartottunk tehát egy spontán csapatértekezletet az aréna folyosóján.

Olyan töményen kaptuk az információkat a nap folyamán, és amúgy is úgy megéheztünk, hogy a nap végén kedvenc kínai éttermünkben még egy órát beszélgettünk. Már miután teleraktuk a bendőnket keleti finomságokkal.

Másnap többen hivatalosak voltunk a Rise Against Hunger ételcsomagolására, siettünk hát haza gyorsan aludni.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.