A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Korszakváltás Jakabszálláson

A 2017. novemberi jakabszállási képzésből nekünk egy nap jutott
De milyen egy nap volt az!
Korszakváltást hozott csapatunkba

Anovemberi jakabszállási képzés időpontjára olyan mértékű időpont torlódás keletkezett, ráadásul nem csak nálunk, hanem a csapatban is, hogy legnagyobb elkeseredésünkre ki kellett hagynunk az első napot a Gedeon tanyával együtt. Hanem vasárnap ott voltunk már jó korán, le ne maradjunk valamiről. Kellemes meglepetésben volt részünk, mert régi barátaink is eljöttek Abasárról, akiket már meglehetősen régen láttunk.

Reggel a rengeteg előző programtól fáradtan, meglehetősen gyűrötten ült be mindenki az autóba. A megszokottól eltérően sokszor uralkodott csend a kocsiban, senki sem vette a fáradtságot, hogy megszólaljon.

Olyan sokan voltak kíváncsiak erre a képzésre, hogy a szokottól eltérően vagy háromszor kellett megváltoztatnunk az ülésrendet, mire elhelyezkedtünk. Végül szét is szakadt kétfelé a csapatunk. Viki az egyik résszel maradt, én a másikkal.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Szeretett márka

A nap házigazdái egy anya-lánya páros voltak, Patkós Györgyi és Patkós Edina. Sokat tettek le az elmúlt években az asztalra, ezért kapták ezt az elismerést.

Rögtön első előadóként érkezett Lenkey Péter, a Forever Magyarország és Dél-szláv Régió ügyvezető igazgatója. Miután vázolta a cég jelenlegi helyzetét, megígérte, hogy bár korlátozott darabszámban, de érkezik karácsony előtt Infinite készlet Magyarországra. Megállapította, hogy a Forever már bizony szeretett márka, és Richard Branson idézete alapján elmesélte, hogyan lett az, és mit kell tennie a jövőben, hogy az is maradjon. Úgy legyen!

Péter után következett csapatunk vezetője, Siklósné Dr. Révész Edit. Az őszi téli időszakra való felkészülésről tartott egy olyan szenzációs, sajátos humorával átszőtt, a végletekig precíz előadást, amit biztosan sokáig fogunk emlegetni. Kár volt kihagynia annak, aki nem volt ott, megismételhetetlen. Már ezért az előadásért megérte lemenni Jakabszállásra.

Péter felesége, Lenkey Zsuzsi az online marketing apróságairól beszélt, amik alapjaiban határozhatják meg üzletünk sikerét.

Korszakváltás

Ebédidőben a még a Székely Nagyvásárról maradt mics és a helyi nagyszerű rétes elfogyasztása közben képbe hoztuk abasári barátainkat, és ők is elmesélték, mi történt velük, sajnos kalandjaikat is a magyar egészségüggyel…

Ebéd után mintegy desszertként a Lenkey házaspár beharangozott egy újabb életmódváltáshoz kapcsolódó kihívást. A rétes akkor is nagyon finom volt!

Utánuk következett családi nyílt tájékoztatónk társ alapító házaspárja, Szabóné Dr. Szántó Renáta és Szabó József. Józsi előadása korszakváltó volt számunkra. Mint amikor a kirakósban helyére kerül az utolsó darab. Régóta sejtjük, amit elmondott, el is kezdtük megvalósítani, de Józsi teljessé tette a nagyívű tervet. Új korszak kezdődött csapatunk életében, csapattársaink hamarosan érezni fogják saját bőrükön. Nagyon fognak örülni neki. Köszönjük Józsi!

A beharangozóban írtam Tóth Szilviről, akit eddig nem ismertünk. Több nagyszerű dolog derült ki róla. Egyrészt rögtön az, hogy ő kedves barátaink, Németh Anti és Andrea vonalába tartozik. Másrészt az, hogy ő nem kezdő, a kétezres évek elején nagyon gyorsan nagyon magasra emelkedett. Aztán jól megrángatta a sors, és időt kért. Mostanra tért vissza, és lendületes, karakán, célratörő előadásából úgy érezzük, ismét sokra fogja vinni.

Záró előadóként érkezett Mrakovics Szilárd Zalaegerszegről. Nem csalódtunk benne. Most is példát mutatott nekünk. Pár éve volt egy emlékezetes előadása Jakabszálláson. Elmondta, akkor a múltjáért állt a színpadon. Most a jelenéért, az elért eredményeiért, és roppant büszke rá. Van mire.

A finálé és a búcsúzkodások után elindultunk hazafelé. A reggeli indulással szöges ellentétben most csacsogott, tervezett, konzultált az autóban mindenki, teljesen feltöltődtünk energiával. Ahogy az egész üzlet nem nyugszik a logika alapjain, a jakabszállási képzés sem. Még az sem szegte kedvünket hazafelé, hogy rendkívül nehéz időjárási körülmények és irdatlan nagy forgalom fogadott minket az autópályán.

Januárban Gedeon tanya. Ki nem hagynánk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.