A cikket várhatóan 5 perc alatt tudod elolvasni.

Mit keres több busznyi magyar ősszel a horvát tengerparton?

Diamond Holiday Rally Porec
Színvonalas képzés luxus körülmények között
Természetesen buli nélkül nincs tengerpart

Létezik egy ösztönző program a Forever Magyarország és Dél-szláv Régió keretein belül, amire kezdőként talán könnyebb minősülni, mint vezetőként. Minden új belépő és régi üzleti partner, aki a meglevő szintjéhez képest legalább egy szinttel feljebb kerül a marketing tervben és még néhány feltételnek megfelel minősülhet. Ez a Diamond Holiday Rally, amit hagyományosan Porec-ben, Horvátországban rendez meg a cég.

Buszkaraván indult a Nefelejcs utcából

Idén október 13-14. között került megrendezésre a rally. A minősülteket buszokkal utaztatja Horvátországba a cég, amik a Nefelejcs utcai központ elől indulnak. Mivel mindig sok a minősült, nem egy busz áll elő ilyenkor. Ez idén is olyan látványosra sikeredett, hogy a közelben dolgozó ismerősöm döbbenten érdeklődött, mi folyik már megint a Forevernél.

Az utazókat szokás szerint a Hotel Laguna Albatros négy csillagos szállodában szállásolják el. Idén azonban olyan sokan voltak a minősültek, hogy a szomszédos Hotel Laguna Istra szállodát is igénybe vette a cég.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Jól érted, aki teljesítette a feltételeket, az az utazást és a szállást teljes ellátással ajándékba kapta a cégtől. Meg egy ajándékcsomagot, meg a teljes képzési programot meg két esti bulit. Ja, és mindenki hozhatja magával házastársát vagy egy vendéget, aki ugyanezt kapja. Nem tudom, van-e másik olyan cég, amelyik a legelső vezetői szintet éppen csak elért munkatársait ilyen jutalmakban részesíti.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept
A videónak nincs szövege.

Igen ütős képzés

A poreci képzést mindig a legmagasabb színvonalúak között emlegetik, nem csak a régióban, hanem az egész Forever világban, sőt más MLM cégeknél is. Dr. Milesz Sándor ország igazgató mindig a legjobbakat kéri fel, hogy adják át tudásukat a többieknek, és ők ezt mindig büszkeséggel fogadják. Egész évben készülnek erre az előadásra, és a legjobb formájukat nyújtják. Mellettük mindig  akad egy meghívott sztár előadó is.

Idén első nap Dr. Milesz Sándor és Berkics Miklós gyémánt menedzser voltak a házigazdák. Ezen a napon a régió gyémánt, gyémánt zafír és zafír menedzserei voltak az előadók, köztük Szabó Józseffel, a régió alapítójával, Global Leadership Team taggal. Aznap tartotta meg előadását az idei vendégelőadó, Dr. Ron Jenson is.

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Adatkezelési tájékoztató.
I Accept

Dr. Ron Jenson nemzetközileg ismert író, előadó, életmód tréner. Vezetés fejlesztés területén doktorált. Eddig 24 könyvet publikált, hanganyagait több mint 1 millió példányban adták el a világon. Több száz cégvezetőt interjúvolt meg a cégvezetés, sikeres élet és a  befolyás területén elért eredményeikről. Amerika életmód trénereként (“America’s Life Coach”) is ismerik, mivel egyéni, képességeket adó módon képes felkészíteni vezetőket és szervezeteket egyaránt. Jelenleg egy nonprofit szervezet elnöke, amely cégvezetők hatékonyságának és befolyásának maximalizálására fókuszál.

Másnap Lapicz Tibor Soaring Eagle Manager és Kraljic-Pavletic Jadranka Soaring Manager műsorvezetése mellett további vezető menedzserek adták át tudásuk javát a megjelenteknek. Köztük volt a mi vonalunk vezetője, Siklósné Dr. Révész Edit Soaring Manager is, a Forever Magyarország Orvos Tanácsadói Bizottságának vezetője.

A nap végén Berkics Miklós robbantotta az atombombát. Agglegényként a régió egyik legjobb partija – volt. Extrém bevezetőjű előadása során tájékoztatta ugyanis az egybegyűlteket, hogy vett egy új házat, megházasodott, és fia született. Ritkán látni ilyen meglepődést a sorokban Forever rendezvényen, az internetig elértek a hullámok. Senki sem gondolta, hogy a közkedvelt, mindenki által szeretett és figyelt Miki ennyire profin titokban tudja tartani ezt a cselekmény sorozatot. Mi nagy örömmel fogadtuk a hírt, szívből gratulálunk neki, feleségének és fiának!

Buli az élet

Esténként vacsora után a résztvevők élvezhették a tengerpart minden áldását, megnézhették a várost, majd elmehettek az egyik klubba, a Byblos-ba, ahol mindkét este a cég szervezett partit. A zene, tánc, étel, ital mellett itt rendezték meg a Mr & Ms F.I.T. Beauty verseny regionális döntőjét is Medveczky Ilona zsűrielnökségével. Miután ez a program lezárult, bejelentették az utódját.

Jövőre új tehetségkutatóval indítja a Forever az évet, ahová azon 18 évet betöltött minimum Assistant Supervisor szintet elért üzleti partnerek jelentkezését várják, akik kellő bátorságot éreznek magukban ahhoz, hogy megmutassák tehetségüket. A tehetségkutatón belül táncos, énekes, akrobatikus egyéni produkciókat várnak. Hasonló volt már egyszer, kiváló produkciókat láthattunk, izgatottan várjuk a versenyzőket. Akár neked is áll a pálya.

Mikor hazatértek, csapatunk résztvevői webkonferencia keretében tartottak élménybeszámolót.

Ezt a rendezvényt jövőre is megrendezi a cég. A feltételeket már kiírták. Ha most csatlakozol hozzánk, komoly esélyed van neked is elérni azt, amit most leírtam. Mi mindenben segítünk, nem hagyunk cserben. Rajtad múlik.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.