A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Kétszínű év kétszínű nyara

2008. július: az ünneplés hava
Nagy buli Budapesten, Lakitelken, Phoenix-ben
Aztán a nyár végén becsapott a mennykő

A2008. évi nyár közepére úgy-ahogy túltettük magunkat a történteken, de sajnos még hátra volt a java. Viki nekiállt állást keresni, de meglepő eredményre jutott. Folytatódtak az emlékezetes képzések. Ennyit dióhéjban, lássuk a részleteket!

Újabb gyémánt-zafír menedzser Magyarországon

A júliusi Sikernap kiemelkedő szenzációja volt, hogy Varga Róbert és akkori felesége, Vargáné Mészáros Mária gyémánt-zafír minősülést értek el. Ez igen ritka teljesítmény, meg is adták a módját az elismerésnek. Maga Lenkey Péter európai operációs igazgató ismerte el eredményüket, természetesen Dr. Milesz Sándor ország igazgató oldalán.

Csapatunk nagy eseménye volt, hogy ezen a Sikernapon láttuk először hivatalosan orvos szakértőként szerepelni vezetőnket, Siklósné Dr. Révész Editet.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Megcsap az internet szele

Úgy döntöttünk, Viki elkezd munkát keresni, hogy anyagilag stabilan maradjunk. Ez nem sok sikerrel járt, de érdekes fejleményt hozott. Viki rábukkant egy hirdetésre, amin keresztül eljutott egy interneten zajló nyílt bemutatóra, ami a Forever lehetőségéről szólt. Hamar kiderítettük, hogy egy szomszédos vonalon Barabi és SzabóZé, két ismert rádiós műsorvezető üzemelteti a webinárt és hozzá kapcsolódó rendszert is kiépítettek. Ez finoman szólva felkeltette érdeklődésünket, és elkezdtük keresni a csatlakozás lehetőségét. Addig is az addiginál komolyabb figyelmet fordítottunk arra, hogy az akkor menő közösségi oldalon, a WIW-en kiderüljön, mivel foglalkozunk.

Hatalmas buli Lakitelken

Július végén születésnapra voltunk hivatalosak. A lakitelki képzés megélte tizedik évfordulóját. Berkics Miklós megadta a módját az ünneplésnek. Az egy főre jutó gyémántok száma messze meghaladta az országos átlagot, merthogy Katrin Bajri dupla gyémánt menedzser és az egyetlen régiós gyémánt menedzser házaspár, Veronika és Stevan Lomjanski is jelen volt. Eljött ünnepelni Szabó József, a Forever Magyarország alapítója és Dr. Milesz Sándor ország igazgató is.

A program rendkívüli volt, merthogy a kezdetektől jelen levők kaptak sorra szót. Beszélt Révész Tünde és Kovács Laci is és természetesen Edit meg rendkívüli módon Zoli is. Zoli ritkán szólal meg színpadon, de akkor az összes jelenlevő hölgy elalél és zokogásban tör ki. Nem volt ez másképp most sem. Az elhangzott előadások később megjelentek egy dupla CD-n, igen tanulságos anyag állt össze belőlük.

A képzés végén megjelenő szivárványt annak jeleként értelmeztük, hogy fellendülés várható. Ez így is lett, csak még túl kellett lenni az utolsó, legnagyobb bajon.

Super Rally a Forever otthonában

Augusztus elején a Forever Living Products székhelyén, Phoenix-ben rendezték a cég 30. születésnapi ünnepségét az éves Super Rally keretében. A European Rally-hoz hasonlóan itt is tarolt a magyar csapat. Mint kiderült, Berkics Miki nem csak Európa, hanem a világ legnagyobb Profit Share csekkjét zsebelte be. A magyar régió az összforgalom vonatkozásában harmadik lett a világon! A Forever Living Products Magyarország vezetését választották a legjobbnak a világon. A magyar csapat bezsebelte a Spirit Award-ot is. Ráadásul még Rex Maughan-t is sikerült csikós ruhába öltöztetni.

Super Rally Phoenix 2008 Spirit Award
Super Rally Phoenix 2008 Rex Maughan csikós ruhában

És akkor becsap a ménkű

Augusztus vége felé egy jó barátunk esküvőjére voltunk hivatalosak Pécsre. Egy nagy biztosító vezérének lányát vette el, így a külsőségek is megvoltak, és egy Pécs környéki kastélyban rendezték a lagzit. Igen jó hangulatú volt, nagyon jól éreztük magunkat. Késő éjjel kerültünk ágyba.

Reggel Viki észrevette, hogy apja kereste éjjel, nem sokkal lefekvésünk után. Azonnal visszahívta, mert ez nem sok jót sejtetett. Nem is volt sok jó. Viki féltestvére az este tragikus hirtelenséggel távozott az élők sorából. Apósom teljesen kikészült. Mi is. A reggelit kihagyva szó szerint hegyen-völgyön át rohantunk Esztergomba, merthogy nem volt még M6 autópálya. A Dunántúl összes hegységén átmentünk, amíg átszeltük az országot délről északra.

A következő durván egy hónapban zárlatos volt az agyunk. Nemhogy az üzletre, semmire sem tudtunk gondolni, annyira nehéz volt feldolgozni a történteket, és segíteni apósomnak is feldolgozni, ha lehet.

Azért a szivárványnak igaza volt, mert hamarosan csodás dolgok kezdtek történni.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.