A cikket várhatóan 6 perc alatt tudod elolvasni.

A nagy elhatározás tavasza

Méltó helyére, a  Papp László Budapest Sportarénába került a Jonathan nap
Rex és Gregg példát mutatott Bukarestben
Döntöttünk: irány a Riviéra!

Anagy változások, fejlődések éve lett 2006. Persze ezt az év elején nem láthattuk, de azt máris érzékeltük, hogy a Jonathan nap méltó helyére került a Papp László Budapest Sportarénában. Végre nem volt jegymizéria, annyian fértünk be, ahányan csak akartunk. Az év folyamán nagy szerephez jutott a Volvo,, aminek a megvásárlását elmeséltem múlt héten.

Rögtön az első, januári Jonathan napon egy emlékezetes műsorszámot láttunk, hallottunk. Seres Dóra fuvolaművész szülei annak idején azért indították el Forever üzletüket, hogy tehetséges fuvolistának bizonyuló lányuknak megvehessék a megfelelő hangszert. Azóta ők nagy, tiszteletre méltó vezetők, lányuk pedig világhírű, rendszeresen külföldön fellépő fuvolaművész. Ezt köszönte meg a Solti Kamarazenekarral együtt adott újévi koncertjével.

Jonathan nap Seres Dóra

Az év sztár előadóinak sorát Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség alelnöke nyitotta, majd az első félévben követte őt Michael Strachowitz, Európa egyik legjobb network marketing trénere, Katrin Bajri dupla gyémánt menedzser mentora, maga Katrin Bajri majd Allan Pease a világ egyik legnagyobb előadója és oktatója, akit főleg Testbeszéd című alapművéről ismerünk.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Zajlik az élet a csapatban

A szokásos nyílt tájékoztatók mellett minden hónapban két speciális csapatképzésen vehettünk részt ebben az évben, az egyik kozmetikai, a másik marketing képzés volt. Természetesen a Startnapok és a lakitelki képzéssorozat is folytatódott. Februárban Michael Strachowitz a Jonathan napi előadás mellett egész napos képzést is tartott számunkra.

Edit és Zoli elindította a csapat első saját telefon flottáját, amihez persze rögtön csatlakoztunk. Mi a csapatunknak elindítottuk a Hírlevelet, hogy minden fontos információt át tudjunk adni.

A sok színvonalas képzés meg is hozta az eredményét, nagy ütemben bővülni kezdett a csapatunk. Februárban Jurkovich Márti csatlakozott rögtön 2 ponttal, át is vette sirály kitűzőjét a Jonathan napon. Tóth Lóri is ekkor csatlakozott, ő a májusi sikernapon vette át a kitűzőt Dr. Milesz Sándortól. A főállásom révén tavasszal sokat jártam vidéki kiállításokra. A gyöngyösi kiállításon Lőrincz Zsuzsa, a kivitelező, üzemeltető helyszíni megbízottja, akkorra jó barátom elkezdett érdeklődni, miről is szól ez az üzlet. Csatlakozott is, szintén 2 ponttal. Nagyon jól tette, később meghatározó szerepet játszott életünkben.

Profit Sharing Day Bukarest

Februárban került sor a nyereségrészesedési ösztönző programban elnyert csekkek átadására egy bankett keretében a bukaresti Népek Palotájában, Európa legnagyobb irodaépületében. Mi az érkező szenzációs hírekre kapkodtuk a fejünket: Berkics Miki megkapta Európa harmadik legnagyobb csekkjét, de még ennél is többet hallottunk Rex és Gregg Maughan viselkedéséről.

Történt ugyanis, hogy a bankett után igen hosszú sor alakult ki a ruhatárnál. Ekkor érkezett Rex Maughan, akit természetesen mindenki előre akart engedni. Ő ezt udvariasan hárította, és beállt a sor végére. Gyűlt mögötte is a sor, ekkor jött Gregg. Ő sem ment előre még apjáig sem, hanem beállt a sor legvégére. Hónapokig rezgett a feje azoknak, akik ezt élőben látták, nehéz volt feldolgozni ezt az alázatot és példamutatást.

Profit Sharing Day Bucharest

Sonya Show Debrecenben

A gyöngyösi kiállításon Viki is velem volt, és az egyik szép délután átugrottunk Debrecenbe, az Aranybika szállodába a Sonya Show-ra. Sajnos az M35 autópályának akkor még csak az építkezését csodálhattuk meg.

A show profi volt. A zenét az erre az alkalomra alakult Sonya Rock Band szolgáltatta, a ruhákat  fiatal divattervezők alkották, a sminkeket és arcfestéseket több Forever munkatárs – köztük Dr. Révész Edit – mellett profi sminkesek alkották, a modellek önkéntes alapon Forever munkatársak és gyerekeik voltak.

Sonya Show Debrecen

A nagy elhatározás

Én a Nagy Ellenőrzés keretében utoljára a rendezvényeket vettem górcső alá. Ezek profinak bizonyultak mind szakmailag, mind tartalmilag. Ám rendkívül idegesített egy szokás. Tudomásul vettem, hogy amerikai szokás szerint mindig és mindenkinek tapsolunk, beláttam az értelmét, sőt a supervisor minősülésünkkor át is éltem, mit jelent annak, akit ünnepelnek. Az viszont bökte a csőrömet, hogy akárhányszor kimondja valaki, hogy Rex Maughan, a régiek felugranak, és vastapsban törnek ki. A Bukarestben történtek árnyalták a képet, de egyrészt hihetetlen volt, másrészt ki ez az ember, Rákosi Mátyás?

Amikor ezt szóvá tettem Berta Marikának, azt javasolta, üljek be az új autómba, menjek el Nizzába, ahol Rex ott lesz az Europa Rally-n, és nézzem meg magam. Az ötlet újszerű volt, váratlan ám megfontolandó. Egy éjszakai töprengés után meghirdettük a Hírlevélben, megyünk Nizzába, csatlakozzon aki akar. Bóka Klári és Jurkovich Márti rögtön jelentkezett, így teljes lett a legénység. Berta Marika egy nyíregyházi testvérvonal házaspárral társult, így két autó állt indulásra készen a Riviérára.

Irány Nizza!

Az utolsó Jonathan nap

Akkor nem tudatosult bennünk, de a 2006. májusi volt az utolsó Jonathan nap. Júniusban már Sikernap került megrendezésre. Ennek nagy oka volt, de nem mesélem el, csak a nizzai kalandunk után. Az utolsó Jonathan nap fényét emelte Katrin Bajri és Allan Pease előadása az EDDA születésnapi mini koncertje valamint az a tény, hogy Berkics Miki bemutatta újonnan vásárolt Ferrariját. Élőben gurult be vele a stadionba. Azért az első Sikernapra is jutott szenzáció, mégpedig csapaton belül. Majd elmesélem.

Az utolsó Jonathan nap

Jövő héten felsorakozik a két kocsi, és elindul Nizza irányába. Tarts velünk!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.