A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

Nature-Min: a tenger ásványai

A Forever Living Products egyik legősibb terméke
Természetes, a tengerfenéken található lerakódásokat használ fel
A Nature-Min biológiailag jól hasznosul, jól felszívódik

AForever Nature-Min még a Gin-Chia-nál is alacsonyabb termékszámmal rendelkezik, a Forever Living Products egyik legősibb terméke. A hosszú évek során átesett pár ráncfelvarráson, ám lényege a mai napig változatlan.

Forever Nature-Min

A Nature-Min kitűnő megoldás arra, hogy tested megkapja a számára szükséges, és sokszor még a kiegyensúlyozott étrendből is hiányzó ásványi anyagokat és nyomelemeket. Ezekre az anyagokra feltétlen szükség van az egészséges, egyensúlyban levő életmódhoz.

Mivel testünk nem képes ásványi anyagokat előállítani, ételeinknek kell azokat tartalmaznia. Ha valószínűsíthetően nem tartalmaz eleget belőlük táplálékunk, akkor érdemes pótolni őket. Annál inkább fontos ez, mert testtömegünk négy százaléka ezekből az ásványi anyagokból áll.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

Fontos és sokrétű szerepet játszanak az emberi szervezetben, a folyadék egyensúly biztosításától a gének és hormonok aktiválásáig. A kalcium és a magnézium szükséges a megfelelő csontozat fenntartásához és az izomműködéshez. A vas hozzájárul a fáradtság és kifáradás csökkentéséhez, a cink, a jód és a vas elősegíti a normál szellemi működés fenntartását. A szelén és a réz hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez.

Mi van benne?

Természetes, a tengerfenéken található lerakódások ásványi bázisának felhasználásával a Nature-Min az emberi szervezetben megtalálható legfontosabb ásványi anyagokat tartalmazza. Minden tablettában az ásványi anyagok tökéletes keverékét találod.

Fejlett, számos ásványi anyagot tartalmazó formula, amely biológiailag jól hasznosuló, jól felszívódó ásványi anyagokat tartalmaz. Az ásványi anyagokat és a nyomelemeket kiegyensúlyozott arányban biztosítja szervezetednek a maximális hatékonyság eléréséért. Felhasználási javaslata napi 3×2 tabletta.

Összetétele

dikalcium-foszfát
magnézium-oxid
természetes tengeri ásványi anyag
tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz)
fényezőanyag (sztearinsav)
vasfumarát
cinkszulfát
mangán-glükonát
rézglükonát
L-szelenometionin
kálium-jodid
nátrium molibdát

Teljes dokumentációját itt találod.

Nature-Min annoNature-Min mostanában
Nature-Min a tengerből

A Nature-Min a mi életünkben

Rendszeresen és folyamatosan használjuk. Rengeteg jó hatását tapasztaltuk. Nem csak mi, kutyáink is élvezik áldásait, ez anno gerincproblémás tacskónknál látványos volt.

Nagyon szeretjük, hogy amikor beleszagolunk a dobozba és a tenger illatát érezzük. Szinte felér egy tengerparti nyaralással. 🙂

Hátránya is van, ez a tabletta formájából adódik, könnyen felakad a garatban, nehéz lenyelni. Ezt át lehet hidalni, mert könnyen porítható, és bármibe belekeverhető.

Szerintünk próbáld ki!

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email
Nature-Min: a tenger ásványai

Szerinted van ásványi anyag hiányod?

Köszönjük szavazatodat!

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.