A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Kulcsszavak a Forever életében

A Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottsága
Kulcsszavak a termékbemutatóhoz
Orvos Szakmai Konferencia

 

Most két héten át olyan rendezvényeket fogok bemutatni, amik nem mindenki számára elérhetőek. Ám ha úgy döntesz, csatlakozol hozzánk, kulcsfontosságúak lesznek a te életedben is.

A Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottsága

Mindkét rendezvénynek, amit ma megemlítek, ez a bizottság a lelke. A Forever világában is egyedülálló ez az intézmény. Tagjainak egyik legfontosabb feladata a független üzleti partnerek oktatása, hogy a termékekről a törvényeknek megfelelően tudjanak kommunikálni. Telefonon is lehet tőlük tanácsokat kérni, ám mindig mindenkit kérnek, csak akkor forduljanak hozzájuk, ha a szponzor és a felső vezetők ismereteit meghaladja a kérdés, és csak munkaidőben. Telefonszámuk a Forever magazinban megtalálható.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Másik fontos feladatuk, hogy a Forevernél nagy számban jelen levő orvosokat és egészségügyi dolgozókat ellássák szakmai ismeretekkel, miben tudják a termékek tápanyag oldalról támogatni a szervezetet.

Harmadik nagy feladatuk, hogy Dr. Milesz Sándor ország igazgatóval karöltve képviseljék a céget a szakmai konferenciákon.

A bizottság

Roppant büszkék vagyunk rá, hogy a bizottság elnöke a mi vezetőnk, Siklósné Dr. Révész Edit szívsebészeti aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos, természetgyógyász, a Természetgyógyászatért díj kitüntetettje.
A bizottság tagjai:
Dr. Samu Terézia sebész-érsebész szakorvos
Dr. Hocsi Mária gyermekgyógyász-főorvos, diabetológus, endokrinológus
Szabóné Dr. Szántó Renáta belgyógyász, homeopátiás orvos
Dr. Kertész Ottó állatorvos, nyugalmazott járási főállatorvos

A Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottsága

Kulcsszavak a termékbemutatóhoz

Az Assistant Supervisor és afeletti üzleti szintet elért független üzleti partnerek hálózatépítésének egyik legfontosabb részéhez, a termékbemutatáshoz nyújt továbbképzést közvetlenül a Forever nagyszerű orvosaitól. Az Orvos Szakmai Bizottság egyik tagja, vagy egy általuk felkért orvos tartja. Havonta egyszer kerül megrendezésre.

Az előadás célja oktatás a termékekről, hogyan kommunikáljunk helyesen róluk. A termékek terápiás vagy gyógyító hatására vonatkozó állítások elkerülése, valamint a helyes kommunikáció a nagyszerű Aloe vera termékekről elengedhetetlenül fontos minden üzleti partner életében. Itt lehetőség van megtanulni.

Az előadások a debreceni, szegedi és székesfehérvári Forever irodákban is megtekinthetőek élő közvetítés segítségével. A terembe csak az üzleti szintet prezentáló kitűzővel szabad belépni.

Orvos szakmai konferencia

Na ez az egy rendezvény, ahol még sosem voltunk. Nem tehetjük, hiszen hiányzik a nevünk elől a dr. megjelölés, de még csak egészségügyi dolgozók sem vagyunk. E két kategória legalább Assistant Supervisor üzleti szintet elért képviselői vehetnek részt évente kétszer ezen a rendezvényen előzetes regisztráció alapján. Nem mindegy a dr. minősége sem, hallottam már ügyvédről, akit csúnyán kiebrudaltak a teremből.

A konferenciát az Orvos Szakmai Bizottság, legtöbbször maga dr. Révész Edit szervezi. Az egészségügy neves potentátjait, hiteles természetgyógyászokat, az engedélyező hatóságok képviselőit szokták meghívni előadás tartására. Szerencsés résztvevők elbeszéléséből tudom, hogy ilyenkor tobzódnak a szakmában, folyamatosan latinul beszélnek, és igen színvonalas előadásokat hallgatnak.

Láthatod tehát, a Forever nem bízza a véletlenre, ki és mit tud és mond a termékeiről. Aki akarja, mindent megtanulhat a termékekről (is).

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.