A cikket várhatóan 8 perc alatt tudod elolvasni.

Közjáték esküvővel

Az angol tanulás nem várt hatásai
Ha két elszánt lékek találkozik…
Miért nem a római Szent Péter Bazilikában volt az esküvőnk?

Két héttel ezelőtt elmeséltük, hogy Amerikából hazatérve abbahagytuk MLM vállalkozásunkat. Az angol tanulást azért nem hagytam abba, szorgalmasan jártam a London Stúdióba, és ez később gyökeres fordulatot hozott az életembe.

A Forever Living Products székhelye a Szondi utcában

Ebben az időszakban a világkiállítás előkészületei majd lemondása okán sűrűn változtattam a munkahelyemet. Végül egy sikeres rendezvényszervező céghez kerültem, aminek Budapest VI. kerületében, a Rózsa utcában volt a székhelye. Történetünk szempontjából ez azért fontos, mert rendszeresen jártam hazafelé a 73-as trolival, ami az Izabella utca és a Szondi utca sarkán fordul. 1998. táján nagy mozgás volt a sarki épület körül, teljesen felújították. Furcsa felirat került a házra: Forever Living Products. El nem tudtam képzelni, miféle cég ez. Nem tudtam összekötni az öcsém által egyszer régebben beszerzett sárga kannával, amiben furcsa ízű lötyi lakozott.

No de ekkoriban már a változás gyorsvonatán ült az életünk, ugyanis egy évvel korábban nagy fejszébe vágtam a fejszémet.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Mindenki maradjon a párjánál

Számba vettem, miben kell fejlődnöm, és három fő területet találtam: angol nyelv, tánctudás, úszás. Az angolt boldogan kipipáltam, mert egész jól haladtam. A vonzás törvényéről akkoriban még semmit sem hallottam, de működésbe hoztam. A London Stúdió tulajdonosa, Szerencsés Zsolt gondolt egy nagyot, és alapított egy polgári klubot Euroclub néven a London és a Berlin Stúdió hallgatóira alapozva.

Nem voltam túlzottan társasági ember, de a klub programjai olyan vonzóak voltak, köszönhetően a kiváló munkatársainak, hogy erősen elgondolkoztam. És akkor meghirdették a tánciskolát…

Összeszedtem minden bátorságom,  és megjelentem az első alkalommal. Egy év múlva rávettem öcsémet és legjobb barátomat, csatlakozzanak. Ők egy szinttel lejjebb jártak, ahol viszont kevés volt a fiú, be kellett segíteni. Ebbe a csoportba jelentkezett Viki…

Nem mesélem el a részleteket, lényeg, hogy hosszú és legendás folyamat volt, mire összejöttünk. Szerepel benne egy csopaki tánctábor, ahol a címben szereplő mondat elhangzott a tánctanárnő szájából, Bécs, a Mátyás templom, egy népes baráti társaság és legfőképp az Atrium Hyatt bálterme a karácsonyi bál alkalmával. Aki kíváncsi rá, annak szívesen elmeséljük személyesen.

Együtt Bécsben

Esztergom

2000-ben eljegyeztük egymást. Viki már azelőtt tájékoztatott róla, hogy neki az esztergomi Bazilikában lesz az esküvője, mielőtt egyáltalán elkezdtem neki udvarolni. Ugyanis 8 éves korában látott ott egy esküvőt, és az lenyűgözte. Ez volt életünk első nagy közös vállalkozása. A szülők nem igazán értették, miért nem jó nekünk bármelyik templom. Mi kitűztük a célt, és megvalósítottuk. Ebben az sem akadályozott meg, hogy az előzetes költségvetés pont a duplája volt a rendelkezésre álló keretnek. Végül minden a tervek szerint, de a kereten belül valósult meg. És láttuk, hogy tudunk együtt dolgozni egy célért, és ez jó. 🙂

Rengeteg helyről kaptuk a kérdést: akkor már miért nem a római Szent Péter Bazilikában lesz az esküvő, az nagyobb. Ez eleinte frusztrált minket, de végül mindenkinek azt mondtuk, hogy sajnos a Malévtól nem kaptunk jó ajánlatot a római útra ennyi embernek…

Esküvő Esztergomban

Az áhított minisztérium

Nagyapám mindig azt javasolta nekem, kerüljek be a minisztériumba, az a karrier csúcsa. Kb. egy évvel az esküvő kitűzött időpontja előtt választanom kellett, hogy rosszabb feltételekkel dolgozom tovább a cégemnél, vagy elhagyom őket. Én ugrottam a semmibe, és meglepően jól jártam.

A Munkaügyi Központnak köszönhetően részt vehettem életem első személyiségfejlesztő tréning sorozatán, ami tulajdonképpen egy álláskereső tanfolyam volt diplomásoknak. Most is nagyon hálás vagyok érte, rendkívül hasznos volt. Gyakorlatban nem tudtam kipróbálni a tanult praktikákat, mert egymás után hívtak jól fizető alkalmi munkákra. Megtehettem, hogy esküvő előtt már nem dolgoztam.

Közben bekapcsolódtam egy posztgraduális képzésbe is, amit a Veszprémi Egyetem, a George Washington University és a Magyar Rendezvényszervezők Szövetsége szervezett rendezvényszervezők képzésére. Itt találkoztam egy kedves kolléganővel, aki később fontos szerepet kapott a Foreverrel kapcsolatban életünkben.

A nászút után hívásra visszakerültem a Hungexpo-hoz, majd egy évvel később megkaptam az áhított minisztériumi állást az Agrármarketing Centrum kötelékében.

Minisztériumi életem

Ekkoriban csillantotta meg először életünkben a Forever Living Products céget Magdi, az említett kolléganő. Sajnos nem jó időben. No de erről a következő részben olvashatsz majd.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.