A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Lássuk, meddig húzza az Aloe Ever-Shield dezodor!

Alumínium só mentes dezodor
A fekete ruha fekete marad, a fehér fehér
Meddig ér az Aloe Ever-Shield dezodor a flakonban?

Az Aloe Ever-Shield dezodor mindennapos használatban van nálunk. Viki különösen kedveli, hiszen egyik ruháját sem fogja össze, a nemkívánatos szagokat hatékonyan elűzi, és az illata semleges, hagyja érvényesülni a parfüm saját illatát.

Az Aloe Ever-Shield dezodor nem tartalmaz alumíniumsókat, mégis hatékonyan véd az izzadtságszag ellen. Stift formátumú, könnyen és simán csúszik a bőrön és nem hagy nyomot a ruhán. Egész napos friss és tiszta érzést biztosít. Közvetlenül zuhanyozás sőt akár gyantázás után is alkalmazható, mert stabilizált Aloe vera tartalmánál fogva gyengéd a bőrhöz.

Lássuk tehát, meddig húzta Viki névnapi dezodora:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Tetőtől talpig dezodor

Ennek a dezodornak számunkra a legszerethetőbb tulajdonsága, hogy sok más általunk anno kipróbált dezodorral szemben a flakon tetejétől az aljáig dezodor van benne. Nagyon idegesítő tud lenni, amikor rájössz, sokkal több műanyagot fizettél ki csomagolásként, mint kellett volna, ráadásul a környezetet is feleslegesen terheled vele. Ez ebben az esetben nem áll meg, hiszen kizárólag a védő és működtető alkatrészek vastagsága von le a dezodor nagyságából. Vészmegoldásként még azon is van egy vékony réteg dezodor, amíg meg nem érkezik a pótlás, ahogy Viki a videóban bemutatja.

Az Aloe Ever-Shield dezodor rendkívül hosszan húzza

Amikor ezt a cikket írom, éppen vörös hőségriadó van. Férfiként sajnos időnként észreveszem, hogy habtestem nem a megfelelő szagokkal árasztja el környezetét. Ez a dezodor tapasztalatom szerint még ilyen extrém körülmények között is napi kettő, maximum három használattal megvédi környezetemet az ilyen kellemetlen tapasztalatoktól, engem pedig a bujdoklástól.

Viki ezt a darab dezodort 2016. december 23-án, a névnapján kezdte el használni, és 2017. július 21-én nyilvánította elfogyottnak. Ha még két napot húzta volna, pontosan 7 hónapig használt volna egy darab dezodor stiftet. Úgy érzem, bátran kijelenthetjük, nagyon rendben van ennek a terméknek az ár-érték aránya.

Megállapíthatjuk tehát, hogy az Aloe Ever-Shield dezodor ha nem is örökké, de hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.