A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Meghívó születésnapi partira

Nagy ünnep előtt áll a Forever Magyarország
Első alkalommal üdvözölhetjük Budán a Sikernapot
Na de mit keres az EDDA Pestszentlőrincen?

Minden évben a májusi Sikernapon ünnepli a Forever Magyarország a születésnapját. Idén nagy ünnep lesz: 20 éves a Forever Magyarország. Meg is adjuk a módját a születésnap megünneplésének: kétnapos buli lesz. Első nap Sikernap a Tüskecsarnokban, második nap Születésnapi Parti a Nefelejcs utcában, a cég központjában.

Sikernap

Sok-sok év után végre megéltük, hogy a Sikernap kel át a Dunán, és nem nekünk kell. 🙂

A jeles alkalomra a nemzetközi cég egész vezetősége Budapestre utazik: vendégül láthatjuk Gregg Maughan elnököt és Aidan O’Hare ügyvezető alelnököt is. A házigazdák a legfelsőbb szintről kerülnek ki: Berkics Miklós gyémánt menedzser és Dr. Milesz Sándor országigazgató. Az előadók listája valóságos sztárparádé: Gidófalvi Attila és Lomjanski Veronika gyémánt menedzserek mellett szót kap Szabó József, Global Leadership Team tag, a Forever Magyarország alapítója, Varga Róbert gyémánt-zafír menedzser, Gulyás Melinda vadonatúj soaring manager és a cég hagyományainak megfelelően Dezső Csilla és Krasznai Cintia új menedzserek, akik megszeppenve, de hatalmas örömmel fogadták a hatalmas lehetőséget és felelősséget.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.
For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

Egyértelműen mondhatjuk tehát, aki a Forever Living Products jelenlegi nemzetközi helyzetére kíváncsi, annak itt a helye.

Természetesen a színpadi program is felnő az előadások szintjére: sztárvendég a Prima Primissima  díjas Jászság Népi Együttes Repülj Páva döntős gyermek csoportja, a Hevesi Anna Tánc Show, és megtisztel minket Horvátországból Ivana Maric is.

Büszkén mondhatjuk, hogy még a rendezvény hivatalos fotósa, csapatunk tagja, Bácsi Róbert is Prima Pirimissima díjas sok más kitüntetése mellett.

Amondók vagyunk, hogy ezen felül meglepetések sora vár ránk, ahogy tíz éve is történt. Nagyon várjuk már az eseményt!

Sikernap 2017. május
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Születésnapi parti

Másnap a cég központjában, a pestszentlőrinci Nefelejcs utcában lesz világraszóló buli. Ki nem hagynánk!

A kertben felállított hatalmas sátorban egymást fogják érni a cég vezető munkatársainak előadásai az egészséges életmódról, üzletről, jólétről. Csatlakoznak hozzájuk a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének válogatott előadói élükön Dr. Taraczközi István elnök úrral.

Hogy a gyakorlatban is tehessünk valamit az egészségünkért, begördül a helyszínre Magyarország Átfogó Egészségvédelmi Szűrőprogramjának szűrőkamionja, és egész nap a rendelkezésünkre áll.

Magyarország átfogó egészségügyi szűrőprogramja

Lazításként itt zajlik a Mr. és Mrs. F.I.T. Beauty  Forever középdöntője.

A nagy előadóteremben lehetőség lesz csatlakozni a Rise Against Hunger nevű szervezet önkéntes étel csomagoló akciójához is. A szervezet szerte a világon étel adagokat csomagol össze, amiket a szükséget szenvedő térségekbe szállítanak. A Forever Living Products több éve csatlakozott az akcióhoz, minden nagyobb rendezvényen lehetőség van részt venni a szervezet munkájában. Idén a Forever terve egymillió adag étel összecsomagolása. A dubaji Global Rally-n már csaknem háromszázezret elkészítettek, év eleje óta sok-sok országban a Forever rendezvényein lehetőség van csomagolni, így az éves terv már meg is van. Ezen a vasárnapon Budapesten már túlteljesíthetjük a tervet. Természetesen mi már jelentkeztünk, várunk téged is. Aki már részt vett ilyen alkalmon, azt mondja, hatalmas buli.

Aki máshogy is szeretne segíteni, az 11 és 16 óra között az Eagle teremben részt vehet a szervezett véradáson.

Természetesen egy ilyen rendezvényhez Grand Finale is dukál, erről az EDDA gondoskodik esti exkluzív unplugged koncertjével.

EDDA
Születésnap 2017. május
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Ha valahol számíthatunk meglepetésekre, az itt lesz, mi reggeltől estig itt fogunk dekkolni, az biztos!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.