A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Még a siker évének is vége van egyszer

Nyüzsgő évzáró
Elindult a New Distributor Price rendszer
Mit tett a Mikulás Nyíregyházán és az Arénában?

Afókusz helyreállítására tett kísérletünk után a 2009. év zárása is az egész évhez hasonlóan nyüzsgősre sikeredett. Csak kapkodtuk a fejünket, annyi újdonság szakadt ránk decemberben.

Újdonságok

Elindult az NDP rendszer. A Forever Magyarország listaára ezután az úgynevezett New Distributor Price lett. Mindenki ezen az áron vásárolhatta a termékeket, aki már rendelkezett kártyával, de még nem érte el az első üzleti szintet. Aki viszont elérte, az már örökké nagykereskedelmi áron vásárolhatja a termékeket. Ez alapjaiban változtatta meg gondolkodásmódunkat.

Megújult a Forever Magyarország webshopja, ami lényegében azt jelentette, immár használhatóvá vált. Végre online, interneten is csatlakoztathattunk embereket csapatunkba. Erre már nagyon vártunk.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A Forever lehetővé tette azt is, hogy saját  honlapot építsünk a cég rendszerén belül. Az oktatóanyagok is elérhetővé váltak az interneten. Mindez nagyon megkönnyítette munkánkat.

Nyíregyháza

Mikulásra nyíregyházi barátaink jótékonysági bálra invitáltak. Örömmel fogadtuk el a meghívást.

Első nap délután részt vehettünk a szokásos nyíregyházi tájékoztatón, majd elvonultunk bulizni. Egy szellemileg hátrányos helyzetű gyerekeket oktató és segítő iskola javára szólt a támogatás. A gyerekek olyan profi tánc bemutatót produkáltak nekünk, hogy még teljesen ép társaiknak is becsületükre vált volna. Szavunk elakadt.

Másnap Startnap volt Nyíregyházán, ezt sem hagyhattuk ki. Meglátogatott minket a Mikulás is a krampuszokkal együtt.

Rendezvények sztárdömpinggel

December közepén Startnap volt a Nefelejcs utcában. Az a megtiszteltetés ért minket, hogy Berkics Miklós gyémánt-zafír menedzser is előadást tartott. Az esemény már teljesen a karácsony jegyében zajlott.

December közepén a Sikernap is karácsonyi hangulatú volt a Budapest Sportarénában. Más ünnep is akadt, Zsuzsa és  Tomi átvették sas kitűzőjüket tündéri kislányuk társaságában. Ő egyébként nagy hasznot húzott találkozásaiból a Mikulással, mert a színpadon és a folyosón is rengeteg csokit kapott tőle.

Hatalmas sztárparádé volt a színpadon, mind zeneileg, mind üzletépítő szempontból. Fellépett Szakcsi Lakatos Béla, Mága Zoltán, az Android zenekar, Solymos Tóni, Korda György és Balázs Klári, a Tóth Árpád Gyerekkórus karácsonyi énekeket énekelt. A Miss Sonya szépségverseny országos döntőjére is sor került. A kiváló előadók közül is kiemelkedett Lenkey Péter, az európai ügyek operatív igazgatója, Nyíri Zoltán és Hackl Krisztián független trénerek, Lomjanski Veronika gyémánt menedzser valamint Berkics Miklós és Gidófalvi Attila gyémánt-zafír menedzserek, akik azóta is egyedülálló módon közös előadást tartottak. Büszkék voltunk cégünkre, ezúttal is kitett magáért.

Évzáró

December 29-én Berta Marika év végi vacsorát szervezett az egész csapatnak a káposztásmegyeri Sógor Vendéglőben. Karácsony után ennyi, és ilyen finom étel már túl sok volt nekünk, másnap ebből állt az ebéd is. A hely nagyon klassz, jól éreztük magunkat.

Évzáró vacsora 2009 Krisztián és Eszter
Évzáró vacsora 2009 tálacska
Évzáró vacsora 2009 Kriszta

Kíváncsian vártuk, vajon 2010 eleje hozza-e 2009 nyüzsgését. Hozta.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Még a siker évének is vége van egyszer

Te szoktál virgácsot kapni a Mikulástól?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.