A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Lássuk, meddig húzza a Forever Pro X2 csokiszelet!

Csokimánia cukor és glutén nélkül
Diétázók, fogyókúrázók, gluténérzékenyek és a Forever F.I.T. programot végzők figyelem!
Vajon mennyi ideig húzza egy ilyen csokiszelet a markomban?

Adiétázók, fogyókúrázók, gluténérzékenyek és a Forever F.I.T. programot végzők számára megváltásként érkezett a Forever Pro X2 szelet. Én személy szerint alig bírtam kivárni, hogy megérkezzen, olyan lassan jött.

Korábban, amikor éppen beesett az ajtón, már írtam egy cikket a csokis szeletről amiben fontos dolgokat tudhatunk meg az összetevőiről. Azóta már a fahéjas is megérkezett, és egyik jobb, mint a másik. A magam részéről mégis a csokis a személyes favoritom, mert az már szinte tökéletes.

Készítettünk egy videót, hogy kiderüljön, mennyi ideig húzza a csokis Forever Pro X2 a markomban. Ebben is van némi szó az összetevőkről, de itt nem ezen van a hangsúly. Ha pontosat akartok tudni róluk, olvassátok el az előző cikket. Előtte még nézzétek meg ezt a rövid szösszenetet:

A GDPR európai adatvédelmi rendelet előírásai miatt a YouTube jóváhagyásodat kéri, hogy betöltődhessen. Több információt az Adatkezelési tájékoztatóban találsz.
Engedélyezem

Kihagyhatatlan ízorgia

Talán átjön a videón, nekem nagyon bejön ez a szelet. Majdnem olyannyira kedvelem, mint a Fast Break Bart, és ez nagy szó! Amikor éppen időlegesen elegem van a Lite shake porból, szerzek egy Forever Pro X2-t, és meg vagyok mentve. Komplett étkezést helyettesít nálam is. Szoktuk használni utazás közben és képzéseken is, amikor egyszerűen és gyorsan letudjuk vele valamelyik étkezésünket. Minden táskában elfér, könnyű, és megvédi klassz csomagolása.

Forever Pro X2

2017. november 7-én bontottam ki ezt a szeletet, és körülbelül 4 perc leforgása alatt el is pusztítottam. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Viki csak akkor tudja egyszerre legyűrni, ha nagyon éhes, általában máskorra is marad belőle.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a Forever Pro X2 csokis fehérjeszelet nem tart örökké, mert olyan finom, és tápláló, hogy hamar felfalom.

Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.