A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

5 fontos ok, amiért mégis el kell jönnöd egy  tájékoztatóra

Igen, most egy tájékoztató előadásra hívunk téged
Nem, nem őrültünk meg teljesen
Mégis miért nem éri meg kihagyni?

Amikor az első MLM cégek elindultak Magyarországon, akkor kellő szakmai tudás hiányában, ám buzgó lelkesedéssel emberek ezreit hívták bemutatókra, akik el is mentek. Az ott elhangzottakat gyors és munkamentes pénzszerzési lehetőségként értékelték, és máris belekezdtek a hálózatépítésbe. Ja, nem abba, hanem helyette a csodavárásba. Ugyanis arról elfelejtették őket tájékoztatni, hogy itt munkáról van szó, nem pénzesőről. Amikor erre rájöttek, többet nem akartak bemutatóra menni. A lelkes hálózatépítők erre sokszor erőszakkal válaszoltak, hiszen ők  gyorsan akartak előrejutni. Magunk is voltunk olyan bemutatón, ahol szó szerint a sarokba állítottak, amíg nem döntünk, lehetőleg kedvezően.

Erre a helyzetre tettek rá egy lapáttal a direkt marketingesek, akiknek nem sok közük van az MLM-hez, de a paplanokat, lábosokat, műanyag konyhai eszközöket stb. ők is bemutatókon akarták eladni. Odáig elmentek, hogy a nyugdíjasokat etetni és utaztatni kezdték, és erővel meg trükkökkel rávették az embereket, hogy jó drágán vegyenek tőlük cumókat, akár kölcsön felvétele árán is.

Ne is beszéljünk a piramisjátékokról, amiről külön cikket írtunk, mert arra rá is fizettek az emberek.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Ezek után nem csoda, hogy ha valakit bemutatóra invitálunk, azt kiveri a víz, ragyás lesz az arca, dadogni kezd, és menekül.

És mégis meg vagyunk róla győződve, hogy csak nyerhetsz, ha eljössz egyszer  velünk a Nefelejcs utcába egy jobb híján családi nyílt tájékoztatónak nevezett estre. 5 jó okunk van ezt hinni.

Miért is menjek oda?

Családi nyílt tájékoztató - Siklósné Dr. Révész Edit, a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának vezetője
  • Nem sok olyan cég van Magyarországon, aki a fogyasztóit beengedi magába a cégközpontba. Itt pont erről van szó. Ha eljössz, és időben érkezel, még magának az országigazgatónak az irodáját is meg tudjuk mutatni neked, pláne a raktáráruházat és a cégközpontot. Egyébként ha eljutsz Arizonába, a cég világközpontjába is bemehetsz. Sosem árt tudni, honnan jön a termék, amit megveszel. 

  • Ha még nem találkoztunk személyesen, vagy ritkán találkozunk, akkor itt megtehetjük. Megismerkedhetünk egymással, személyesen átbeszélhetjük a problémáidat, segíthetünk neked. Nem árt, ha mindig van lehetőséged személyes segítségre.

  • Olyan szerencsénk van, hogy csapatunk egyik vezetője a Forever Magyarország Orvos Szakmai Bizottságának vezetője, másikuk ugyanennek a bizottságnak a tagja. Többnyire ott vannak ők is ezeken az eseményeken, így amellett, hogy a lehető legjobb forrásból kapunk részletes információt, még speciális kérdésekben személyesen konzultálhatunk is velük, felteheted a kérdéseidet. Sosem árt, ha pontosan tudod, mit és miért eszel, iszol, kenegetsz.

  • Csapatunk többi vezetője is hatalmas tapasztalatokkal bír, és mindig önzetlenül segít. Hamar rájöhetsz, hogy nem vagy egyedül a problémáddal, valaki biztosan találkozott már a megoldással. Mindig jó tartozni valahová.

  • Ráadásul semmi kötelezettség nem terhel, ha elfogadod meghívásunkat. Jössz, látsz, és eldöntöd, mit akarsz. Senki sem fog semmit rád erőltetni, senki sem pályázik a pénztárcádra. Újabban be is zár a raktáráruház, mire elkezdődik a tájékoztató. Mindig jó érzés, hogy valamiben szabadon dönthetsz.

Kis csoport

Ezek az előadások csak csoportunk tagjainak szólnak, úgymond kiscsoportosak. Ez az egyik legkisebb, egyik legszemélyesebb lehetőség, hogy részleteiben megismerd a Forever termékeit és üzleti lehetőségét.

Ha tagja vagy Facebook csoportunknak, az Aloe Kuckó Fogyasztói Klubnak, vagy kedveled Facebook oldalunkat, a GABÓka Aloe Kuckót, akkor egyszerűen megtudod, mikor jöhetsz, hisz mindig közzéteszünk egy eseményt. Ha még nem vagy tagja a csoportnak, akkor keresd meg azt az embert, akivel kapcsolatba kerültél.

Ne sokat töprengj, fogadd el meghívásunkat, és gyere el! Nem veszíthetsz semmit, annál többet nyerhetsz!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.