A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Már 2008 végén kitört a spanyol láz

A 2008. novemberi Sikernapon minősültünk a malagai Rallyra
2008 vége az online rendszer indításáról szólt
Év végére minden összeállt a továbblépéshez

Az év többi részéhez méltóan 2008 vége sem maradt jelentős változások nélkül. Szerencsére  ezúttal már pozitív irányba mutattak ezek a változások.

Megindult az online élet

Valamikor október végén, november elején lezártuk az online rendszer próbaüzemét, és élesnek nyilvánítottuk a szisztémát. Már a próbaüzem is figyelemre méltó érdeklődést generált, de azt nem sejtettük, milyen sikereket hoz életünkbe ez a munkamódszer. Úttörőnek számítottunk, mert rajtunk kívül csupán egy-két hasonló próbálkozásról hallottunk, de egyik sem tűnt olyan felépítettnek, mint a miénk. Barabi és  SzabóZé igen jó munkát végzett, a mai napig hálásak vagyunk nekik, hogy beengedtek, és még javaslatainkat is megszívlelték.

Mi több, segítségünkkel Kriszta is elkezdte felépíteni saját rendszerét, és az év végére az övé is életjeleket kezdett mutatni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

haladjunk.hu honlap 2008 vége

Új típusú, nagyszabású Startnap

Igyekeztünk felpezsdíteni a csapat életét. Havonta megjelenő hírlevelünkben például játékot hirdettünk, hogy fokozzuk a rá irányuló figyelmet. Különböző ösztönző programokat is kiírtunk, hogy megmozgassuk az embereket. Ehhez az igyekezethez érkezett éppen időben segítségül a Startnap, a kezdőknek szóló képzés reformja.

Eddig csak egy-két vezető fogott össze, és kisebb létszámmal folytak ezek a képzések. Innentől több vezető menedzser összefogásával nagy létszámmal folytatódtak. Ennek nagy előnye volt, hogy mindenki látta, nincs egyedül, nagyszabású elismerésekre, ösztönzőkre nyílt lehetőség, és az is, hogy gyakrabban hallhattunk ezután sikeres embereket más csoportokból.

November elején került megrendezésre az első ilyen képzés. Zajos sikert aratott, ezért decemberben is lett egy, amin egyenesen Berkics Miklós gyémánt-zafír menedzser készített fel minket a következő évre. Nem kis tudást kaptunk egy-egy nap alatt, kavargott is a fejünk utána egy darabig.

Meg is indult az élet több vonalunkon. Egyre-másra csatlakoztak az emberek, és több Assistant Supervisor minősülés is történt.

Vezetői  vizit a novemberi Sikernapon

A novemberi Sikernap beleesett Aidan O’Hare európai alelnök régiónkban tett körútjával. Nagyon büszkék voltunk Dettire és Tiborra, akik ezáltal Aiden O’Hare európai alelnöktől és Lenkey Péter európai igazgatótól vehették át sas kitűzőjüket.

Mi sem maradtunk minősülés nélkül. Ekkor vehettük át a színpadon a malagai European Rally-ra történt minősülésünket jelző spanyol zászlót. Innentől kitört a spanyol láz. Nagyon vártuk a télből a késő tavaszba vezető utat, sokat készültünk rá.

Sikernap 2008 november Aidan O'Hare és Lenkey Péter
Sikernap 2008 november színpadon
Sikernap 2008 november csapat
Sikernap 2008 november Malaga minősülés

Decemberre is maradt puskapor

A Budapest Sportaréna lefagyasztása miatt át kellett helyezni  a karácsonyi Success Day  időpontját. A Jégvarázs előadás technikai előkészületei ugyanis több időt követeltek, mint azt az Aréna előre gondolta volna.

Olyan előadók fémjelezték a Sikernapot, mint Hajcsik Tünde, Zsiga Márta, Tóth István, Berkics Miklós és Gidófalvi Attila. Attila folytatta a számunkra új látásmódjának és jövőképének simulékony és bársonyos módú ismertetését. Ja, nem. Egyáltalán nem volt simulékony és bársonyos módú. Viszont zseniális, teljesen új és gondolkodást követelő az volt.

Jelen volt a Mikulás meg a krampuszok is. Testvér vonalunkon, azaz egy hozzánk közel álló csapatban Supervisor minősülés esett, aminek mi is módfelett örültünk.

Végül A. J. Christian független előadó meghökkentő és elgondolkodtató előadása okozott fejtörést sokaknak.

Sikernap 2008 december csapat

Mozgalmas és erősen hullámvasút jellegű volt a 2008. évünk. Viszont a végére minden összeállt ahhoz, hogy a következő évben sikeresek lehessünk. Azok is lettünk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.