A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Karácsonyi parti a Tüskecsarnokban

Kevés de ütős szakma, rengeteg szórakozás
Gyerekek és felnőttek egyaránt élvezni fogják a programot
Edvin Marton most Bécsből hoz sztárokat

Tavaly nagyon nagy sikerrel tartotta meg első karácsonyi partiját a Forever Magyarország a Syma Csarnokban. A parti tulajdonképpen maga volt a decemberi Sikernap, de igen látványos külsőségek között parádés műsorral tette magát igen sikeressé és felettébb  emlékezetessé. No, ha egyszer egy szekér beindul, vétek lenne megállítani. Idén december 15-én kerül sor a második Karácsonyi partira, egyben a decemberi Sikernapra ezúttal a Tüskecsarnokban.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

A Karácsonyi Sikernap parti programja

Sikernap 2017. december Karácsonyi parti program

Érdemes odafigyelni, mikorra érkezel a Tüskecsarnokba, ugyanis a Karácsonyi parti a Sikernapoktól eltérően nem délelőtt 10-kor, hanem délután négykor, azaz 16:00-kor kezdődik, és belenyúlik az estébe ahogy egy partihoz már csak illik.

Aránylag kevés lesz a szakmai előadás, ám az ütős. A Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának humán orvos tagjai azaz Siklósné Dr. Révész Edit, Szabóné Dr. Szántó Renáta, Dr. Hocsi Mária és Dr. Samu Terézia valamint Vargáné Dr. Juronics Ilona – aki egyébként férjével, Varga Gézával ellátja a műsorvezetői tisztséget – közös előadással készülnek. A záró előadó Berkics Miklós gyémánt menedzser lesz. Természetesen a minősülések nem maradhatnak el.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Annál több lesz a szórakoztató műsor. Lesz gyerekeknek szóló táncszínház, amit bizonyára a felnőttek is élvezni fognak, érkezik ismét a Hevesi Anna Táncakadémia, Edvin Marton hegedűművész, aki ezúttal az Original Wiener Strauss Capelle-t hozza magával és Pataky Attila.

Csipkerózsika

A gyerekeknek ígér életre szóló élmény a VSG Táncszínház Csipkerózsika című zenés-táncos interaktív mesejátéka. A VSG Táncszínház 2005-ben alakult, jelenleg négy állandó táncművésze van. Folyamatosan kiegészítik a társulatot meghívott táncművészek, színészek és előadók. A fővárosban és az országot járva számtalan helyre elviszik a tánckultúrát.

A látványos zenés-táncos előadásban többek között feltűnik egy vicces udvari bolond, egy gonosz tündér, a gyönyörű és kedves Csipkerózsika és természetesen a daliás herceg is. Az előadás különlegessége, hogy egyes jelenetek a nézőtéren a közönség bevonásával zajlanak.A hatalmas bozótot utánzó egész színpad szélességében kifeszülő háló a sok látványos hatáselemmel igazi nagyszínházi élményt ígér. A darab narrátora Kautzky Armand.

Edvin Marton és az Original Wiener Strauss Capelle

Edvin Martont nem kell bemutatnom, a Forever Sikernapjainak rendszeres résztvevője milliókat érő hegedűje társaságában, aminek egyébként külön testőre van. Tavaly a Cique de Monte Carlo látványos előadását hozta nekünk ajándékba, idén az Original Wiener Strauss Capelle-vel érkezik.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Hevesi Anna Táncakadémia és Pataky Attila

Hevesi Anna növendékeinek táncbemutatójával érkezik. Hogy Pataky Attila mivel készül, az meglepetés, nem szoktunk csalódni benne.

A Sikernap ideje alatt természetesen lehet termékeket vásárolni a kihelyezett termékközpontban. Az egészen kicsi gyerekekre 3-8 éves kor között szakképzett és ingyenes gyerekfelügyelők vigyáznak. Apropó, a rendezvényre 18 éves kor alatt ingyenes lesz a belépés.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Mindenkit szeretettel várunk erre a rendkívüli eseményre. Jelezd belépőjegy igényedet valamelyik elérhetőségünkön!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.