A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Lássuk, meddig húzza az Aloe-Jojoba Shampoo!

Ez a sampon szulfátmentes és kiegyensúlyozott pH-jú
Használatának eredménye  jól kezelhető, egészséges, rugalmas haj
Nekünk nagyon bevált majdnem 5 hónapnyi használat közben

Tavaly óta velünk van az új Aloe-Jojoba Shampoo kiegyensúlyozott pH-jú szulfátmentes sampon. Korábban már hírt adtunk érkezéséről. Azóta szoros barátságot kötöttünk. 2017 augusztusában nekiláttunk megvizsgálni, mennyi ideig tart, míg elhasználunk belőle egy flakonnal. Mostanáig tartott.

Az Aloe-Jojoba exkluzív hajtérfogat-növelő sampon stabilizált Aloe vera gélt tartalmaz, amit kombináltak a  jojoba olaj kondicionáló hatásával. Minden hajtípusra ajánlott, mivel az elősegíti a haj megerősödését, hozzájárul a haj nedvességének és volumenének helyreállításához. A használat eredménye: jól kezelhető, egészséges, rugalmas haj. A vékony, fakó hajnak is dús megjelenést és csillogó fényt biztosít.

Lássuk, tehát, mennyi ideig húzza egy flakon belőle!

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Nálunk nagyon jó teljesítményt nyújtott az Aloe-Jojoba Shampoo

Attila naponta, Viki átlagban 5 naponta mosott hajat ezzel a samponnal. Kis csalás, hogy időnként a Travel Kit-ben levő kisebb kiszerelését használtuk, mivel utaztunk.

Nagyon elégedettek voltunk vele. Nagyon jól habzik, jól eloszlatható sampon. Rendkívül keveset kell használni belőle egy-egy alkalommal. Illata reggelente áldás, teljes frissítő kúrával ér fel. Fiatalos, kicsit bisztró hangulatú ez az illat. Csomagolása elegáns és praktikus.

2017. augusztus 22-én kezdtük meg használatát, és 2018. január 12-én fogyott el. 10 nap híján 5 hónapig tudtunk használni egy flakont. Kettő belőle majdnem lefedi az évet ilyen intenzív használat mellett is.

Megállapíthatjuk tehát, hogy az Aloe-Jojoba Shampoo kiegyensúlyozott pH-jú szulfát mentes sampon ha nem is örökké, de nagyon hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Aloe-Jojoba Shampoo 5 hónapig bírta
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.