A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

A kétszínű év eleje: 2008. január-február

Érdekes évünk kezdődött a sikeres 2007 után
2008 eleje generáció váltást hozott a Forever vezetésében
Hogyan teljesítettem első házigazdai megbízásomat?

Akiemelkedően eredményes 2007. év után érkezett egy másik, ami elképesztően nagy magasságokba emelt minket, és elképesztően mélyre lökött. Sokat tanultunk az emberi kapcsolatokról kifejezetten a Network Marketing vonatkozásában. Az évnyitó Sikernapon a bangkoki World Rally-ra induló csapatot látványos kínai sárkánytánc köszöntötte. Akkor még nem tudtuk, hogy az évünk olyan lesz, mint a sárkány: látványos, aranyos, hatalmas, de tüzet is tud okádni. Az év végén valami egészen újba kezdtünk. No de haladjunk sorjában.

Generáció váltás a Forever élén

Ebben az évben ünnepelte a Forever Living Products 30. születésnapját. Ez hatalmas bulikat eredményezett, de nem csak ez történt. 2008 elején Rex kinevezte Gregget elnökké és igazgatóvá, ő maga az elnöki tanács elnöke és vezérigazgató maradt. Akkor nem fogtuk, de ez egy hosszú folyamat kezdete volt. Mára – mikor immár a 40, születésnapra készülünk – Gregg vezeti a céget, bár Rex mindig ott van mellette, most is beleszól a cégügyekbe.

Csapatunkban is készülődött egy váltás, bár ekkor még nem láttuk. Kriszta, Viki barátnője hosszú ideje kért tőlünk termékeket. Mikor áldott állapotba került orvosa tanácsára abbahagyta fogyasztásukat, Eszter megszületése után viszont visszatért a Berry Nectar-hoz. Eszter súlyos vashiánnyal küzdött, az orvosok szinte tűpárnának használták. Kriszta végső kétségbeesésében hozzánk fordult. Miután valami rejtélyes okból kifolyólag Eszter gondja megoldódott, Kriszta úton-útfélen mesélni kezdte tapasztalatait. Egy idő után megkérdeztük, nem akar-e pénzt keresni. Akart. Fokozatosan ő lett csapatunk oszlopa, és a mai napig az.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Újévi koncert Assistant Manager kitűzővel

Az év első Sikernapján nagy büszkeségre volt okunk. Újévi operett koncertet szervezett nekünk a Forever Magyarország, többek között Pitti Katalin részvételével.  A zenekarban pedig ott ült Bíró Kati férjével, Attilával és fiával, Péterrel együtt. Jobban mondva Péter nem ült, hiszen ő vezényelt. Ült viszont a balján keresztanyám, aki a hegedű szólamot erősítette.

Keresztanyám a hármas minősülés óta először jutott el Sikernapra, így ő most vehette át Assistant Manager kitűzőjét. Ezzel áthozta az ünnepet az új évbe. Ezen a Sikernapon Tonk Emil igazán aktuális volt, amikor a felépítés és a szponzor fontosságáról beszélt.

Sikernap 2008. január keresztanyám hegedül
Sikernap 2008. január keresztanyám minősül
Sikernap 2008. január keresztanyám Assistant Manager
Sikernap 2008. január Bíró család
Sikernap 2008. január Bíró család zenél

Lakitelki Farsang

2008 eleje Lakitelken igazán vidáman indult. Berkics Miklós farsangi jelmezbált hirdetett. Sokaknak ez volt a hívószó. Első nap este érdekesen festett a Kölcsey terem és kapcsolódó helyiségei. Többen produkcióval is erősítettek felejthetetlenségüket.

Másnap egy Nigériából Párizsba települt zafír menedzser, Nana Kouldjaij történetét hallgathattuk. Az elején barátjánál lakott szívességből. Párizsban szó szerint az utcán szólított meg embereket, így építette fel üzletét. Elhatározta, kimászik a sz@rból, és megtette.

Lakitelek Forever Farsang Berkics Miki és Zoli
Lakitelek 2008. január Forever Farsang
Lakitelek Forever Farsang hippik
Lakitelek Forever Farsang arabok

Első fontos megbízatásunk igazgatóhelyettesként

Vezetőink már minősülésünkkor nyilvánvalóvá tették, hogy középvezetőként nagyobb feladatokban számítanak ránk, mint korábban. Nyílt bemutatókon többször voltam házigazda, de az igazi megmérettetés váratott magára. Ám elérkezett 2008 februárja, mikor is a Szondi utcai bázison egy komplett Startnapot kellett levezényelnem házigazdaként. Olyan előadókat kellett bemutatnom és felépítenem, mint Dr. Mészáros Rozália, az Országos Kardiológiai Intézet aneszteziológus osztályvezető főorvosa, vagy Szigetvári Ferenc, számos más tisztsége mellett a Shadows Hungary Band frontembere. Remegett a lában, mint a kocsonya, de a feladatot végrehajtottam. Viki egész végig talán jobban izgult, mint én.

Startnap 2008. február házigazdaként
Rendhagyó kozmetikai nap 2008. február Détár Enikő és Rékasi Károly
Rendhagyó kozmetikai nap 2008. február Détár Enikő és Rékasi Károly

Február közepén volt egy rendhagyó kozmetikai nap, ahol szakmai előadók mellett Détár Enikó és Rékasi Károly játszottak jeleneteket házasságukból. Konkrétan arról, miként használják ők a Forever kozmetikai termékeit. Ez sajnos ma már megismételhetetlen, és nem azért, mert nem állnak rendelkezésre a Forever termékei…

Február végén volt még egy hatalmas esemény, a 2003 után immár második alkalommal Budapesten megrendezésre kerülő European Rally. Erről a következő posztokban mesélek.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.