A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Lássuk, meddig húzza a Gentleman’s Pride after shave!

A Gentleman’s Pride after shave és bőrkondicionáló alkoholmentes
A hatása mellett amit nagyon bírok még, az az illata
Egy évben mindössze kettőt kell venned ahhoz, hogy luxus érzettel borotválkozzál

AGentleman’s Pride mindennapos, elhagyhatatlan kozmetikum számomra. Mivel előtte a borotválkozás utáni szerektől általában cafatokban távozott nagy arcomról a bőr, minőségi váltás következett be az életemben, mikor először találkoztunk. Ráadásul elfogyhatatlan.

A Gentleman’s Pride after shave és bőrkondicionáló alkoholmentes, kellemes parfüm illatú. Az Aloe verán kívül speciális kondicionáló és hidratáló összetevőket is tartalmaz, hogy csökkentse a borotválkozás utáni és az időjárás okozta bőrérzékenységet.

Lássuk, hány hónapig húzta nálam egyetlen üvegcse:

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Jó illatú puhaság

Naponta borotválkozom, így naponta használom ezt a borotválkozás utáni szert is. A hatása mellett amit nagyon bírok még, az az illata. Be is kenem vele az egész arcomat, nem spórolok vele, még a nyakamra is jut. Szerencsére általában a lányok is csípik, legalábbis Viki nagyon.

A Gentleman's Pride after shave nagyon sokáig húzza

Nagyon exkluzív érzetet ad ez a termék, a doboza, a flakonja is ezt sugallja, de a krém állaga is finom selymes. Nagyon szeretem.

2017. február 17-én nyitottam meg ennek a Gentleman’s Pride-nak a dobozát, és 2017. augusztus 23-án fogyott el a borotválkozás után. Egyetlen flakon intenzív, napi használat mellett 6 hónap és 6 napig húzta. Egy évben tehát mindössze kettő darabot kell venned ahhoz, hogy minden nap luxus érzettel borotválkozzál. Ha hozzáteszel még egy évben két Aloe Shave borotvahabot, egészen elkényezteted magad. Úgy érzem, bátran kijelenthetjük, nagyon rendben van ennek a terméknek az ár-érték aránya.

Megállapíthatjuk tehát, hogy a Gentleman’s Pride after shave ha nem is örökké, de nagyon hosszan húzza.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.