A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Karácsonyi sztárparádé – csak nekünk

Forever Karácsonyi Parti 2017
Kevés szakma, sok-sok kiváló műsorszám
Miből maradtál ki, ha lemaradtál?

Ünnepi hangulatban érkeztünk a Tüskecsarnokba az Advent harmadik vasárnapját megelőző péntek délután. Tudtuk, hogy nagyszabású eseményben lesz részünk a Forever Karácsonyi Partin, de a történtek felülmúlták várakozásunkat.

A parti a Hevesi Anna Táncakadémia növendékeivel indult. Az első fellépőkre rá is fér még némi növe(n)kedés, mert alig látszottak ki a színpadból. Meglepő, hogy ilyen kicsik ilyen fegyelmezetten tudnak végrehajtani egy koreográfiát. A további fellépőkkel egyre emelkedett a korosztály. A végén maga Hevesi Anna is színre került, ám őt Pataky Attila és Gömöry Zsolt váltotta. Ez esztétikailag nem volt jó váltás, de a zenei élmény megérte. 🙂 Új lemezükről adtak elő egy számot.

A szokásos köszöntőt ezúttal a Milesz család testületileg abszolválta. Mivel a karácsony az ajándékozás időszaka is, a zsűri segítségével a Forever Kids Gyermek Egészséges Életmód Támogatási Program keretében oda is adtak pár százezer forintot néhány óvodának.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ezután átadták a színpadot Nyári Károlynak, aki egy-két szám után szintén felhívta családját is a világot jelentő deszkákra. Alizzal és Edittel kiegészülve fergeteges hangulatot teremtettek. Látva rajongóik lelkesedését, gyorsan adtak 40% kedvezményt a Forevereseknek év-végi koncertjük jegyárából.

Történelmi esemény következett ezután, megalakult a Forever Önkéntes Mentő Szolgálat a Belügyminisztérium hivatalos keretei között. Komoly tanfolyamok és bevetések várnak a csatlakozókra jövőre. Nagyon jól néz ki az egyenruha, és állítólag kobakot is adnak majd, így hát elgondolkodtunk…

A sok komolyság után Bede Réka Fit Kid Európa Bajnokság győztes kápráztatta el fellépésével a nagyérdeműt. Ámultunk és bámultunk teljesítményét látva.

Akadt azért egy kis szakma is

A Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának előadás sorozata következett. Sorban tartotta meg rövid előadását Szabóné Dr. Szántó Renáta, Dr. Samu Terézia, Dr. Hocsi Mária és Siklósné Dr. Révész Edit. Csatlakozott hozzájuk Vargáné Dr. Juronics Ilona is. Blokkjuk végén felhívták maguk közé állati kollégájukat, Dr. Kertész Ottót is, és kézen fogva hajoltak meg a Forever közönsége felé.

A teremben eközben bohóc párosok flangáltak, és bárkin találtak valami érdekeset, íziben belekötöttek. Nem csak a gyermekek lepődtek meg, a felnőttek sem érezhették magukat biztonságban.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege

Csipkerózsika

A szakmai előadások után megkérték a gyerekeket, foglalják el helyüket a színpad előtti babzsák páholyban. Kezdődött a VSG Táncszínház táncos Csipkerózsika előadása. A darab meglehetősen interaktívra sikeredett, mert nem csupán a színészek jöttek le időnként a színpadról, és vegyültek a gyerekek közé, hanem a gyerekek is felkúsztak szép lassan a lépcsőkön a színpadra, és többen már-már az előadás részévé váltak.

Azért a Sikernap elismerés részét is teljesítetük, az előadások közti szünetekbe mindig becsempésztek egy-egy minősülési blokkot. Nekünk külön örömet okozott, hogy végre Managerré minősült Magdi, aki anno majdnem behozott bennünket a Foreverbe.

 Original Wiener Strauss Capelle és Edvin Marton

A következőkben szokatlan dolog történt a Sikernapok történetében. DJ Smash szokásától eltérően arra kért minket, a következő műsorszámot csendben élvezzük végig. Következett a Karácsonyi Parti talán legnagyobb sztár fellépője, az Original Wiener Strauss Capelle. Eredeti, már Strauss korában hordott piros-fehér egyenruhában kezdték meg vérprofi előadásukat. Mikor a táncosok is csatlakoztak hozzájuk, egészen a bécsi Újévi Koncert hangulata lengte be a csarnokot.

Mindent lehet fokozni, így aztán egy idő után Edvin Marton is csatlakozott hozzájuk nagy hírű hegedűje társaságában. Ráadásul mindezt egy minősülési blokk után második felvonással folytatták. Dübörgött a taps a teremben.

Eddigre igen eltelt az idő, ezért Berkics Miklós gyémánt menedzser, a nap utolsó előadója rövidebbre fogta komoly mondanivalóját. Szokása szerint ezúttal is igen komoly szerelésben állított be a színpadra, ezúttal egy norvég karácsonyi mintás öltönyben feszített. Nem mindennapi látvány, az biztos. Ajándékba most egy késői Szikora Robi számot hozott, amit tánc kísérettel adott elő.

Már csak a finálé maradt hátra, amit természetesen lufieső zárt, ezúttal karácsonyi színekben.

Ha ott voltál, akkor biztosan nagyon élvezted a rendezvényt. ha nem voltál ott, akkor megint lemaradtál valami nagyszerűről.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.