A cikket várhatóan 7 perc alatt tudod elolvasni.

Minősülős nyár kerti partikkal

Kerti parti kerti parti után, szalonnasütés menetrend szerint
Milyen autón estem keresztül a Lurdy Házban?
Megéri nyáron belefeccölni az energiát ebbe az üzletbe?

Miután alaposan megünnepeltük a Forever Magyarország 10. születésnapját, a változatosság kedvéért 2007. nyarának elejét kerti partikkal töltöttük.

Szalonnasütés menetrend szerint

Kezdtük Viki születésnapjának megünneplésével családi körben. Utána következett a csapat évi rendes szalonnasütése. Ez most nem az ünneplésről szólt főleg, bár három születésnaposunk is volt, akiket természetesen illett megkoccintani tisztességesen. Ezúttal stockholmi utunk élménybeszámolóján és a tervezgetésen volt a fő hangsúly. Olyan lendületet kaptunk a tavasztól ugyanis, hogy mindenki nagy terveket szövögetett.

Járműcsere

Mint korábban írtam, megingott bizalmunk Josephben, a Volvóban, de nem találtunk megfelelő utódot. Történt valamikor május vége felé, hogy Vikivel a Lurdy Házban találkoztunk. Késésben voltam, levágtam a kanyart a mozgólépcső alatt, és szó szerint ráestem egy autóra, amit pont ott tettek közszemlére. Ha már ott voltam tüzetesebben szemügyre vettem, meg a rajta levő információs táblát is.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Mint megtudtam, egy Kia Ceed-del sikerült közvetlen kontaktust teremtenem. A ráírtak szerint jó műszaki paraméterek társultak roppant kedvező árral. Ezen alaposan eltűnődtem, és találkozásunk után tájékoztattam Vikit élményemről. Egyben hozzátettem, véleményem szerint egy Kia Ceed-re van szükségünk. Csak hazáig nevetett rajtam két okból is: egyrészt új autó, hát hogyne, másrészt egy Kia?!

Azért utánanézett, és ez az utánanézés azt eredményezte, hogy hamarosan egy tesztautóban róttuk a köröket a Lurdy Ház parkolójában. Szerelem első vezetésre, ráadásul mindkettőnknél. Így történt, hogy június elején lefoglalóztuk az autót. Mint rendesen, igényeink ekkor is voltak, amik meghaladták a készleten levő járgányok összetételét. Egy hónapon belülre, legkésőbb szeptember közepéig ígérték az autó szállítását. Nem voltunk azonban teljesen elégedettek a vétellel. Én sajnáltam, hogy a kombi még nincs az országban, Vikit meg lebeszélte az értékesítő a sárga színről, végül bordóban állapodtunk meg. Elkezdtük várni a kocsit…

Hajrázik a csapat

Ez a nyár nem volt uborkaszezon. A rendezvényeken parádés előadókat hallhattunk. A júniusi Startnapunkon Varga Róbert zafír menedzser készített citromból limonádét. A Sikernapon ebben a hónapban két kongresszusi előadást is hallhattunk: Siklósné Dr. Révész Edit a Magyar Természetgyógyászok Szövetségének kongresszusán, Dr. Milesz Sándor a Magyar Marketing Szövetség közgyűlésén elhangzott előadását adta elő. A következő Sikernapra Jan Mary Lurel gyémánt-zafír menedzser érkezett egyenesen Guadeloupe-ról, és tartott máig emlékezetes előadást. Aki ott volt: Yess!!! 🙂 Lakitelken Nógrádi Bence tartott Hétköznapi harcosok címmel élő interjú sorozatot könyvének szereplőivel.

Mindezek mellett és következtében ömlött a csapatba a pontérték. Olyannyira, hogy július végére Lőrincz Zsuzsa személyében megszületett első Supervisorunk. Olyannyira büszkék voltunk rá, hogy nagyon-nagyon!

Ez a minősülés extra sürgős feladatot is rótt ránk, mivel megszűnt köztünk a százalék különbség. Nem volt mese, nekünk is tovább kellett lépnünk.

Forró augusztus

Augusztusban én folyamatosan vidéken voltam kiállításokon. Először Szentlőrincen, majd Debrecenben, végül már szeptember elején Makón. Így Viki irányította a minősülési munkálatokat otthon Bíró Kati támogatásával, aki szintén hajrázott Berta Marika segítségével. Irdatlan sokat telefonáltunk, bemutatóztunk. Viki otthon, én meg ott ahol voltam. A szentlőrinci kiállításon találtam egy szimpatikus traktort, aminek éppen megfelelő magas volt a kereke arra, hogy rátámaszkodjam, és amikor csak időm engedte, onnan nyomtam az ipart és egyeztettem Vikivel.

Ezen a kiállításon a standunkhoz közel állított ki egy pécsi autókereskedő, és mit tesz Isten, egy sárga Kia Ceed-et is kiállított. Sokat jártam oda csodálni a gépet, tényleg baró volt sárgában. Az értékesítő szelíden érdeklődött, nincs-e szükségem ilyen autóra. Mondtam hogy de van, és már le is foglalóztuk. Gratulált, de azért rákérdezett a részletekre. Elmeséltem, és elmondtam fenntartásainkat is, meg hogy még mindig nincs itt a kocsi. Megadta a kegyelemdöfést: hamarosan itt lesz a kombi. Úgy jöttem el a kiállításról, hogy megállapodtunk, ha a határidőig nem jön meg az autó, felhívom.

Sárga Kia Ceed a Szentlőrinci Gazdanapokon 2007
Super Rally Anaheim 2007 Kiváló Menedzsment Díj
Super Rally Anaheim 2007 4. helyezés a világon értékesítésben

És lőn csoda

Augusztus elején Anaheimben megtartották az évi rendes Super Rallyt. A magyar régió a délszlávokkal együtt 4. lett a világon (!) értékesítési volumenben. A magyar cég vezetése is magas elismerést kapott kiváló munkájáért. Ez picit még tovább tüzelte lelkesedésünket.

Debrecenben a frissen megnyitott plázából nyomtam az ipart szabadidőmben. Viki meg otthon, ezerrel. Éjszakákba nyúlóan beszélgettünk, ő meg Bíró Katival. Ennek a hajtásnak az lett a vége, hogy augusztus végére mi Assistant Managerek lettünk, keresztanyámat is feltoltuk erre a szintre, Bíró Kati meg Manager szintre minősült. Nem tudom leírni boldogságunkat.

Mivel augusztusban nem volt Sikernap, szeptemberben négyes minősülés elé néztünk. Ezt mesélem el legközelebb.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.