A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Miért pont a Forever Living Products?

A network marketing cégek marketing tervek alapján működnek
Szerintem a Forever marketing terve a legjobb
Mire alapozom ezt a meggyőződésemet?

FRISSÍTÉS: 2017. szeptember elején történt egy üzletpolitika frissítés, ami némiképp árnyalja az alábbiakat. A lényeg változatlan, de jó, ha tisztában vagy a változásokkal. Olvasd el itt!

A network marketing cégek úgynevezett marketing terv alapján dolgoznak. Valószínűleg mindegyik cégnél máshogy nevezik, de a lényeg ugyanaz. Ez a terv tulajdonképpen egy feltételrendszer. Tartalmazza, hogy milyen és mennyi teljesítményt kell letenni az asztalra, hogy egy-egy szintet elérjünk, és azt is, hogy ezért milyen ellenszolgáltatásban részesülünk.

Forever Living Products marketing terv

A Forever marketing tervét Nemzetközi Üzletpoilitikának nevezi. Létezik részletesebb, kiadvány formájában, amit minden új partner kézhez kap jelentkezése elfogadásakor. Mindent tartalmaz, ami a Forever üzleti szabályaival kapcsolatos. Van egy egyszerűsített, egyetlen lapon elférő áttekintő ábra is, ami a lényeget emeli ki.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A legendák szerint anno Rex Maughant, mint ingatlan üzletből kellően meggazdagodott üzletembert meghívták egy network marketing előadásra, hogy mesélje el, mit kellett tennie a pénzéért. Aztán egy network marketingből hasonló pénzre szert tett ember elmondta, ő mit tett érte. Ez annyira mélyen érintette Rexet, hogy azonnal elkezdte tanulmányozni az üzletágat. Nem talált azonban olyan marketing tervet, amelyik megfelelt volna minden kívánalmának. Ezért készített egyet magának, és elhelyezte a fiókjában. Miután megtalálta az Aloe verát, ebből lett a Forever Living Products marketing terve.

Ez olyannyira jól sikerült, hogy ez a legjobb, általam ismert üzleti terv. Elmondom, miért.

  • Nincs belépési és megújítási költség

Több más hasonló cégnél szednek valamilyen díjat csatlakozáskor és évfordulókor. Anno a Herbalife üzletünk is azért szűnt meg, mert már nem fizettük ki az éves megújítási díjat. Ilyen díj a Forevernél nincs. Ha csatlakozol a rendszerhez, kizárólag az első vásárlásodkor megvett termékek árát kell kifizetned, belépési díjat nem. Ha egyszer csatlakoztál, az egész életedre szól, hacsak írásban le nem mondasz a partnerségről. Soha semmilyen megújítási díjat nem kell fizetned.

  • Nincs kötelezően megvásárolandó belépőcsomag

Sok cégnél előfordul, hogy van egy belépőcsomag, amit minden új csatlakozónak meg kell vennie. Sok esetben ez nem is termékeket tartalmaz, hanem oktató irodalmat, videó felvételeket, esetleg mintákat. Ilyen csomag a Forevernél nincs. Azt kéri a cég, ha vásárolsz, egyszerre minimum 55 Euro + ÁFA értékben tedd ezt, természetesen forintra átszámolva. Ezt figyelembe véve azonban már első vásárlásodkor is azt veszel, amire csak kedved szottyan. Más kérdés, hogy vannak olyan összeállított dobozok,  amik sokkal nagyobb értékű terméket tartalmaznak, mint amennyit elkér értük a cég. A Touch of Forever dobozzal például megerőltetés nélkül, rendkívül kedvező áron teljesítheted az első üzleti szint feltételeit. Mindez azonban szigorúan önkéntes, semmiképp sem kötelező.

  • Nincs kötelező vásárlás

Sok cégnél van egy minimális érték, amit havonta, negyedévente meg kell vásárolni, hogy folyamatos maradjon a partneri viszony. Olyanról is hallottam, hogy egy csomagot minden hónapban automatikusan postáztak a partnereknek. Ilyenről a Forevernél természetesen szó sincs. Akkor mész vásárolni, amikor akarsz. Ha naponta, akkor naponta, ha negyedévente, akkor negyedévente, ha 4 év múlva, akkor 4 év múlva. Annyi a cég kérése mindössze, hogyha vásárolsz, akkor érd el a fenti minimum értéket. Még ez alól is vannak kivételek, például a Sikernapok kihelyezett áruházában.

  • Egy szint elérésének feltételeit 2 hónap alatt teljesítheted

A legtöbb cégnél egy hónap áll rendelkezésre egy szint feltételeinek összehozására. Ha nem jött össze, a teljesítményed nullázódik, kezdheted elölről. A Forevernél két hónap áll rendelkezésedre egy-egy szint feltételeinek teljesítésére. Ez lehet bármely kettő, egymást követő naptári hónap. Ha nem jött be, csak az első hónap veszik el, a második megmarad, ehhez teheted hozzá a rákövetkezőt. Így csak akkor nullázódik a teljesítményed, ha a második hónapban abszolút semmit sem csináltál. Ez módfelett kellemes, megnyugtató érzés, tapasztalatból mondom.

  • Ha egyszer elértél egy szintet, nem veszíted el

Ez talán a legjobb. Szinte az összes cégnél elveszted a szinted, ha nem tudod tartani a hozzá tartozó forgalmi szintet. A Forevernél nincs visszaesés, a szint örökre a tiéd marad. Magyarul ha eléred mondjuk a menedzser szintet, és utána 5 évig nem csinálsz semmit, akkor ha akarod, menedzser szintről kezdheted újra az üzletépítést a hatodik évtől. Egyáltalán nem mindegy a jutalékszint tekintetében. Ez így kifejezetten gáláns. Ami még ennél is nagylelkűbb, hogy kifejezetten díjazzák az Eagle program keretében, ha mégis tudod tartani a szinted.

  • A bónuszokat a kiskereskedelmi árból számítják

A bónuszokat az ajánlott kiskereskedelmi ár alapján számolják. Mivel a marketing tervnek köszönhetően senkinek sem érdeke, hogy kiskereskedelmi áron vásároljon – hiszen már a regisztrációval jelentős kedvezmény érhető el, ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az általad és a csapatod által elköltött pénznél jóval több, mintegy másfélszer annyi után kapsz bónuszt. Megőrültek a cégnél? Nem, ez jól kiszámított érdekük, így ismerik el reklám tevékenységedet és ösztönöznek nagyobb teljesítményre.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak magyar felirata van.

A Forever mint kőszikla

Mindezeken felül számos oka van, hogy bizton támaszkodhatsz a Foreverre, mint partner cégre. Úgy szoktam mondani, hogyha valaki szándékosan nekiállna tönkretenni a céget, akkor is hosszú évekre lenne szüksége, hogy sikerüljön. Hamarosan elmesélem, mi ennek az oka.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.