A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Itt a pH kiegyenlítő pórus minimalizáló

Nem egy új Pom Pom mese: megérkezett a balancing toner
Kiegyensúlyozó arctonik aloéval, moszattal, uborkával és fehér teával
Természetesen a hialuronsav sem hiányozhat egy ilyen összetételből

Ha így megy tovább, márpedig a hírek szerint így megy tovább, akkor ebben az évben a Van új a nap alatt fejezet lesz a rovat legtöbbet megjelenő alrovata. Íme, lopakodó üzemmódban máris megérkezett a balancing toner. Épphogy megjelent az európai testvércégek oldalain, már itt is volt, pedig addig nem sok szó esett róla. Igazi meglepetés.

A balancing toner kiegyensúlyozó arctonik a Forever új célzott bőrápolási termékvonalának első képviselője. A célzott bőrápolási termékek a bőr egy-egy kiemelt területét ápolják annak speciális igényei szerint.

A balancing toner frissít, hidratál és a bőr pH-jának kiegyenlítésével minimalizálja a pórusok láthatóvá válását. Ha bőröd a tisztítás után még igényel némi extrát, ez a perfekt megoldás az esetleges maradék szennyeződés eltávolítására, a bőr megnyugtatására és külön elő-hidratációra a hidratáló krém előtt. Jó hatással lehet a bőr tónusára és szerkezetére.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A balancing toner ír moszat és hialuronsav különleges keveréke, amely hidratálja és puhítja bőrödet. Uborka kivonat segíthet bőröd szerkezetének és duzzadtságának helyreállításában. A szabadgyökök ellen fehér tea kivonattal és nagy koncentrációjú aloéval védi bőrödet, kiegyensúlyozza bőröd változásait. Mindezek az összetevők erőteljes keveréket alkotnak, amik sikeresen egészítheti ki napi bőrápolási rutinodat.

balancing toner

Ha az új balancing toner-t napi bőrápolásod részévé teszed, kifejezett fejlődést fogsz tapasztalni bőröd megjelenésében és érzetében. Ezen felül más készítmények felszívódását is segítheti. Javaslom, próbáld ki!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.