A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Könnyű nyári elismerés dömping Újbudán

Sikernap 2018. július
Duplázzuk a műsorvezetőt
Régen kaptunk ennyi ajándékot egy rendezvényen

Jövő hét végén kerül sor a Forever Magyarország egyetlen nyári Sikernapjára Budapesten, a Tüskecsarnokban. Mint már tavaly is, ezúttal is a gyerekek kerülnek középpontba, lévén nyári szünet.

Ajándék mindenkinek

Erre az alkalomra a szokottnál is több ajándékkal készül a cég. Az már megszokott, hogy az új csatlakozók, jelen esetben akik május 19. és július 20. között regisztráltak a Forever rendszerébe a cég vendégeként hivatalosak a rendezvényre.

Az már kevésbé megszokott, hogy aki elővételben veszi meg jegyét, még egy jópofa, trendi napszemüveggel is gazdagodik. Remélem, lehet színt választani.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Sikernap 2018. július ajándék napszemüveg
Sikernap 2018. július ajándék napszemüveg

A Sikernap programja

Megszoktuk, hogy mindig alaposan meg kell vizsgálnunk, éppen melyik Szabó ikerrel beszélgetünk. De hogy ketten együtt lesznek műsorvezetők, az teljesen újszerű felállás. Duplán fogunk látni anélkül, hogy innánk! Erre kíváncsiak vagyunk!

Sikernap 2018. július program

Természetesen szót kap Klaj Ági, akibe pár hónapja az idő fogyása fojtotta bele a szót. Már akkor is, most is nagyon várjuk előadását. Nagyon izgalmasnak tűnik Rusák Patrícia online témában várható előadása is. Eredményei alátámasztják módszerének hitelességét, amit most átad nekünk.

Rajtuk kívül több, frissen eredményeket elért vezető munkatárs lelkes és hasznos előadására várakozhatunk.

A művészi program ezúttal a gyerekeknek kedvez. A Budapesti Operettszínház művészei ezúttal Disney filmslágerekkel készülnek. Fellép a Csillagszemű Gyermektáncegyüttes is. A Magyarországon és Európában is egyedülálló együttest Timár Sándor koreográfus és felesége, Böske alapították 1993-ban, ahol azóta 450 gyermeket foglalkoztatnak már 3 éves kortól a Timár-módszer segítségével. A Csillagszeműek a világ legkülönbözőbb tájain képviselik hazánkat: Európa nagyvárosaiban és a tengerentúlon Brazíliától Kínán és Japánon át Új-Zélandig. Nem csoda, hogy Magyarország táncos nagyköveteiként emlegetik őket. Most hozzánk is eljönnek.

Természetesen a kicsiket, 3-8 éves kor között ingyenes, felügyelt játszóház várja, a Forever Üzleti Partnereket pedig teljes termékskálás vásár. Ez különösen izgalmas most, hiszen itt van az új gél.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Most lazán, kötelezettség nélkül felmérheted, mekkora cég is az a Forever Living Products. Legjobb lesz, ha rögtön regisztrálsz, és első vásárlásod mellé ajándékba kapod a belépőt. Ha még nem érzed érettnek az időt, csak jelentkezz nálunk, és szerzünk neked belépőt. Meg napszemüveget.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Könnyű nyári elismerés dömping Újbudán

Szerinted menő ez a napszemüveg?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.