A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Lássuk, meddig húzza a Forever Bright fogkrém!

A Forever Living Products egyik legendás terméke a fogkrém
Azt kevesen tudják róla, hogy kóser minősítése van
De vajon meddig húzza?

A Forever legendás termékei közé számít a fogkrém. Közismert szép zöld színe, de azt kevesen tudják, hogy kóser minősítéssel rendelkezik. Az Aloe vera mellett propolisz és egy algából készült réz-klorofill komplex van benne, viszont nem tartalmaz fluoridot. Az íze a természetes menta aromának köszönhetően friss, üde.

Ez a rovat a tervek szerint az Aloe Shave borotvazselével kezdődött volna, de az sehogy sem óhajtott elfogyni az utolsó pillanatig sem. Így a fogkrém beelőzte, a borotvahab történetét később ismerhetitek meg.

Nézzük tehát, meddig húzta egy tubus fogkrém a mi háztartásunkban:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Házasságálló tubus

Nálunk csak ezt a fogkrémet találod hosszú évek óta, nagyon szeretjük. Egy ideig külön-külön vettünk egy-egy tubussal, de rájöttünk, felesleges. Így azóta egy tubussal használunk ketten. Ezt az a különösen fontos tény teszi lehetővé, hogy a fogkrém tubusa házasságálló, akárhol nyomod meg, kirúgja magát, így nem lesz belőle veszekedés. Ne nevess, ez roppant fontos, akinek leették már a fejét egy tubus miatt, az nagyon is tudja!

A kísérlethez használt Forever Bright fogkrém tubusa

Ezt a tubust 2016. december 21-én, karácsony előtt néhány nappal nyitottuk fel, és kicsivel a nagyböjt előtt, 2017. március 2-án fogyott el. Illetve csak úgy csinált,  mert ha kettévágod a flakont, és egymásba csúsztatod a két felét, a benne levő fogkrém még napokig használható.

Ez a tubus tehát 2 hónap és 9 napig tartott kettőnknek, plusz a resztli. Ennek köszönhetően ár-érték aránya nagyon rendben van.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a Forever Bright fogkrém ha nem is örökké, de hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.