A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Elvonulunk Jakabszállásra

Legendás képzésen vehetünk részt
Jönnek illusztris vendégek Németországból is
Miért vagyunk olyan mázlisták, hogy ott lehetünk?

Durván húsz évvel ezelőtt, Berkics Miklós, a babócsai vasútállomás leszerelt forgalmistája hosszas gondolkodás után elindította Forever üzletét. Ez már történelem. Jelen cikkünk vonatkozásában ez azért fontos, mert amikor kezdett belendülni az üzlet, akkor Miki összegyűjtötte maroknyi emberét a lakitelki Népfőiskolára, és elindult a nem csak Forever körökben ismert Lakitelek képzéssorozat.

Nekünk van olyan szerencsénk, hogy évekig lehettünk résztvevői ezeknek a híres képzéseknek. Sokat olvashattok majd róluk a Hol volt, hol nem volt… rovatban.

Amikor Lakitelken már nem lehetett több képzést tartani, akkor a sorozat átköltözött az M5-ös túloldalára, a jakabszállási repülőtéren található Aero Hotelbe és a reptér hangárjába. Mi követtük.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Na de hogy kerülnek a magyar pusztára a németek?

Ez nem kérdés, tudjuk, hogy a bugaci turizmus fő motorja a német turistacsoportok áradata. 🙂 Na de fordítsuk komolyra a szót. Amikor Miklós már nagyon komoly üzleti szinteket ért el egymásután, kezdett híre menni a Forever nemzetközi világában Mikinek meg a magyaroknak. Amikor átvettük Európa első helyét a németektől, akkor elsők között kapcsolt Katrin Bajri, a németek egyik legnagyobb vezetője, és megérkezett Lakitelekre előadni és körülnézni.

Katrin Kelet-Németországban született és nevelkedett. Mindig tudta, mit akar, így 1990-ben átugrott a falon, és berendezkedett Frankfurtban egy új életre. Mire ezt megtette, ledőlt a fal. Rengeteg új lehetősége támadt, és sokat ki is próbált. 1999-ben találkozott a Forever Living Products vállalattal, és belekezdett az üzletbe. Oly nagy lendülettel tette ezt, hogy a világon ő lett a leggyorsabb dupla gyémánt menedzser, magyarul ő tanított meg leggyorsabban a világon 50 családot saját üzleti lábára állni a Forever segítségével.

Katrin Bajrival Lakitelken 2007. májusában

Jellemző a gondolkodására, hogy amikor először érkezett Lakitelekre, akkor még két szinttel állt Berkics Miki felett a ranglétrán, mégis bevallottan tanulni jött. Érezte, hogy Miki valamit jobban csinál, mint ő. Itt rá is jött, hogy mit, és jellemző módon az ő képzéssorozatát Lakitelek Gruppe-nak hívják Németországban.

Amikor először láttuk, megdöbbentünk: kemény, porosz nő adott elő nekünk pattogó, katonás stílusban kétségtelenül nagyon jó dolgokat. Azóta többször járt nálunk, és egyedül a jó előadások maradtak. Katrin lelazult, eluralkodott rajta a mediterrán életérzés, mi több, Dubai-ba költözött. Egyik alkalommal döbbenten bevallotta: a németeknél keményen dolgoznak, majd keményen ünnepelnek. A magyarok keményen buliznak, majd dolgoznak, és jobbak az eredményeik. Nosza, magáévá tette a filozófiát, és legnagyobb sajnálatunkra ismét ők a jobbak.

A 2017. áprilisi jakabszállási képzés programja

Nem egyedül érkezik

Már a második vagy harmadik alkalommal magával hozta csapatának tagjait, és azóta is így tesz. Mi ennek nagyon örülünk, mert a csapattagok is fantasztikus előadásokat tartanak, sokat tanulunk tőlük. Többeket láttunk felnőni, akik már komoly vezetők maguk is.

Na de a magyarok sem fognak lemaradni! A legjobb, zseniális előadók előadásai fogják egymást követni. Még a Felvidékről is érkezik erősítés. Agyilag zoknik leszünk a végére a rengeteg fontos információtól. 🙂

Biztosak vagyunk benne, hogy most is parádés előadásokat fogunk hallani, és már előre izgulunk. A hétvégén ne keressetek, vagy gyertek utánunk Jakabszállásra.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.