A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Magyar Természetgyógyászok Szövetsége Ajánlásával

A Forever számos termékén megtalálható ez az embléma
Mi áll a logó mögött?
Létezik más termék is ezzel az ajánlással?

A Magyar Természetgyógyászok Szövetségét tenni akaró, haladást sürgető természetgyógyászok alapították a magyar természetgyógyászok érdek-képviseleti szerveként. Képzéseket szervez, köztük a Természetgyógyász Akadémiát, táborokat, ismeretterjesztő előadásokat tart és kitüntetéseket is adományoz. Nagyon határozottan fellépnek a természetgyógyászat vadhajtásai ellen, amit például a honlapjukon található, az aposztróf doktorokkal szembeni állásfoglalás is jelez. Elnöke jelenleg Dr. Taraczközi István orvos-természetgyógyász, Dr.Milesz Sándor nukleáris, vegyi és agrár szakmérnök, kutatóként a szövetség alelnöke.

A szövetség ajánlása

Magyar Természetgyógyászok Szövetsége ajánlásával

A szövetsége emblémáját azokon a termékeken találhatod meg, amelyek az egészséges életmódhoz, a természetes gyógymódokhoz, a holisztikus gondolkodásnak megfelelő békés, harmonikus élet megvalósításához nyújtanak segítséget. Az ajánlás célja, hogy az agyonvegyszerezett környezetben, anyagi és szellemi káoszban az emberek olyan támpontot kapjanak, amellyel saját és szeretteik egészsége megóvásáért, életük és környezetük jobbá tételéért tehetnek, és választásuk tudatos lehet.
Nemcsak termékek, termékcsaládok, hanem rendelők, szolgáltatások, szellemi javak is méltók lehetnek e kitüntető jogra.

A szövetség honlapján felsorolták az összes, ezzel az ajánlással forgalmazható terméket, szolgáltatást. Vannak köztük biomagvak, különböző célra alkalmazható gyertyák, kiadványok, étrend-kiegészítők, krémek, de még csokoládé is. Nagy örömmel fedeztem fel a Kristályvíz szénsavmentes ásványvizet. Akad természetgyógyászati módszer és víztisztító berendezés is a listán.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

 A Forever Living Products termékei 2002. június 17. óta viselhetik büszkén ezt a kitüntető emblémát.

Kitüntetések

Érdemes megemlíteni, hogy a Forever Magyarország a kitüntetéssel díjazottak oldalán is előfordul két vezető munkatársával. Dr. Milesz Sándor országigazgató 1994-ben a  Dr. Milesz gyógynövénykrémek megalkotásáért Természetgyógyászatért díjat, 1997-ben Pro Natura et Vita díjat kapott, mindkettő megelőzte a Forever Magyarország elindulását. Siklósné Dr. Révész Edit, a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának elnöke, csapatunk vezetője oktató tevékenységéért 2012-ben Természetgyógyászatért díjat kapott. Érdekesség, hogy ugyanebben az évben kapta meg ezt a díjat Szabó György, a “bükki füvesember” is.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.