A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Lábremegtetős előadás a Sasreptetőben

2009. szeptember a kihívás és a siker hónapja lett
Példát kellett mutatnunk Lakitelken
A hónap vége már a csapatunkról szólt

Abulizós nyár után 2009 szeptembere is mozgalmasra sikeredett. Rögtön az elején túl kellett lennünk életünk egyik legnagyobb kihívásán. Berkics Miklós felkérése után fotókat válogattunk, bemutató diasort készítettünk, gondolatokat vetettünk papírra, majd az egészet megsemmisítettük, és kezdtük elölről. Párszor megtettük ezt a rendelkezésünkre álló idő alatt. Egy közös nevező volt: mindvégig remegett a lábunk a gondolattól is, mi vár ránk.

Kiváló előadók közé kerültünk

Mikor megkaptuk a két nap programját, aggodalmunk csak fokozódott. Első nap olyan vezetők tartottak kulcsember képzést, akikkel egy színpadra lépni hatalmas felelősséggel járt. Köztük volt Miki is. Mi a második nap délutánján kerültünk sorra. Délelőtt Nógrádi Bence tartott könyvbemutatót, utána Szlovákia vezető menedzsere számolt be az amerikai útról. Ebéd után, közvetlenül előttünk Edit mutatta be az új termékeket. Utánunk egy új menedzser tartott előadást, aki különös gyorsasággal érte el ezt a szintet. El nem tudtuk képzelni, hogy kerülünk ilyen előadók közé.

Útmutatót kértünk hát Mikitől, miről beszéljünk. Azt kérte, úgy meséljük el történetünket, hogy emeljük ki kitartásunkat, világítsunk rá gyengeségeinkre, és arra, hogyan tudtunk úrrá lenni rajtuk. Olyan emberekhez szóljunk, akik oly régóta nem jutnak előre, hogy már csaknem feladták a reményt. Felcsillant a szemünk, hibáink azok voltak, volt miről beszélnünk. Úgy döntöttünk, kissé humorosra, önironikusra vesszük a figurát, és felváltva fogunk beszélni, nehogy unalmasak legyünk.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

És felvirradt a nap

Szeptember első hétvégéjén utaztunk Lakitelekre. Az első nap előadásai után természetesen sort kerítettünk a szokásos bulira, bár jókedvünk ezúttal nem volt felhőtlen. Másnap fogyott a Royal Jelly rendesen, ebédidőre már teljesen összeszűkült a gyomrunk. Mikor már a színfalak mögött voltunk, és vártunk sorunkra, egymást támogattuk sápadtan. Míg hallgattuk felépítésünket, mint előadókat, felturbóztuk magunkat, és bátorítottuk egymást. Én speciel szó szerint felkötöttem a gatyámat idegességemben, olyannyira felhúzkodtam. Kiléptünk a pár száz ember elé hangos zene kíséretében, és tapsoltak nekünk. Nem volt mese, profiként kellett viselkednünk.

Megtettük. A vártnál sokkal nagyobb sikerünk lett. Előadás közben vették a lapot, átment a mondanivalónk. A végén felállva tapsolt nekünk a közönség, és a műsorvezetők áradoztak rólunk. Egyik ámulatból a másikba estünk. Mintha egy álomba kerültünk volna. Nem győztük fogadni a gratulációkat. Nem csak ott, a helyszínen, de még horvátországi utunk során is. Később hivatalos CD-n is megjelent előadásunk, A csúcsra értünk.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

A Sasfészek arcai

Sasfészek étterem arcai

Nem sokkal a lakitelki esemény után történt egy érdekes dolog. Robit, csapattagunkat, felkérték, hogy készítsen fotókat a Sasfészek étteremről. Úgy vélte, sokkal jobb lenne életképeket lőni, ezért megkérte testvérét, Krisztiánt és párját, Krisztát, alkossanak tömeget az étteremben. Ők szóltak nekünk, és négyen már igazán impozáns tömeg lettünk. Egy zárva-tartási napon készítettük a fotókat Gábor, a pincér főszereplésével, akivel a végére jó barátok lettünk, bár az üveg bort, amit mindig visszavitt, miután kihozta azóta sem kaptuk meg tőle. 🙂 Így esett, hogy először az étterem prospektusában, majd éveken át a Forever Magazinban mi lettünk a Sasfészek étterem “arcai”.

A Startnap még részben rólunk szólt…

2009. szeptemberben sor került egy szokásos, igazán profi kozmetikai napra is, ekkorra hagyományként épült be ez a nap a Forever Magyarország életébe.

Szeptember közepén Startnap volt a Nefelejcs utcában. Többek között az amerikai Super Rallyról és az Aloe Travel Service-ről kaptunk fontos információkat. Számunkra nagyon fontos volt, hogy emlékplakettet kaptunk, mivel négyszer egymás után hazavihettük a legnagyobb csapat pont után járó vándorkelyhet. Itt is rengetegen gratuláltak még lakitelki előadásunkhoz.

Startnap 2009 szeptember elismerés
Startnap 2009 szeptember plakett

…a Sikernap viszont már a csapatunkról

Szeptember végén Success Day volt a Budapest Papp László Sportarénában. A csapatban ez a nap ünnep volt, mert Vera hazatérve Amerikából átvette Supervisor elismerését. Többen a csapatból Assistant Supervisor kitűzőt vehettek át.

Nagy meglepetésünkre szolgált, hogy a cseh vezető Senior Managerek előadásából kiderült, a csehországi Forever is Magyarországról indult.

Ezen a napon több jelölt pályázott a Forever Magyarország új hivatalos fotósa címre, nagy örömünkre Robi is köztük volt. Meg is nyerte a versenyt, azóta is övé ez a munka. Véleményünk szerint azonnali és jelentős javulást hozott a Forever Magazin életébe ez a lépés. Büszkék vagyunk rá.

Ilyen előzmények után boldogan és büszkén kísérhettük el minősült csapattagjainkat Horvátországba, a poreci Holiday Rally-ra.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Lábremegtetős előadás a Sasreptetőben

Te felléptél már sok száz ember előtt?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.