A cikket várhatóan 4 perc alatt tudod elolvasni.

A network marketing kihagyhatatlan 2017-ben

Nem én  mondom, a brit Startups szervezet választotta a legjobb ötletek közé
Messze van Nagy-Britannia? A magyar Minner portál is ajánlja
Azt hiszed, ez egy lefutott téma?

Nagyon sokszor futunk bele abba, hogy egy rég nem látott ismerős egyszer csak nekünk szegezi a kérdést: Még mindig Forevereztek? Mi az hogy még mindig? Most jön az aranykor, idösapám! Erre legtöbbször hitetlen hümmögés a válasz.

Nagy-Britanniában a direkt marketinget is ajánlják üzletindításra

Eközben Nagy-Britanniában a Startups nevű szervezet, ami az Egyesült Királyság legnagyobb független online forrása mindenkinek, aki vállalkozást indít vagy növel, 2017 legjobb ötletei közé sorolta direkt marketing vállalkozás indítását, nevesítve többek között a Forever Living Products-ot. Olyan ötletek mellé kerültünk be sok más mellett, mint például különböző éttermek, street food üzletek indítása – nálunk most kezd elindulni maga a street food, bármilyet indíthatsz – alvásproblémákkal foglalkozó vállalkozás indítása, Brexit tanácsadó cég, elektromos autótöltőket felszerelő cég, alternatív fitnesz klub alapítása vagy alkoholmentes illetve cukormentes italmárka létrehozása.

Indoklásul azt a hatalmas növekedést hozták fel, ami az egész szektort jellemzi. Véleményük szerint a közvetlen eladás ágazat ebben az évben 3 milliárd font körül fog teljesíteni. A Forever Nagy-Britanniában tavaly 56%-kal növekedett. Pont most van 25 éve jelen az országban.

Tetszik a cikk. Hol értesülök róla, ha új cikk jelenik meg?

A DSA Direct Selling Association (Közvetlen Értékesítők Szövetsége) igazgatója, Lynda Mills azt nyilatkozza a cikkben:

“A közvetlen értékesítés egyre inkább bekerül a fő áramlatba, és emberek széles körének biztosít egy valós alternatívát a hagyományos alkalmazotti léthez képest.”

Egyetértek. Hozzáteszem, fenti ötletek közül ezt lehet a legkisebb tőkével elindítani.

Network Marketing

Messziről jött ember azt mond, amit akar

Rendben van, hogy Nagy-Britanniában ez a helyzet, de mi Magyarországon élünk. Ami működik nyugaton, nem biztos, hogy működik nálunk is.

Node itt van a Minner Gazdasági Portál alapítója, Mándó Milán, aki szemmel láthatóan nem rokonszenvez az MLM-mel. Bróker volt, saját blogot indított, hasonló területen mint a brit Startups, persze még kicsiben. Nagyon jól csinálja, amit csinál, és kezd elismert tényezővé válni.

Rengeteg ötletet gyűjt össze, mire érdemes vállalkozni, és mit tesz Isten, egyik ötlete az, hogy csatlakozz egy MLM céghez. Maga is meglepődik önmagán, de megindokolja, sőt nagyon korrektül le is írja, hogyan tedd, és azt is leírja, kiktől óvakodj. Ő is nevesíti a Forevert, mint csatlakozásra érdemes céget.

A Forever Magyarországon is 12,5%-kal növekedett tavaly, és most van 20 éve jelen az országban. Most már Magyarországon is tagjelöltek vagyunk a Közvetlen Értékesítők Szövetségében. (A felvétel után egy évig marad egy új tag jelölt.) Lehet, hogy meglepődsz, de többször volt a Magyarország vezette régió forgalmi adatok alapján Európában első, világszinten harmadik. Most is benne van az első tizenötben világszinten. Ez vélhetően azért van, mert a magyaroknak különösen jó érzékük van a direkt értékesítéshez.

Amondó vagyok tehát, ha most új vállalkozás indításában gondolkozol, vedd fontolóra a Forever lehetőségét. Várunk.

Nem szeretnél lemaradni semmi érdekesről?
Legyél tagja Facebook csoportunknak!

Vajon jól áll neked ez a vállalkozás?
Teszteld most játékosan, minden kötelezettség nélkül, érdemes-e belevágnod velünk egy életre szóló kalandba!

A csapatba akarok tartozni!

Megérdemlem a jó minőséget, ide vele!
Print Friendly, PDF & Email

Szólj hozzá! Facebook fiókoddal egyszerű.