A cikket várhatóan 3 perc alatt tudod elolvasni.

Megérkezett az ESM Complex

Tojáshéj membrán és kurkuma
Természetes megoldás az aktív élethez
A világon egyedülálló összetétel

Korábban beharangoztuk, mostanra megérkezett Magyarországra az ESM Complex természetes tojáshéj membránt és kurkumát tartalmazó étrend-kiegészítő lágyzselatin kapszula.

A Forever ESM Complex két szabadalmaztatott összetevőt tartalmaz, NEM® természetes tojáshéj membránt és vízoldható BioCurc® kurkumin komplexet. A kettő együtt a világon egyedülálló összetételt alkot.

ESM Complex

A NEM® komplex teljes mértékben természetes forrásból származó, szabadalmaztatott összetevő, ami a tojás hártyájából származik, kondroitint, hialuronsavat, glükozamint és kulcsfontosságú fehérjéket, mint pl. kollagént tartalmaz. A NEM az ESM Technologies, LLC. által regisztrált védjegy.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A kurkuma a BioCurc® szabadalmaztatott emulziós technológia segítségével kerül a termékbe, ami a kurkuma biohasznosulását 200%-kal emeli, ezáltal szervezeted sokkal jobban fel tudja szívni és hasznosítani.

A napi adag 3 db kapszula, ami 500 mg tojáshéj membránt és 63 mg kurkuminoidot (kurkuma gyökér kivonatból) tartalmaz. A felhasználási javaslatban megadott mennyiséget ne lépd túl. Nem is érdemes, hiszen hiába szedsz többet, a hatást nem tudod fokozni.

Összetevői:

tojáshéj membrán,
vízoldható kurkumin komplex (tömegnövelőszer: poliszorbát 20kókuszolajkurkuma gyökér kivonat, víz, antioxidáns: D-L-alfa-tokoferol),
szójaolaj,
zselésítőanyag (hal zselatin),
nedvesítőszer (glicerin),
víz,
színezék (nedvesítőszer: glicerin, sötét szentjánoskenyérfa extrakt).

Forever ESM Complex

A rendelkezésre álló rövid idő ellenére már vannak a csapatban pozitív eredmények, úgyhogy igen nagy reményt fűzünk hozzá, hogy nagyon sokáig velünk marad ez a termék, és sok jót hoz az életünkbe. Van kedved neked is kipróbálni?

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.