A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

Mindenkinek kívánjuk ezt az érzést!

Mit 3, háromszor 3 bulit csaptunk
A Manager valóban máshogy veszi a levegőt is…
Készülhettünk Londonra, találkozónk lett Rex-szel

Miután eredményesen eltelt az a bizonyos kettő hónap igen magas szintű ünneplésbe fogtunk. Anno amikor az Assistant Manager szintet szereztük meg, három bulit tartottunk. Manager szintünk elérésekor ez csak a bevezetés volt az első hónapban. Az ünnepségsorozat az egész nyárra, sőt őszig elhúzódott.

2009 június Manager minősültek

Akkoriban szokás volt még, hogy Rex Maughan az Europa Rally-kon minden egyes, az elmúlt évben minősült Managernek személyesen gratulált a színpadon, és átadott nekik egy Manager szalagot. Viki, lévén angol-mániás, kitörő örömmel észrevételezte, hogy a Malagában bejelentettek szerint a következő Europa Rally Londonban lesz, így Angliában vehetjük át elismerésünket Rextől. Éppen ekkoriban kezdett el minden rendezvény Londonról szólni.

Lakitelken kezdtünk

Éppen elkezdtük elhinni, hogy valóban Managerek vagyunk, máris mehettünk Lakitelekre. Természetesen ez a képzés is főleg arról szólt, hogy megyünk Londonba jövőre. Már másoknak. Nekünk főleg arról, hogy buli van! Már az étteremben elkezdődött a fiesta, folytatódott a könyvtárban a csapat országos gyűlésén, majd meglepő módon a Kölcsey terem ruhatárában csúcsosodott ki. Itt meglátogatott minket Berkics Miki is, gratulált. Mint minden lakitelki bulinak, ennek is 70 évre titkosítottak a részletei, ezért sajnos még nem tudok teljes mértékben beszámolni róla…

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Másnap reggel az igazgatói értekezleten köszöntöttek minket. Végre teljes jogúan, nem csak megfigyelő Assistant Manager státuszban lehettünk ott. Az elismerések blokkja is bulinak számított számunkra. Egy dolog az, hogy mi igen kicsi körbe kerültünk bele, a fontosabb viszont az, hogy több munkatársunk is elnyerte méltó elismerését.

Hivatalos elismerés

Egy héttel később Success Day volt a Budapest Papp László Sportarénában. Itt is jó volt a program, de a sok minősülés a csapatban teljesen elfedte. 🙂 Kezdtük Bíró Katival együtt a Hódítók Klubjával, amit a legjobb tíz közé kerüléssel érdemeltünk ki. Rögtön ezután került sor a Manager minősülésre. Ezzel még nem volt vége, három csapattársunk is átvehette sas kitűzőjét a területi igazgatóktól, és ez nagy boldogsággal töltött el minket (is).

Pazar, káprázatos, megható, frenetikus, diadalmas, zavarba ejtő, örömmámoros érzés volt a színpadon állni és beszélni pár ezer ember előtt. A jelzőket egyébként még tudnám folytatni, csak nem akarom túlzásba vinni. Az esküvőnk óta nem éreztük ennyi ember szeretetét. Megmondom, felettébb ciki volt elpityeredni a színpadon…

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Egyébként a pár hónappal azelőtti járműparádé folytatódott az Arénában, csak most másféle járművek érkeztek. Dr. Milesz Sándor londoni taxival sietett köszöntőjére, néhány meglepett, gyors ember, aki idejében válaszolt a Jöttök velünk Londonba? kérdésre egy piros emeletes busszal tehetett egy kört. Igen, a csarnokban.

Az előadók is kiválóak voltak, bár őszintén nem sokra emlékszünk előadásaikból…

A rendezvényre sajnos vetült egy árnyék is. Dr. Milesz Sándor bejelentette, hogy Todd Maughan, Rex Maughan idősebb fia, dél-amerikai igazgató egy balesetben életét vesztette. Egy perces néma felállással búcsúztunk tőle.

Megkértük Robit, Krisztián testvérét, készítsen pár képet rólunk. Így végre lett pár jó képünk Forever rendezvényről. Ma is hálásak vagyunk érte. Ez volt az első Sikernap, ahol Robi fotózott. Kicsivel később Robi a Forever hivatalos fotósává vált, azóta szinte minden Sikernapon és más hivatalos rendezvényen ő fotóz, az újságba kerülő képekről nem is beszélve. Más tematikával később a Prima Pimissima Junior Prima díjat is elnyerte, büszkék vagyunk rá.

(Új) Startnap

Startnap 2009 július

Másnap Startnap is volt a Nefelejcs utcában. Megjelentünk, bár nyúzottak voltunk, úgy is néztünk ki. Úgy tekintettünk rá, mint egy új üzleti szakasz startjára. Immár hivatalosan saját csapatunk volt.

Ha már ott voltunk, negyedszer is elhoztuk a legjobbnak járó vándorserleget. Utoljára tehettük, mert ezután Managerként nem vehettünk részt a vetélkedésben. Más játékok vártak ránk…

Meglepett, milyen hatással voltunk az emberekre, nagyon sokáig, hetekig, hónapokig fogadtuk a gratulációkat csapattagoktól, nagy emberektől és ismeretlenektől egyaránt. A nyár ennek jegyében telt

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email
Mindenkinek kívánjuk ezt az érzést!

Te szereted, ha elismernek?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.