A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Megfelelő útitárs akár a repülőn is

A Forever Travel Kit megoldotta az utazás közbeni tisztálkodásunkat
Öt termék egy praktikus neszesszerben
Tényleg fel lehet vinni repülőre?

Meglehetősen sokat utazgatunk, és mindig problémát jelentett kedvenc személyi higiéniai termékeink  magunkkal vitele, pláne ha feladott poggyász nélkül utaztunk repülőgépen. Ezt a gondot oldotta meg egycsapásra a Forever Travel Kit.

Öt termék praktikus csomagolásban

Úgy látszik a Forevernek bejött, hogy öt terméket helyezzen egy csomagolásba. A F.I.T. program dobozaihoz hasonlóan a Travel Kit is öt terméket tartalmaz.

Mi nagyon szeretjük a Forever Travel Kit-et

Megtalálod a csomagban az új Aloe-Jojoba sampont és hajkondicionálót, a Forever Bright fogkrémet, az Aloe Bath Gelée tusfürdőt és az Aloe Moisturizing Lotiont, közkeletű nevén a lila krémet. Ez utóbbi igazán univerzális jószág, mert hidratálja a bőrt, így arckrémnek kiváló, de mondjuk napégés gyors elsősegélyére is alkalmas ezáltal, és a borotvagél funkcióját is képes ellátni, így nem kell cűgölni az Aloe Shave nagy flakonját.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Mindez sokkal kisebb kiszerelésben található meg a praktikus, cipzárral zárható neszesszerben, mint a külön-külön vásárolt termékek. Ennek az az értelme és nagy előnye amellett, hogy minden csomagba befér, hogy fel lehet vinni a repülőgépek fedélzetére. Mindegyik flakon ugyanis a bűvös 100 milliliteres határ alatt van. A biztonsági vizsgálat során átlátszó műanyag tasakba kell zárni, majd visszarakható a kézipoggyászba.

Viki a Luppa-szigeti Duna-parton bontotta ki a szettet, hogy el tudd képzelni a sajátodat:

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Gyakorlati tapasztalatunk

Egy dolog hiányzik csupán a készletből: a dezodor. Viszont a neszesszer elég tágas, úgyhogy ha ügyes vagy, bele tudod passzírozni az Aloe Ever-Shield dezodort is, csakúgy mint a fogkefédet. Mi elég gyakran járunk Londonba, gyakran feladott poggyász nélkül, és nagyon megkönnyíti az életünket, hogy magunkkal vihetjük ezt a készletet, nem kell Londonban rohangálni tisztálkodószerek után.

Javaslom, tegyél egy próbát vele! Válassz egy szép helyet, vegyél egy Travel Kit-et, és hozd össze a kettőt!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.