A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Meglátogatjuk a nyulat

Forever Academy Jakabszállás 2018. április
Nem csak élvezkedés a Gedeon tanyán, komoly munka is vár ránk
Ezen a szombaton gyémánteső várható Jakabszállás területén

Húsvét után igazán aktuális, hogy meglátogassuk szegény megfáradt nyulat, és babusgatással, etetgetéssel kényeztessük kicsit. Szerencsére nekünk útba esik a húsvét utáni hétvégén a jakabszállási Gedeon tanyán. Megint megyünk ugyanis képződni a jakabszállási repülőtérre.

Forever Academy Jakabszállás 2018. április

Ez az alkalom igazán különleges lesz, mert első ízben rendezi meg Berkics Miklós az új Forever Academy ernyőmárka égisze alatt ezt a képzést. A Forever Academy márkanév alá sorol be a Forever Magyarország ezután minden olyan képzést, amit ő maga vagy független üzleti partnerei szerveznek, és megfelel a követelményeknek. Na ha valamelyik megfelel, az a jakabszállási, amit minden Forever képzés ősatyjaként és sasreptetőként ismernek szerte Európában és még azon is túl.

Forever Academy Jakabszállás 2018 április program

Program

Az első nap a szokások szerint a frissen szintet lépetteké és az ösztönző programokra minősülteké. Unalmasnak tűnhet első látásra, de mindig akad friss látásmód, elgondolkodtató élettörténet, megható vallomás amiből rengeteget lehet tanulni.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Este DJ Smash parti. Valószínűleg ezt mi szokás szerint kihagyjuk, mert olyan jól bekuckózunk a Gedeon tanyára, hogy este már nem lesz kedvünk kimozdulni. Jöhet a beszélgetés, a társasjáték parti és a házinéni palacsintája meg barack többféle halmazállapotban.

Másnap Szabóné Dr. Szántó Renáta nyitja a tavaszt. Büszkék vagyunk, hogy ismét közelünkben levő orvos tanácsadóé a nyitó orvosi előadás. Meg tudjuk, hogy szenzációs lesz, mint szokott. Utána Szántó József Manager, az Aloe Challenge kihívás nyertese tart előadást. Teljesen újszerű kihívás volt, kíváncsiak vagyunk a tapasztalataira.

Rusák Patty frissen minősült Soaring Manager sikertörténete következik utána. Az ilyen előadásokat szeretem legjobban, mert ezekből lehet a legtöbbet tanulni. Pláne hogy ezt a szintet Patty már online módszerekkel érte el.

Gyémántok

A nap második felében gyémánteső várható. Két olyan előadó lesz hallható, aki nagyon ritkán. Két gyémánt menedzser. Egyikük, Berkics Miki a képzés házigazdája, lelke, mégis csak ritkán tart előadást. Ha tart, az viszont olyan, hogy több évig emlegetjük. Most a döntés hatalmáról tanít. Utána az első régiós gyémánt, Lomjanski Veronika következik. Mindent elmond róla közmondássá vált mottója: Akarod vagy nem akarod, a többi csak magyarázat! Ütős előadásairól közismert. Mostani oktatásának címe: Munkaidő van! Azt hiszem, a nap végére kóvályogni fog a fejünk.

Pedig észnél kell lennünk még, mert lesz egy nem mindennapi feladatunk. Aznap lesznek az országgyűlési választások. Mivel az előadások nem lesznek rövidek, átjelentkezünk Jakabszállásra szavazni. Szeretünk magunk dönteni a sorsunkról. Várhatóan nem leszünk egyedül. Szegény jakabszállási szavazatszámláló bizottságnak a szokásosnál nagyobb dolga lesz idén.

For privacy reasons Google Térképek needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Ha szeretsz egyből mély vízbe ugrani, szeretettel várunk ezen a képzésen is. Arra kérünk mindössze, jelezd előre részvételi szándékodat, mert csak előzetes regisztrációval lehet részt venni rajta. Várunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.