A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Jól tájékozottak előnyben

A szerencsevadászok lerágott csontnak tartanak
Aki tájékozott akar lenni, megtalál minket
Miért örülünk különösen az új trend fordulónak?

Hála Istennek szakmánkban, a Network Marketingben elindult egy folyamat. A szerencsevadászok, kalandorok egyre inkább lerágott csontnak, ósdi, elavult témának tartanak minket. Nem úgy az igazán jól tájékozott érdeklődők.

Kérdésekkel érkeznek

Saját gyakorlatunkban is kezd megérződni ez a kívánatos új trend. Az elmúlt hetekben két olyan emberrel is beszéltünk, akik alapos felkészültséggel, kérdések tömkelegével érkezett megbeszélésünkre.

Nem is akármilyen kérdésekkel! Akadt köztük olyan, amely megválaszolásához nekünk is alaposan fel kellett kötnünk a gatyánkat. Nem győztünk csodálkozni a tájékozottságon. Meg kell mondanom, igazán jólesett.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Egyikük odáig elment, hogy egyik legnagyobb rendezvényünkre is eljött. Mikor kérdeztük, miért jött el, az válaszolta, informálódni, és felmérni a légkört. A rendezvény utáni megbeszélésünkön rengeteg kérdés feltétele után konkrétan vázolta elképzeléseit, és közölte, mikor, milyen feltételekkel tud velünk dolgozni. Mint álmainkban, és a nagykönyvben.

tájékozott probléma megoldás

Sokkal jobban járnak

Nagyon régóta hangoztatjuk, hogy üzletünk alapja az alapos informálódás. Mi magunk is így kerültünk ide, illetve így tudtunk itt maradni. Mindennek utánanézünk, mindent kritikailag szemlélünk, de nem előítéletesen. Megpróbáljuk átlátni, mi miért történik a cégnél. Néha elsőre negatív történésekről derül ki alapos utánajárással, milyen meglepően jól járunk vele.

Ez a blog is azért született, hogy tapasztalatainkkal segítsük az érdeklődők tájékozódását.

Szerencsére egyre inkább a tájékozódás irányba fordul potenciális üzleti partnereink, barátaink gondolkodása is. Mi tapasztalatból tudjuk, aki így jár el, sokszorta jobban jár, mint a kalandorok.

Ha te is ilyen elvek alapján szeretsz belevágni valamibe, szeretettel látunk baráti társaságunkban. Már miután megválaszoltuk töménytelen kérdésedet…

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Jól tájékozottak előnyben

Szereted megvizsgálni a dolgok hátterét?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.